פיצוי כספי עקב אי הגעת טכנאי- עדכון: קיבלתי את הפיצוי
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
שלום ביום חמישי היה אמור להגיע אליי טכנאי להחלפת ממיר תקול ובדיקה של התשתית אך לא הגיע ולפי חוק הטכנאים אני זכאי לפיצוי של 600 ש"ח
איך זה בדיוק הולך?
הבנתי שהם יכולים להציע לי הטבות מסוימות אך אני יכול לבחור במזומן וכמובן שאני אקח מזומן אז מתי אני אמר לקבל את הכסף?
אני שואל פה מכוון שאני רוצה להיות חזק בדברי ולדרוש מהם את הפיצוי המגיע לי כי עם אני אראה להם שאני לא ממש מבין הם ינסו לעשות עליי קומביות.
חברה זה די דחוף אז בבקשה תעזרו תודה.
איך זה בדיוק הולך?
הבנתי שהם יכולים להציע לי הטבות מסוימות אך אני יכול לבחור במזומן וכמובן שאני אקח מזומן אז מתי אני אמר לקבל את הכסף?
אני שואל פה מכוון שאני רוצה להיות חזק בדברי ולדרוש מהם את הפיצוי המגיע לי כי עם אני אראה להם שאני לא ממש מבין הם ינסו לעשות עליי קומביות.
חברה זה די דחוף אז בבקשה תעזרו תודה.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 10/11/2014 20:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בדיוק.
אתה צריך להיות עקבי בדרישתך לקבלת הפיצוי על פי החוק.
תחזור על המשפט הזה עד שתקבל את מה שמגיע לך על פי חוק.
צריך רק לקוות שהם לא יתכחשו לטכנאי שהוזמן. מעניין מה ינסו לספר לך.
אתה צריך להיות עקבי בדרישתך לקבלת הפיצוי על פי החוק.
תחזור על המשפט הזה עד שתקבל את מה שמגיע לך על פי חוק.
צריך רק לקוות שהם לא יתכחשו לטכנאי שהוזמן. מעניין מה ינסו לספר לך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
Re: פיצוי כספי עקב אי הגעת תכנאי
אני קיבלתי מהוט פיצוי על טכנאי שלא הגיע בכלל פיצוי של 600 שקלים פלוס vod חינם לשנתיים.
את ה600 ש״ח הם נתנו לי כזיכוי בחשבונית כלומר שיצא לי בערך חודשיים לא לשלם
את ה600 ש״ח הם נתנו לי כזיכוי בחשבונית כלומר שיצא לי בערך חודשיים לא לשלם
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

חברה תודה רבה לכם על התגובות המהירות
Mrshmelo כמובן! אני לא מתפשר על כלום רק CASH
איינשטיין על דאגה יש לי שיחה מוקלטת כך שאין להם שום אפשרות להתחמק.
אני רק מתאר לעצמי איזה בלאגן היו עושים לי אילולא לא היה לי שיחה מוקלטת
חברה את הדבר הכי חשוב לא אמרת לי: מתי אני אמור לקבל את הכסף? בתחילת חודש מתי שיורד לי מהחשבון או במקום הם נותנים פיצוי כספי?
עריכה:
אגב אתה בחרת בפיצוי לחודשיים או הם נתנו לך בלי לשאול אם אתה מעוניין במזומן?
·
Mrshmelo כמובן! אני לא מתפשר על כלום רק CASH
איינשטיין על דאגה יש לי שיחה מוקלטת כך שאין להם שום אפשרות להתחמק.
אני רק מתאר לעצמי איזה בלאגן היו עושים לי אילולא לא היה לי שיחה מוקלטת
חברה את הדבר הכי חשוב לא אמרת לי: מתי אני אמור לקבל את הכסף? בתחילת חודש מתי שיורד לי מהחשבון או במקום הם נותנים פיצוי כספי?
עריכה:
שיחקת אותה טוב לדעת אנסה להוציא מהם גם VOD תודה.אני קיבלתי מהוט פיצוי על טכנאי שלא הגיע בכלל פיצוי של 600 שקלים פלוס vod חינם לשנתיים.
את ה600 ש״ח הם נתנו לי כזיכוי בחשבונית כלומר שיצא לי בערך חודשיים לא לשלם...
אגב אתה בחרת בפיצוי לחודשיים או הם נתנו לך בלי לשאול אם אתה מעוניין במזומן?
·
גם אני פעם דרשתי וקיבלתי מהוט פיצוי של 600 ש"ח בגלל אי-הגעת טכנאי.
בהתחלה הנציגה ניסתה למרוח אותי ולהגיד לי שזה לא שהטכנאי לא הגיע, פשוט הייתה בעיה במחשבים שלהם וביקור הטכנאי לא עודכן. ממש מעניין אותי.
התעקשתי והנציגה ביקשה רגע לדבר עם המנהל שלה. אחרי כמה דקות היא חזרה אלי והציעה זיכוי בחשבוניות העתידיות. הסכמתי.
בהתחלה הנציגה ניסתה למרוח אותי ולהגיד לי שזה לא שהטכנאי לא הגיע, פשוט הייתה בעיה במחשבים שלהם וביקור הטכנאי לא עודכן. ממש מעניין אותי.
התעקשתי והנציגה ביקשה רגע לדבר עם המנהל שלה. אחרי כמה דקות היא חזרה אלי והציעה זיכוי בחשבוניות העתידיות. הסכמתי.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

·חח זה קרה גם לי כמה פעמיים שאיחר טכנאי ונאמר לי כך.pop_87 כתב:גם אני פעם דרשתי וקיבלתי מהוט פיצוי של 600 ש"ח בגלל אי-הגעת טכנאי.
התעקשתי והנציגה ביקשה רגע לדבר עם המנהל שלה. אחרי כמה דקות היא חזרה אלי והציעה זיכוי בחשבוניות העתידיות. הסכמתי....
הם לא אכפת להם לשקר העיקר לצאת "ניקים" אבל ניקים הם כבר לא יכולים לצאת שכן יש לי שיחה מוקלטת.
אגב אני רואה פה שגם אתה קיבלת זיכוי עבור החודשים ולא מזומן האם הם עושים בעיות עבור קבלת כסף מזומן?
·(Y)ORELp78 מתי קיבלת את הVOD לשנתיים? יש לך אולי אפשרות לעזור לנו עם חוזה שכך לא יוכלו להתכחש לזה שאבקש מהם emoticon?...
חברה מתי אני אמור לקבל את הכסף? בתחילת חודש מתי שיורד לי מהחשבון או במקום הם נותנים פיצוי כספי?
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 10/11/2014 20:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

חברה הם עושים בעיות ולא רוצים להביא את הפיצוי ואמרו שהטכנאי הגיע אבל הוא לא היה צריך להכנס לבית כדי לבדוק אבל אמרתי להם שגם הוא היה אמור להחליף לי את הממיר התקול ואמרו שזו בעיה שלי שלא התקשרתי להגיד להם זאת והתקשרתי..
זה פשוט מגוחך להם בעצמם יש שיחות מוקלטו של הזימון טכנאי אז מה הם משקרים והכי מרגיז נאמר לי שלא ההזמנתי שום טכנאי ולא היה צריך להגיע כשיש לי שיחה מוקלטת שהיה אמור להגיע טכנאי באותו היום ועוד התקשרתי אליהם אתמול ונאמר לי שיחזור אלי מנהל ולא חזר
נמאס מהוט השקרנים האלה הגיע הזמן שמישהו יתן להם בראש ולא זה לא ה-600 שקלים אלא עיקרון יש חוק מפורש שאומר שהם חייבים לפצות ב-600 ש"ח והם מלגלגים על זה..
מה אפשר לעשות בנדון?
יש אפשרות לשלוח למשרד התקשורת מכתב לגבי זה שיעזרו לי ואף להוציא סכום כסף נוסף על השקרים והעוגמת נפש הזו כדי שילמדו לקח ולא ימשיכו בזה יותר?
בעוד שאני יצאתי מהעבודה מוקדם בשביל הטכנאי הזה זה פשוט מגוכח
אני מעונין לתבוע אותם בתביעות קטנות כמה כל העסק הזה אמור לצאת לי?
אני די רציני אז תעזרו לי כמה שרק תוכלו בבקשה.
זה פשוט מגוחך להם בעצמם יש שיחות מוקלטו של הזימון טכנאי אז מה הם משקרים והכי מרגיז נאמר לי שלא ההזמנתי שום טכנאי ולא היה צריך להגיע כשיש לי שיחה מוקלטת שהיה אמור להגיע טכנאי באותו היום ועוד התקשרתי אליהם אתמול ונאמר לי שיחזור אלי מנהל ולא חזר
נמאס מהוט השקרנים האלה הגיע הזמן שמישהו יתן להם בראש ולא זה לא ה-600 שקלים אלא עיקרון יש חוק מפורש שאומר שהם חייבים לפצות ב-600 ש"ח והם מלגלגים על זה..
מה אפשר לעשות בנדון?
יש אפשרות לשלוח למשרד התקשורת מכתב לגבי זה שיעזרו לי ואף להוציא סכום כסף נוסף על השקרים והעוגמת נפש הזו כדי שילמדו לקח ולא ימשיכו בזה יותר?
בעוד שאני יצאתי מהעבודה מוקדם בשביל הטכנאי הזה זה פשוט מגוכח
אני מעונין לתבוע אותם בתביעות קטנות כמה כל העסק הזה אמור לצאת לי?
אני די רציני אז תעזרו לי כמה שרק תוכלו בבקשה.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 10/11/2014 20:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

