מלחמת ה STREAMING האמיתית עומדת להתחיל בארצות הברית.
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
לפני מספר ימים הודיעה NETFLIX על הגדלת המחיר עבור 4K STREAMING .
תוספת של 3$ לחודש 8.99-11.99 .
http://www.cepro.com/article/netflix_to ... aming/K537
מהצד השני גם לפני מספר ימים הודיעה רשת HBO על שינוי במדיניות והחלטה להתחיל שירות
STREAMING בדומה ל NETFLIX דבר שעד עכשיו הם נימנעו מלעשות בגלל היחסים עם חברות
הלווין והכבלים שנשאו את כל החבילה של HBO . אבל דברים השתנו ועכשיו תתחיל המלחמה האמיתית
של ה STREAMING בארצות הברית .
http://www.cnet.com/news/hbo-may-price- ... 5-a-month/
http://online.wsj.com/articles/hbo-to-l ... 1413385733
תוספת של 3$ לחודש 8.99-11.99 .
http://www.cepro.com/article/netflix_to ... aming/K537
מהצד השני גם לפני מספר ימים הודיעה רשת HBO על שינוי במדיניות והחלטה להתחיל שירות
STREAMING בדומה ל NETFLIX דבר שעד עכשיו הם נימנעו מלעשות בגלל היחסים עם חברות
הלווין והכבלים שנשאו את כל החבילה של HBO . אבל דברים השתנו ועכשיו תתחיל המלחמה האמיתית
של ה STREAMING בארצות הברית .
http://www.cnet.com/news/hbo-may-price- ... 5-a-month/
http://online.wsj.com/articles/hbo-to-l ... 1413385733
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי HBO גובה כ-25 דולר עבור החבילה בכבלים.
כלומר, הם לא יוכלו למכור בפחות מ-25 דולר חבילה נפרדת, חברות הכבלים לא יאפשרו זאת.
כלומר, הם לא יוכלו למכור בפחות מ-25 דולר חבילה נפרדת, חברות הכבלים לא יאפשרו זאת.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
HBO ו-Netflix הם שירותים די שונים.
אני דווקא רואה את זה אחרת. כיום קשה ל-HBO להגדיל את ההכנסות שלהם. בגדול הם יכולים לקחת סכום כסף קבוע מכל חברת כבלים או לויין שהם עובדים איתה ובזה סיימו את העבודה. ככל שהם פופולרים יותר, כך הם יקבלו יותר מנויים ויותר כסף.
העניין הוא שכמו שאר החברות, אין ממש תחרות לחברות הכבלים כך שהם לא יכולים להעלות את המחיר - מה יעשה מישהו שהוא לקוח של COMCAST אם החברה לא תשדר HBO? הוא אכל אותה אבל אין לו איך להשיג HBO והוא תקוע. ברגע של-HBO יש גם אלטרנטיבה והיא יכולה לשווק לו ישירות, היא יכולה להעלות את המחיר של עצמה ל-COMCAST. אם COMCAST לא יסכימו לשלם, הם יכולים להגיד, הנחה מיוחדת ללקוחות COMCAST ולסכן את בסיס המנויים של COMCAST עצמה...
אני דווקא רואה את זה אחרת. כיום קשה ל-HBO להגדיל את ההכנסות שלהם. בגדול הם יכולים לקחת סכום כסף קבוע מכל חברת כבלים או לויין שהם עובדים איתה ובזה סיימו את העבודה. ככל שהם פופולרים יותר, כך הם יקבלו יותר מנויים ויותר כסף.
העניין הוא שכמו שאר החברות, אין ממש תחרות לחברות הכבלים כך שהם לא יכולים להעלות את המחיר - מה יעשה מישהו שהוא לקוח של COMCAST אם החברה לא תשדר HBO? הוא אכל אותה אבל אין לו איך להשיג HBO והוא תקוע. ברגע של-HBO יש גם אלטרנטיבה והיא יכולה לשווק לו ישירות, היא יכולה להעלות את המחיר של עצמה ל-COMCAST. אם COMCAST לא יסכימו לשלם, הם יכולים להגיד, הנחה מיוחדת ללקוחות COMCAST ולסכן את בסיס המנויים של COMCAST עצמה...
