עזרה בבחירת מכונה חדשה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #21 

אין הרבה אפשרויות, מה שרשמת פחות או יותר ממצה את העניין. ההתלבטות העיקרית בסביבות 2,000 ש"ח היא בין גאג'יה קלאסיק לאסקסו בייסיק. אם אתה מוכן להשקיע יותר (או ללכת על יד שניה) - סילביה היא בהחלט דרגה מעל (יש לה גם opv). אני הייתי במצב שלך לפני כמה שנים ובסוף הלכתי על סילביה שעד היום אני נהנה ממנה,

yoni_gr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

לי יש בבית אסקאסו בייסיק עם מטחנת אסקאסו איי מיני ואני מאוד מרוצה.
ברור שאם היה לי בזמנו תקציב גבוה יותר, הייתי הולך על מכונות מקצועיות יותר - אבל בהשוואה לנספרסו זה בהחלט שדרוג.

אם אתה לא מפחד מ-יד2, אז אתה בהחלט יכול להשיג מכונות מקצועיות וטובות יותר, אבל אם אתה מתעקש על חדש - אני מאוד ממליץ על האסקסו.

לגבי הכוסות, אכן רק ספלי מאג או כוסות אספרסו נכנסות תחת הראש, אבל יש לך עוד 2 אפשרויות בשביל כוסות גבוהות:
1. להסיר את המגש, מה שנותן לך עוד גובה.
2. יש קנקני מתכת קטנים כאלה (בגובה כוס אספרסו) שאותם אני שם מתחת לראש של המכונה ואח"כ מוזג לכוס גדולה.

שיהיה בהצלחה! :)

גונן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #23 

אם אתה באמת רוצה מכונה שתילמד ממנה כמו שצריך, אני יכול להמליץ לך על לה פבוני מנוף, יש במיקרה כזו גם בלוח, מדובר במכונה לא סלחנית כלל, אבל מוציאה תוצר ברמה טובה מאוד, עם הקצפה חזקה מאוד וניתנת לשליטה בקלות,

לוקח קצת זמן לילמוד להוציא איתה שוט ראוי ,אבל אחרי שלמדת אתה תהנה מימנה מאוד, והמחיר שלה כיד שניה בסביבות ה 1000 שח למכונה במצב טוב.

אני ניכנסתי לעולם האספרסו עם מכונה כזו, וזו היתה החלטה מעולה בראיה לאחור, כי עם מכונה כזו אתה ממש מרגיש דרך הכנת הקפה אפילו את רמת הטחינה דרך הידיים.

גונן.

לדעתי למי שרוצה לילמוד זו ה. . . מכונה!!!

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”