האם "האייפון שלך יחכה לך בחנות" זו הגדרה עם משמעות או סתם בלה בלה שיווקי?
אייפון 6: משמעות להרשמה ב-iDigital
לפני שבועיים נרשמתי ב-iDigital ולפני כמה ימים קיבלתי הזמנה ל-"לילה לבן" שלהם בדוא"ל. אז מצד אחד אני רואה משמעות בהרשמה כי הם כותבים (אני מצטט) "נרשמת ולכן אתה זכאי להיות ראשון שרוכש אייפון 6". מצד שני האירוע הוא כנראה לכולם (במיוחד לחולים שמוכנים לבוא ב12 בלילה לקנות מכשיר במחיר יחסית גבוהה
) ואין שום אישור או תור ברורים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הכוונה שאם תעמוד בתור ותהיה מספיק בראש התור (מנסיון העבר, נגמרים מכשירים מהר) תוכל לרכוש את המכשיר ולקבל חולצה.
נכון, אבל בשביל זה לא הייתי צריך להירשם פעמיים (בפעם השניה במכתב כדי "מלא פרטיך והאייפון שלך יחכה לך בחנות ב 12 בלילה"), הייתי פשוט בא. אני לא עו"ד ולא רוצה לחפש איזו הגדרה מחייבת ואיזו לא... רק מוזר לקבל את זה מ-iDigital, טריקים טיפשיים לא היו בארסנל שלהם.oferlaor כתב:הכוונה שאם תעמוד בתור ותהיה מספיק בראש התור (מנסיון העבר, נגמרים מכשירים מהר) תוכל לרכוש את המכשיר ולקבל חולצה....
אין להם מספיק מלאי, היום בבוקר הייתי באיידיגיטל נתניה, היו להם עשרות בודדים של מכשירים. 64 גיגה לא היה בכלל, 128 היו קצת משני הדגמים. אני לא חושב שהם יוכלו לדעת זמינות בקרוב, אין להם אפילו מלאי לתצוגה.nati-va כתב:מישהו יודע איך מבררים זמינות מכשירים בחנות עצמה?
או במילים אחרות - מספר הטלפון של החנויות עצמם (במספר הרשמי באתר איידיגיטל - המוקד סגור)...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
חבר שחזר מארה"ב קנה אייפון בלי תור ובלי נעליים.... אידיגיטל מייצרים את "החוסר" בכוונה - שיטת שיווק סה"כ
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason