אין לי בעיה לפתוח הרבה חשבונות פייסבוק, אבל לא זאת הנקודה
הנקודה היא כזאת.
אני זה רמקולים.
אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שיסלחו לי?
חייבת להיות דרך כזאת.
אני מצפה שהפעם לא ימחקו את ההודעה הזאת ויתנו לחברי הפורום לענות על זה.
נכון, אני לא אדם מושלם, אני לא יודע הכל, לפעמים אני טועה אבל לא כדי לעשות רע.
אבל אני מבקש מחברי הפורום שהם הרוב המכריע פה, שיגידו לי מה אני צריך לעשות כדי שהם יסלחו לי.
זה לא עניין של אם להרשם שוב, אלא שלא נוח לי שגם בחיים האמיתיים אם יזהו אותי שיחרימו אותי.
כי רוב האנשים מפה כבר יודעים ממזמן איך אני נראה במציאות.
אז בבקשה אני מתחנן, תעזרו לי במקום להיות רעים ונגדי.
תודה רבה.
אני זה רמקולים.
אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שיסלחו לי?
חייבת להיות דרך כזאת.
אני מצפה שהפעם לא ימחקו את ההודעה הזאת ויתנו לחברי הפורום לענות על זה.
נכון, אני לא אדם מושלם, אני לא יודע הכל, לפעמים אני טועה אבל לא כדי לעשות רע.
אבל אני מבקש מחברי הפורום שהם הרוב המכריע פה, שיגידו לי מה אני צריך לעשות כדי שהם יסלחו לי.
זה לא עניין של אם להרשם שוב, אלא שלא נוח לי שגם בחיים האמיתיים אם יזהו אותי שיחרימו אותי.
כי רוב האנשים מפה כבר יודעים ממזמן איך אני נראה במציאות.
אז בבקשה אני מתחנן, תעזרו לי במקום להיות רעים ונגדי.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי רמיאשכנזי ב 21/10/2014 1:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לאף אחד אין משהו נגדך, אתה מוזמן להיות חבר באתר כמו כולם.
רק בלי להציק, בלי לשאול שאלות קיטבק בכוונה ״ רגע מה עם זכויות יוצרים״ וכל מיני שטיות.
תהיה הגיוני, תתנהג בגרות, ובשמחה תקבל עזרה בכל שאלה.
ברוך הבא לפורום בפעם 30.

רק בלי להציק, בלי לשאול שאלות קיטבק בכוונה ״ רגע מה עם זכויות יוצרים״ וכל מיני שטיות.
תהיה הגיוני, תתנהג בגרות, ובשמחה תקבל עזרה בכל שאלה.
ברוך הבא לפורום בפעם 30.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אני צריך עזרה בנושא
כי יש דברים שאני לא בטוח האם כדאי לפרסם אותם בפורום.
האם יש פה מתנדבים עם נסיון שיסכימו בינתים עד שאני אוכל לשלוח הודעות פרטיות חדשות
שיסכימו שאני אהיה איתם בקשר גם מחוץ לאתר האינטרנט הזה לדוגמא דרך דואר אלקטרוני
וכאשר אני אהיה בספק האם כדאי לי לפרסם דבר מסויים בפורום, שאני אשאל אותם על זה שם
והם ירשמו לי האם כדאי לפרסם את זה בפורום,ואם לא אז מה כדאי במקום זה לפרסם בפורום
עד שיהיה לי יותר קל לדעת מה כדאי לפרסם בפורום.
תודה רבה.
כי יש דברים שאני לא בטוח האם כדאי לפרסם אותם בפורום.
האם יש פה מתנדבים עם נסיון שיסכימו בינתים עד שאני אוכל לשלוח הודעות פרטיות חדשות
שיסכימו שאני אהיה איתם בקשר גם מחוץ לאתר האינטרנט הזה לדוגמא דרך דואר אלקטרוני
וכאשר אני אהיה בספק האם כדאי לי לפרסם דבר מסויים בפורום, שאני אשאל אותם על זה שם
והם ירשמו לי האם כדאי לפרסם את זה בפורום,ואם לא אז מה כדאי במקום זה לפרסם בפורום
עד שיהיה לי יותר קל לדעת מה כדאי לפרסם בפורום.