חיברתי שתי טלפונים שמתי את הגלקסי 3 שלי על השפורפרת של אחד הטלפונים בזמן שאני מדבר בשני והתחלתי להקליט
חוץ מזה אם תרצה יש לך מלא מכשירים בשוק שמקליטים מהקו תעשה חיפוש בגוגל אתה תמצא המון.
חוץ מזה אם תרצה יש לך מלא מכשירים בשוק שמקליטים מהקו תעשה חיפוש בגוגל אתה תמצא המון.
הם עבדו עליך, הטכנאי לא באמת הגיע.
גם לי זה קרה שקבעתי טכנאי בין 9 ל- 11 בלילה וחיכיתי לו עד 12 והוא לא הגיע. בכוונה לא התקשרתי אליהם לשאול איפה הוא כדי לקבל תכסף חחחח
ואז התקשרתי מחר אמרתי להם שהטכנאי לא הגיע ואני רוצה פיצוי. אז הנציגה הראשונה אמרה לי שהוא לא הגיע בגלל תקלה שהייתה במחשב ומיד הציעה לי טכנאי כבר לאותו היום. אמרתי לה לא תודה ושאני רוצה תכסף. ואז היא העבירה אותי למנהל, והמנהל אמר לי שהטכנאי הגיע ופשוט הוא עבד על התקלה בחוץ.
אז אמרתי לו לפחות תסתנכרן קודם עם הנציגה לפני שאתה משקר חח כי היא אמרה שהוא לא הגיע ואמרתי לו התקלה הייתה אצלי בממיר אז איזה תקלה בחוץ הוא סידר?
ואז הוא כזה הבין שהוא יצא טמבל וישר אישר לי את הזיכוי.
גם לי זה קרה שקבעתי טכנאי בין 9 ל- 11 בלילה וחיכיתי לו עד 12 והוא לא הגיע. בכוונה לא התקשרתי אליהם לשאול איפה הוא כדי לקבל תכסף חחחח
ואז התקשרתי מחר אמרתי להם שהטכנאי לא הגיע ואני רוצה פיצוי. אז הנציגה הראשונה אמרה לי שהוא לא הגיע בגלל תקלה שהייתה במחשב ומיד הציעה לי טכנאי כבר לאותו היום. אמרתי לה לא תודה ושאני רוצה תכסף. ואז היא העבירה אותי למנהל, והמנהל אמר לי שהטכנאי הגיע ופשוט הוא עבד על התקלה בחוץ.
אז אמרתי לו לפחות תסתנכרן קודם עם הנציגה לפני שאתה משקר חח כי היא אמרה שהוא לא הגיע ואמרתי לו התקלה הייתה אצלי בממיר אז איזה תקלה בחוץ הוא סידר?
ואז הוא כזה הבין שהוא יצא טמבל וישר אישר לי את הזיכוי.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

nerya זה ברור מאליו חח לא?
נראה לך שאני מאמין להם?! אבל אני הולך בראש שלהם כי הם משחקים אותה קשוחים אז אין טעם לריב איתם מכוון שיש לי הקלטה של השיחה אז למה לעשות לעצמך כאבי ראש.
גם לי הם שיקרו בדיוק אותו הדבר איזה עולם תראה מזה
היה אמור להגיע אלי טכנאי להחלפת ממיר ובדיקה בתוך הבית בקשר לכמה עניינים והם אומרים לי שהוא הגיע והוא בדק זאת מבחוץ אז אמרתי להם אבל איך? הוא היה אמור לבדוק זאת בבית בכלל וגם שהוא היה אמור להחליף לי ממיר אז איך את אומרת לי שהוא הגיע כי הוא היה צריך להחליף לי.
בקיצור העיקר לא להביא את הכסף ולעשות כאבי ראש.
אני מעוניין לתבוע אותם בתביעות קטנות האם אתה יודע כמה כל העסק הזה אמור לעלות לי?
נמאס לי שכל בנאדם אמור לריב איתם על זה שהם הגורם לזה ועוד משקרים ועוד שיש חוק מפורש
הגיע הזמן שמישהו יכנס בהם והם לא יעשו זאת יותר.
נראה לך שאני מאמין להם?! אבל אני הולך בראש שלהם כי הם משחקים אותה קשוחים אז אין טעם לריב איתם מכוון שיש לי הקלטה של השיחה אז למה לעשות לעצמך כאבי ראש.
גם לי הם שיקרו בדיוק אותו הדבר איזה עולם תראה מזה
היה אמור להגיע אלי טכנאי להחלפת ממיר ובדיקה בתוך הבית בקשר לכמה עניינים והם אומרים לי שהוא הגיע והוא בדק זאת מבחוץ אז אמרתי להם אבל איך? הוא היה אמור לבדוק זאת בבית בכלל וגם שהוא היה אמור להחליף לי ממיר אז איך את אומרת לי שהוא הגיע כי הוא היה צריך להחליף לי.
בקיצור העיקר לא להביא את הכסף ולעשות כאבי ראש.
אני מעוניין לתבוע אותם בתביעות קטנות האם אתה יודע כמה כל העסק הזה אמור לעלות לי?
נמאס לי שכל בנאדם אמור לריב איתם על זה שהם הגורם לזה ועוד משקרים ועוד שיש חוק מפורש
הגיע הזמן שמישהו יכנס בהם והם לא יעשו זאת יותר.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 10/11/2014 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
תשלח להם מייל עם העתקים למועצה ללווין ולכבלים, למשרד התקשורת ולמבקר המדינה
שבוע אחרי ששלחתי את המייל לנמענים האלה הכסף נכנס לחשבון.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

