על מה אני מוותר ברסיבר דיוטי פרי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רמת ביניים. יש מעליו כמה דגמים בסדרת ה-ES היוקרתית של החברה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@moshebit
·
אף אחד לא יגלה לך איך זה עובד.
מצד שני, מה הכיול עושה, ומה מערכת הכיול עושה יותר ברסיברים היקרים יותר, אפשר למצוא ע"י קריאת חוברות ההפעלה של הרסיברים.
בפיוניר MCACC ובאודיסי כן חפרתי על מה הם עושים ברסיברים שהיו מועמדים לקנייה, ואפשר למצוא ברשת הסברים וסרטונים המסבירים את מערכת הכיול.
מאמין שגם עבור המערכת של סוני יש מידע ברשת.
·
אף אחד לא יגלה לך איך זה עובד.
מצד שני, מה הכיול עושה, ומה מערכת הכיול עושה יותר ברסיברים היקרים יותר, אפשר למצוא ע"י קריאת חוברות ההפעלה של הרסיברים.
בפיוניר MCACC ובאודיסי כן חפרתי על מה הם עושים ברסיברים שהיו מועמדים לקנייה, ואפשר למצוא ברשת הסברים וסרטונים המסבירים את מערכת הכיול.
מאמין שגם עבור המערכת של סוני יש מידע ברשת.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אור נתן לך קישור טוב למידע על DCAC של ה- 1040.
זה אמור להיות מספיק דומה ל- 1050, אם לא בדיוק אותו דבר.
הנה החוברת של ה- 1050
זה אמור להיות מספיק דומה ל- 1050, אם לא בדיוק אותו דבר.
הנה החוברת של ה- 1050
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@stive
כתב:"השיקולים שלי מעט מורכבים ולכן לא נכנסתי כאן לכולם.
כפי שכתבתי, היות ועדיין לא ברור לי אם אני רוצה בכלל להשתמש ברסיבר קולנוע ביתי והיות ולא אהבתי את מה שהיה אצלי בנושא זמן מסוים, אני נוטה ללכת לקצוות."
זה קצת מוזר כיוון שזה בעצם כמו לכתוב:
אני רוצה להתנסות בנהיגת מרוצים, בינתיים אקח את הסוסיתא של השכן ונראה אחר כך
הדבר הבסיסי ביותר שרסיבר ( שעיקרו מגבר) עושה זה להוציא זרם ולהפעיל את הרמקולים, ברסיברים הפשוטים המערכת הבסיסית הזאת היא איך לומר , בסיסית ...
אתה רוצה להתנסות עם רסיבר, אזי עדיף להשאיל מחבר או לבקש מחנות שעושה טרייד-אין משהו טוב בן מספר שנים לשבוע.
לא נתקלתי בשום רסיבר רמת כניסה, של יצרן כלשהו שעשה לי את זה. אולי קצת ה-X500 אבל אני לא בטוח שאפשר להגדירו רמת כניסה
כתב:"השיקולים שלי מעט מורכבים ולכן לא נכנסתי כאן לכולם.
כפי שכתבתי, היות ועדיין לא ברור לי אם אני רוצה בכלל להשתמש ברסיבר קולנוע ביתי והיות ולא אהבתי את מה שהיה אצלי בנושא זמן מסוים, אני נוטה ללכת לקצוות."
זה קצת מוזר כיוון שזה בעצם כמו לכתוב:
אני רוצה להתנסות בנהיגת מרוצים, בינתיים אקח את הסוסיתא של השכן ונראה אחר כך
הדבר הבסיסי ביותר שרסיבר ( שעיקרו מגבר) עושה זה להוציא זרם ולהפעיל את הרמקולים, ברסיברים הפשוטים המערכת הבסיסית הזאת היא איך לומר , בסיסית ...
אתה רוצה להתנסות עם רסיבר, אזי עדיף להשאיל מחבר או לבקש מחנות שעושה טרייד-אין משהו טוב בן מספר שנים לשבוע.
לא נתקלתי בשום רסיבר רמת כניסה, של יצרן כלשהו שעשה לי את זה. אולי קצת ה-X500 אבל אני לא בטוח שאפשר להגדירו רמת כניסה
בינתיים יכול להיות שהדילמה 'נפטרה' מעצמה.
כי נכון לכרגע אזל אצלם המלאי של הרסיבר הזה.
http://www.alm.co.il/dutyfree/Category. ... 8&vmenu=16
כי נכון לכרגע אזל אצלם המלאי של הרסיבר הזה.
http://www.alm.co.il/dutyfree/Category. ... 8&vmenu=16