תודה רבה.
@איינשטיין
·
התקנון לא מפרט שם על הדברים המותרים, ולא נותן דוגמאות של מה בדיוק עלול להפריע, אז זה קשה לי ללמוד רק מהתקנון.
אז אני מתחנן לעזרה.
כי אני מרגיש עכשיו כאילו אני תלמיד שצריך ללמוד בבית הספר, אבל אין לי יכולת ללכת לבית הספר לצורך לימוד נכון, וכתוצאה מזה אני לא מבין איך בדיוק צריך להתנהג.
·
התקנון לא מפרט שם על הדברים המותרים, ולא נותן דוגמאות של מה בדיוק עלול להפריע, אז זה קשה לי ללמוד רק מהתקנון.
אז אני מתחנן לעזרה.
כי אני מרגיש עכשיו כאילו אני תלמיד שצריך ללמוד בבית הספר, אבל אין לי יכולת ללכת לבית הספר לצורך לימוד נכון, וכתוצאה מזה אני לא מבין איך בדיוק צריך להתנהג.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
התקנון דווקא מכסה את כל המקרים שאני יכול לחשוב עליהם של הקפאת משתמש. לא זכור לי מקרה שבו נאלצנו להפרד ממשהו על סעיף שלא היה חלק מהתקנון.
אני מבין שאתה בא ממקום חיובי - רוצה ללמוד ולהשתתף, תתנהג כמו כולם. העקרונות שהציג mp3lll הם נכונים - לא לחפור, לא לפנות לגופו של אדם, לא להקפיץ הודעות, לא להפציץ בהודעות - לשאול שאלות רלוונטיות ולהתחשב בזולת.
לגבי חוקיות. תוכן לא חוקי לא יתקבל כאן. אם יש לך שאלות למישהו ספציפי או שאתה לא בטוח במשהו - יש הודעות פרטיות, תברר איתם. תנסה להשתמש בהגיון ולא לשאול כל דבר, תקרא יותר, תכתוב פחות.
אני מבין שאתה בא ממקום חיובי - רוצה ללמוד ולהשתתף, תתנהג כמו כולם. העקרונות שהציג mp3lll הם נכונים - לא לחפור, לא לפנות לגופו של אדם, לא להקפיץ הודעות, לא להפציץ בהודעות - לשאול שאלות רלוונטיות ולהתחשב בזולת.
לגבי חוקיות. תוכן לא חוקי לא יתקבל כאן. אם יש לך שאלות למישהו ספציפי או שאתה לא בטוח במשהו - יש הודעות פרטיות, תברר איתם. תנסה להשתמש בהגיון ולא לשאול כל דבר, תקרא יותר, תכתוב פחות.
@oferlaor
·
הבעיה היא שבמשתמש הזה אני לא יכול בינתים לשלוח הודעות חדשות במסר האישי.
בקשר ל"אם יש לך שאלות למישהו ספציפי או שאתה לא בטוח במשהו - יש הודעות פרטיות,"
הבעיה היא שבמשתמש הזה אני לא יכול בינתים לשלוח הודעות חדשות בהודעות הפרטיות.
כי במשתמש של עכשיו המערכת מזהה אותי בתור משתמש חדש.
אני מקבל את ההודעה הזאת
"משתמשים חדשים אינם יכולים לשלוח הודעות פרטיות"
בקשר להקפצת הודעות, אפשר בבקשה פירוט? מאיזה תאריך מההודעה האחרונה של האשכול אסור להקפיץ?
·
הבעיה היא שבמשתמש הזה אני לא יכול בינתים לשלוח הודעות חדשות במסר האישי.
בקשר ל"אם יש לך שאלות למישהו ספציפי או שאתה לא בטוח במשהו - יש הודעות פרטיות,"
הבעיה היא שבמשתמש הזה אני לא יכול בינתים לשלוח הודעות חדשות בהודעות הפרטיות.