תודה רבה על העזרה אבל אני רוצה יותר מזה כלומר אני חושב בדרך של תביעה בתביעות קטנות בנוסף לזה מכוון שהם משקרים שלא היה טכנאי וגם שינו להם את התפקיד פעם אומרים ככה פעם אומרים ככה העיקר כדי שלא להביא את הזיכוי אז אני מעוניין לתת להם בראש כדי שלהבא זה לא יקרה לבנאדם הבא.
האם אתה חושב שזה מיותר ואני צריך לעזוב את זה ולעשות את מה שאמרת וזהו או ללכת עד הסוף?
מה שאני רוצה בעיקר זה להוציא מהם יותר כסף כי רק ככה הם מבינים שנוגעים להם בכיס.
האם אתה חושב שזה מיותר ואני צריך לעזוב את זה ולעשות את מה שאמרת וזהו או ללכת עד הסוף?
מה שאני רוצה בעיקר זה להוציא מהם יותר כסף כי רק ככה הם מבינים שנוגעים להם בכיס.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

יחסית אחרי הרבה זמן אבל אחרי שהמנהלת בהוט בדקה את העניין הזיכוי שלי אושר.
אם חברי הפורום היו עוזרים לי הייתי הולך על תביעה ובגדול אבל כשאין לך ידע עדיף לשבת בשקט.
בכל אופן תודה רבה לכל מי שעזר לי.
אם חברי הפורום היו עוזרים לי הייתי הולך על תביעה ובגדול אבל כשאין לך ידע עדיף לשבת בשקט.
בכל אופן תודה רבה לכל מי שעזר לי.
- AmiadRozenberg
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
miCkEy6772
אל תתרגש.. "תביעה בגדול" לא היתה מביאה לך שום דבר מיוחד.
במקסימים - היית מקבל את ה-600 שקל שכבר קיבלת.
בתי המשפט מאוד חסרי תועלת במקרים האלה וממש נדיר שהם מחייבים את החברות השונות לשלם משהו משמעותי מעבר למה שבמילא הית אמור לקבל. הם לא נותנים קנסות / פיצויים משמעותיים, אפילו במקרים שבהם לאנשים נגרמו עוולות הרבה יותר גדולות מזו שאתה מתאר שהיתה אצלך.
אולי, אם השופט היה שם במצב רוח ממש טוב באותו הבוקר - היית מקבל עוד איזה 100 שקל על אובדן יום עבודה או משהו כזה.
זה אמנם עצוב שזה המצב - אבל זה המצב. אז אל תתרגש... בסופו של דבר קיבלת בדיוק את מה שבמילא היית מקבל גם אם היית הולך על תביעה ובגדול...
אל תתרגש.. "תביעה בגדול" לא היתה מביאה לך שום דבר מיוחד.
במקסימים - היית מקבל את ה-600 שקל שכבר קיבלת.
בתי המשפט מאוד חסרי תועלת במקרים האלה וממש נדיר שהם מחייבים את החברות השונות לשלם משהו משמעותי מעבר למה שבמילא הית אמור לקבל. הם לא נותנים קנסות / פיצויים משמעותיים, אפילו במקרים שבהם לאנשים נגרמו עוולות הרבה יותר גדולות מזו שאתה מתאר שהיתה אצלך.
אולי, אם השופט היה שם במצב רוח ממש טוב באותו הבוקר - היית מקבל עוד איזה 100 שקל על אובדן יום עבודה או משהו כזה.
זה אמנם עצוב שזה המצב - אבל זה המצב. אז אל תתרגש... בסופו של דבר קיבלת בדיוק את מה שבמילא היית מקבל גם אם היית הולך על תביעה ובגדול...