אם המחיר הרישמי לגרסת 16Gb הוא סביב $350 וזה פחות או יותר המחיר שאני ראיתי באיביי אז שיהיה למוכרים האלו לבריאות אבל המחיר עדיין אטקרטיבי ולפחות המכשיר זמין במלאי בלי שטויות. כל עוד מדובר במכשיר חדש סגור בקופסה מקורית אני לא רואה עם זה בעייה.
גיל37 כתב:אם המחיר הרישמי לגרסת 16Gb הוא סביב $350 וזה פחות או יותר המחיר שאני ראיתי באיביי אז שיהיה למוכרים האלו לבריאות אבל המחיר עדיין אטקרטיבי ולפחות המכשיר זמין במלאי בלי שטויות. כל עוד מדובר במכשיר חדש סגור בקופסה מקורית אני לא רואה עם זה בעייה.
...
לא מבין את הקשר בדברים.
איביי זו לא מכירה רשמית. נמכרים באיביי המון מכשירים, גם סמסונג, סוני וכו'...מי שרוצה לקנות באיביי שיקנה באיביי. לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד כאן.
mp3lll כתב:אלי תקרא בין השורות.
הוא לא מבין למה לרוץ לחפש הזמנה שאפשר באותו מחיר לרכוש באיבאי.
גיל, רוב הגרסאות באיבאי שקרוב אל 350 אלה גרסאות סיניות ללא סייאנו עם רום סיני, לא אותה גירסה.
...
·והוא בדיוק שאמרתי (וגם אתה אומר בדיוק את אותו הדבר) יש מכירה רשמית של מכשיר רשמי מהחברה, שזה הערוץ היחיד שאינו יד 2 שנמכר בו המכשיר, ויש את איביי. כמו שיש את yad2 וכמו שיש את לוחות המכירה האחרים. לא מבין את ההשוואה.
אנשים רודפים אחרי הזמנות כי אין מקום אחר לקנות את המכשיר הרשמי במחיר הנמוך.
לא הצלחתי למצוא בשום מקום איזו השערה אפילו לגבי זמן אספקה של מי שיזמין באותה שעה...
שלא נגיע למצב של חודשים ארוכים :/
...
·נכון. הם גם רושמים שרק ביום ההזמנה תוכלו לדעת מתי תקבלו את המכשיר. הספקת המכשיר היא לפי תור המזמינים באותו היום ויש חשש שהמועד אכן יכול להיות רחוק ממה שנרצה.
הם אפילו מדגישים שאם קיבלתם עד אז (או אולי גם אחרי) הזמנה, עדיף שתשתמשו בה כי רכישה בהזמנה מקבלת עדיפות.
גיל37 כתב:אם המחיר הרישמי לגרסת 16Gb הוא סביב $350 וזה פחות או יותר המחיר שאני ראיתי באיביי אז שיהיה למוכרים האלו לבריאות אבל המחיר עדיין אטקרטיבי ולפחות המכשיר זמין במלאי בלי שטויות. כל עוד מדובר במכשיר חדש סגור בקופסה מקורית אני לא רואה עם זה בעייה.
...
·
המחיר הרישמי לגרסת ה 64GB זה 350$. ה- 16GB נמכר ב-300$.
.... לא כולל משלוח - $14 לארה"ב ומשם לארץ + מכס עוד כ- $120.
בהתחשב שרק גרסת ה-64 נמכרת בפרסייל, יוצר שהסה"כ לתשלום הוא כ- $490.
עדיין מחיר טוב למכשיר ברמה כזו, אבל לא ממש מחיר רצפה.