כי במשתמש של עכשיו המערכת מזהה אותי בתור משתמש חדש.
אני מקבל את ההודעה הזאת
"משתמשים חדשים אינם יכולים לשלוח הודעות פרטיות"
בקשר להקפצת הודעות, אפשר בבקשה פירוט? מאיזה תאריך מההודעה האחרונה של האשכול אסור להקפיץ?
- oferlaor
- מנהל

רמיאשכנזי,
1. זה ככה אמור להיות
2. כמו שכתבתי - תקרא יותר, תכתוב פחות.
1. זה ככה אמור להיות
2. כמו שכתבתי - תקרא יותר, תכתוב פחות.
@alon24
·
אני יודע שיותר קל לא לפרסם,
אבל מבחינת התלבטות לפעמים זה טוב לפרסם, אבל לפעמים מתברר אחר כך שאותו הפרסום לא נעים לאחרים והם מתלוניים שזה לא נעים להם.
אני מעוניין להגיע למצב שאני מפרסם דבר לצורך תועלת, אבל לא להגיע למצב שאני טועה בהשערה ושזה לא נעים לאחרים.
·
אני יודע שיותר קל לא לפרסם,
אבל מבחינת התלבטות לפעמים זה טוב לפרסם, אבל לפעמים מתברר אחר כך שאותו הפרסום לא נעים לאחרים והם מתלוניים שזה לא נעים להם.
אני מעוניין להגיע למצב שאני מפרסם דבר לצורך תועלת, אבל לא להגיע למצב שאני טועה בהשערה ושזה לא נעים לאחרים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
רמי. תריץ חיפושים, לפעמים זה הדבר הכי נכון ונוח לעשות. גם כמשתתף ותיק אני מוצא שקל יותר לחפש מאשר לשאול. שאלות קיטבג אלו שאלות עם תשובה מובנת מראש. הבעיה איתן שהן מייצרות אנטי. אין מצב שיחרימו אותך בחיים האמיתיים, אתה תמים בשאלות שלך אבל נוצר רושם שאתה קל על ההדק עם השאלות. אני מקווה שהפעם יצליח. סה"כ אתה מצטייר כאדם נחמד.
יש לך עוד ארבע הודעות עד לשליחת הודעה פרטית. אתה מוזמן לפנות ולקבל תשובות לנושאים אפורים מבחינתך.
כדברי חברי מלמעלה-ברוך הבא.
יש לך עוד ארבע הודעות עד לשליחת הודעה פרטית. אתה מוזמן לפנות ולקבל תשובות לנושאים אפורים מבחינתך.
כדברי חברי מלמעלה-ברוך הבא.
Vocare Ad Regnum
·TANDBERG כתב:רמי. תריץ חיפושים, לפעמים זה הדבר הכי נכון ונוח לעשות. גם כמשתתף ותיק אני מוצא שקל יותר לחפש מאשר לשאול. שאלות קיטבג אלו שאלות עם תשובה מובנת מראש. הבעיה איתן שהן מייצרות אנטי. אין מצב שיחרימו אותך בחיים האמיתיים, אתה תמים בשאלות שלך אבל נוצר רושם שאתה קל על ההדק עם השאלות. אני מקווה שהפעם יצליח. סה"כ אתה מצטייר כאדם נחמד.
כדברי חברי מלמעלה-ברוך הבא....
בדברים שכבר נרשמו בפורום אני מסכים איתך יש לזה מנוע חיפוש לעזרה, אבל החשש שלי הוא מפני פרסום דבר חדש שלא פורסם בפורום, שאולי אני מאמין שזה טוב לפרסום, אבל האחרים נפגעים מזה שזה מפריע להם. אני לא אשם שיש אנשים עם דעות ואמונות שונות.ואני א מעוניין שרק בגלל חילוקי דעות שיתלוננו עליי.
