שלום,
נשבר לי המסך הפנימי של LG50LA621Y (סדק קטן במרכז המסך) , היבואן הרשמי ח.י כמובן מציע החלפה במחיר מלא.
האם מישהו מכיר פתרון של תיקון או החלפת מסך פנימי?
מסך לד שבור
-
TsahiElimelech
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
לא ברור מדבריך מה זה מסך פנימי.. אתה מתכוון לפאנל עצמו של המסך?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
מה הכוונה? מדוע זה לא מכוסה באחריות?.. וגם אם זה לאTsahiElimelech כתב:שלום,
נשבר לי המסך הפנימי של LG50LA621Y (סדק קטן במרכז המסך) , היבואן הרשמי ח.י כמובן מציע החלפה במחיר מלא.
האם מישהו מכיר פתרון של תיקון או החלפת מסך פנימי?...
מכוסה, מה הכוונה ב "החלפה במחיר מלא"...? אתה יכול לקנות חדש
במחיר מלא גם ללא עזרת ח.י....
-
TsahiElimelech
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
@jacko-il
הכוונה הינה לפאנל לד הפנימי. השבר/ סדק אינו חיצוני אל על מסך הלד.
הכוונה הינה לפאנל לד הפנימי. השבר/ סדק אינו חיצוני אל על מסך הלד.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
שוב, אני לא מבין אותך. מה זה פאנל פנימי? פאנל לד פנימי?
מסך מורכב מפאנל LCD ותאורה, בין אם אחורית או צידית. (אני לא מדבר כרגע על ספק הכח, כרטיס מסך ושאר רכיבים)
אם יש לך סדק בפאנל - הלך הפאנל. לא ניתן לתקן פאנל שבור/סדוק/שרוף. ואם הלך הפאנל - הלך המסך. זהו הרכיב היקר ביותר במסך. ברור שח.י לא יתנדבו לתקן במסגרת האחריות ויבקשו מחיר מלא, הנזק נגרם מגורם חיצוני.
כמה הם מבקשים על תיקון של זה בכלל?
מסך מורכב מפאנל LCD ותאורה, בין אם אחורית או צידית. (אני לא מדבר כרגע על ספק הכח, כרטיס מסך ושאר רכיבים)
אם יש לך סדק בפאנל - הלך הפאנל. לא ניתן לתקן פאנל שבור/סדוק/שרוף. ואם הלך הפאנל - הלך המסך. זהו הרכיב היקר ביותר במסך. ברור שח.י לא יתנדבו לתקן במסגרת האחריות ויבקשו מחיר מלא, הנזק נגרם מגורם חיצוני.
כמה הם מבקשים על תיקון של זה בכלל?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Crossover-Shop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
במידה ופאנל הLCD נשבר האופציה היחידה היא להחליף את פאנל המסך - שמהווה את עיקר העלות במסך ולא משתלם לך או ליבואן...
אם ח.י נותנים לך הערכת עלות תיקון גבוהה מדי פשוט תשקול לרכוש מסך חדש או לדון איתם על איזה שהו פיצוי על החלקים של המסך שנמצא אצלהם ורכישת מסך חדש \ מחודש \ עודפים ישירות מהם
אם ח.י נותנים לך הערכת עלות תיקון גבוהה מדי פשוט תשקול לרכוש מסך חדש או לדון איתם על איזה שהו פיצוי על החלקים של המסך שנמצא אצלהם ורכישת מסך חדש \ מחודש \ עודפים ישירות מהם