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
על פי המידע האחרון HBO עומדים לגבות כ 15$ עבור השירות ברשת .
HBO אף פעם לא גבתה ישירות מהלקוחות אלא הם היו כחלק מהחבילה
שחברות הלווין והכבלים מספקות .
כיום כולם מבינים את אפשרות הרווח דרך STREAMING איכותי ו HBO
בעיקר בגלל חברת האם ומספר הלקוחות הגדול דרך הכבלים והלווין נימנעו
עד היום מהכניסה לפורמט ה STREAMING . אבל בעיקבות מספר הלקוחות
הגדול שצברה NETFLIX דרך הרשת [38 מיליון] ו HBO עם [31 מיליון] בלי
הרשת [STREAMING] ב HBO החליטו שקימת עבורם הזדמנות לפחות לעוד
כ 10 מיליון לקוחות רק בארצות הברית. ואלו הם לקוחות שכיום לא מחוברים
ללוין או לכבלים וצופים רק ברשת. כך שזה אומר כסף גדול ובעלי המניות לוחצים.
NETFLIX כבר הודיעו שהם יהיו חיבים להגיע להחלטות חשובות כיוון שהמצב
השתנה לחלוטין בעקבות ההכרזה של HBO .
ד.א. HBO זה אומר [HBO+CINEMAX]
HBO אף פעם לא גבתה ישירות מהלקוחות אלא הם היו כחלק מהחבילה
שחברות הלווין והכבלים מספקות .
כיום כולם מבינים את אפשרות הרווח דרך STREAMING איכותי ו HBO
בעיקר בגלל חברת האם ומספר הלקוחות הגדול דרך הכבלים והלווין נימנעו
עד היום מהכניסה לפורמט ה STREAMING . אבל בעיקבות מספר הלקוחות
הגדול שצברה NETFLIX דרך הרשת [38 מיליון] ו HBO עם [31 מיליון] בלי
הרשת [STREAMING] ב HBO החליטו שקימת עבורם הזדמנות לפחות לעוד
כ 10 מיליון לקוחות רק בארצות הברית. ואלו הם לקוחות שכיום לא מחוברים
ללוין או לכבלים וצופים רק ברשת. כך שזה אומר כסף גדול ובעלי המניות לוחצים.
NETFLIX כבר הודיעו שהם יהיו חיבים להגיע להחלטות חשובות כיוון שהמצב
השתנה לחלוטין בעקבות ההכרזה של HBO .
ד.א. HBO זה אומר [HBO+CINEMAX]
- תמונההה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
אני לצערי לא הצלחתי להבין את הלוגיקה של oferlaor
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1413897311
It will launch in the US initially and will launch in other countries later. HBO already has a stand-alone service in the four Nordic countries, but the company has been unable to challenge Netflix, mostly because of its weak technical implementations and poor platform support.
"This will be transformative for our company," HBO CEO Richard Plepler said, and continued "All in, there are 80 million homes that do not have HBO and we will use all means at our disposal to go after them,"
No details have been announced, but one report from The Information says that the monthly price could be as high as $15, which is significantly more expensive than Netflix. HBO is generally considered to have better original content, but Netflix is gaining ground with its own originals and more than 53 million subscribers.
מנכל HBO אומר ומתאר למה הוא ישקיע מליונים לעבור לרשת
ולמה זה כדאי לו
תעשה חשבון כמה כסף יחסוף בבניית תשתית וכבלים וטכנאים בשטח ורכבים ולקצץ בעובדים
תחשוב כמה כסף יחסוך בממירים , תיקונים , בעיות טכניות ועוד...