לצורך הנושא האם אתה בתור אדם עם נסיון גדול בפורום הזה מסכים מרצונך החופשי,מתי שאני אוכל לשלוח הודעות פרטיות לבקש ממך עזרה בנושא של מה עדיף לפרסם בפורום? אני שואל את זה, כדי לא להגיע למצב שאולי זה מפריע לך אם אני אשלח לך הודעה פרטית ואני לא אדע שזה מפריע לך ואני אחשוב שאתה תבין אותי ושבמקום זה אתה עלול להעדיף ליתר ביטחון גם להתלונן על , וזה מפריע לי אם ממשיכים להתלונן עליי, כי זה לא רק פעם אחת שמתלוננים עליי.
תודה רבה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
שלח מתי שתרצה, לא מבטיח לענות מהר, אני רוב היום עובד או עם הילדים, בין לבין מה שאוכל - אשמח.
אגב, אם תפנה למי מהחברים ולא תיענה לאחר תקופה מסויימת אבל תראה אותו פעיל בפורום - תבין לבד שהוא לא עונה.
לא רואה סיבה להתלונן עליך, היה ותציף יתר על המידה - ארשום לך. יש לי סבלנות.
אגב - הפורום מקיף כל כך הרבה דברים ונושאים שקשה לי להאמין שעם הנסיון שלך (שהוא התחלתי יחסית) תמצא כל כך הרבה נושאים שלא מפורסמים. אבל זה רק אני.
בקיצור - תתחיל ונתקדם משם.
אגב, אם תפנה למי מהחברים ולא תיענה לאחר תקופה מסויימת אבל תראה אותו פעיל בפורום - תבין לבד שהוא לא עונה.
לא רואה סיבה להתלונן עליך, היה ותציף יתר על המידה - ארשום לך. יש לי סבלנות.
אגב - הפורום מקיף כל כך הרבה דברים ונושאים שקשה לי להאמין שעם הנסיון שלך (שהוא התחלתי יחסית) תמצא כל כך הרבה נושאים שלא מפורסמים. אבל זה רק אני.
בקיצור - תתחיל ונתקדם משם.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
- מנהל

רמיאשכנזי כתב: בדברים שכבר נרשמו בפורום אני מסכים איתך יש לזה מנוע חיפוש לעזרה...
- oferlaor
- מנהל

רמי
חיפשת? גם את השאלה הזו שאלו לפני כן.
פרופיל מאומת מקבלים מי ששולח לנו תמונה של תעודה רשמית כלשהי בכדי שנאמת את זהותו.
חיפשת? גם את השאלה הזו שאלו לפני כן.
פרופיל מאומת מקבלים מי ששולח לנו תמונה של תעודה רשמית כלשהי בכדי שנאמת את זהותו.
@oferlaor
·
אני רשמתי במנוע חיפוש
"איך לקבל פרופיל מאומת" ואני לא מצאתי תוצאות נכונות ישנות יותר,
קישור לתוצאות
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _chars=200
מה הייתה הטעות? מה אני הייתי צריך לרשום כדי למצוא את התוצאה הנכונה בקלות?
·
אני רשמתי במנוע חיפוש
"איך לקבל פרופיל מאומת" ואני לא מצאתי תוצאות נכונות ישנות יותר,
קישור לתוצאות
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _chars=200
מה הייתה הטעות? מה אני הייתי צריך לרשום כדי למצוא את התוצאה הנכונה בקלות?
@רמיאשכנזי
·
נו תהיה רציני, מה הבעיה לרשום בחיפוש את המילים העיקריות שאלו "פרופיל מאומת".
http://www.hometheater.co.il/googlesear ... 0%E5%EE%FA
מעברלזה שמתי לב שחיפשת בפורום ולא בחיפוש של האתר. אם היית מחפש שם "איך לקבל פרופיל מאומת" היית מקבל אותה תוצאה.
·
נו תהיה רציני, מה הבעיה לרשום בחיפוש את המילים העיקריות שאלו "פרופיל מאומת".
מעברלזה שמתי לב שחיפשת בפורום ולא בחיפוש של האתר. אם היית מחפש שם "איך לקבל פרופיל מאומת" היית מקבל אותה תוצאה.