כל זה יביא עוד מנויים , יחסוך עלויות , יקצץ מחירים .
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1413897311
It will launch in the US initially and will launch in other countries later. HBO already has a stand-alone service in the four Nordic countries, but the company has been unable to challenge Netflix, mostly because of its weak technical implementations and poor platform support.
"This will be transformative for our company," HBO CEO Richard Plepler said, and continued "All in, there are 80 million homes that do not have HBO and we will use all means at our disposal to go after them,"
No details have been announced, but one report from The Information says that the monthly price could be as high as $15, which is significantly more expensive than Netflix. HBO is generally considered to have better original content, but Netflix is gaining ground with its own originals and more than 53 million subscribers.
מנכל HBO אומר ומתאר למה הוא ישקיע מליונים לעבור לרשת
ולמה זה כדאי לו
תעשה חשבון כמה כסף יחסוף בבניית תשתית וכבלים וטכנאים בשטח ורכבים ולקצץ בעובדים
תחשוב כמה כסף יחסוך בממירים , תיקונים , בעיות טכניות ועוד...
כל זה יביא עוד מנויים , יחסוך עלויות , יקצץ מחירים .
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
אני יכול להגיד רק דבר אחד... אם HBO יהיה ברשת אני מוכן לשלם
להוריד אני תמיד יכול אבל הזרמה ישירה של כל הסדרות שלהם.... אני מוכן לשלם
להוריד אני תמיד יכול אבל הזרמה ישירה של כל הסדרות שלהם.... אני מוכן לשלם
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
@תמונההה
· HBO מעולם לא התחרו ברשת פיזית (COMCAST) וזה לא קשור.
הרעיון הוא פשוט - כרגע ל-HBO (ולרשתות תוכן כמוה) אין דרך להעלות את המחיר לחברות הכבלים. אם המחיר יעלה, חברות הכבלים פשוט לא ישדרו אותם. הלקוחות יתלוננו ויאלצו אותם לחזור לשולחן המשא ומתן ולבסוף אין ל-HBO המון ברירה אלא להשאר פחות או יותר בטווח המחירים שלה כיום (לדעתי משהו כמו דולר-עד שני דולר פר לקוח של חברת כבלים לחודש). אם הם ישדרו OTT, הלקוחות לא יתלוננו, אלא עלולים להחליט להתנתק מחברת הכבלים אם היא לא מחזיקה HBO ואז לשלם 9 דולר במקום 50-100 דולר לחודש כמו שקורה היום.
כלומר, יש עכשיו ל-HBO ולכל החברות האחרות, מנוף על חברות הכבלים.
לדעתי הקהל האמריקאי יפסיד הרבה מהסיפור הזה כי המחירים של כבלים יעלו.
· HBO מעולם לא התחרו ברשת פיזית (COMCAST) וזה לא קשור.
הרעיון הוא פשוט - כרגע ל-HBO (ולרשתות תוכן כמוה) אין דרך להעלות את המחיר לחברות הכבלים. אם המחיר יעלה, חברות הכבלים פשוט לא ישדרו אותם. הלקוחות יתלוננו ויאלצו אותם לחזור לשולחן המשא ומתן ולבסוף אין ל-HBO המון ברירה אלא להשאר פחות או יותר בטווח המחירים שלה כיום (לדעתי משהו כמו דולר-עד שני דולר פר לקוח של חברת כבלים לחודש). אם הם ישדרו OTT, הלקוחות לא יתלוננו, אלא עלולים להחליט להתנתק מחברת הכבלים אם היא לא מחזיקה HBO ואז לשלם 9 דולר במקום 50-100 דולר לחודש כמו שקורה היום.
כלומר, יש עכשיו ל-HBO ולכל החברות האחרות, מנוף על חברות הכבלים.
לדעתי הקהל האמריקאי יפסיד הרבה מהסיפור הזה כי המחירים של כבלים יעלו.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- תמונההה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
לצערי לא כל כך הבנתי מה כתבתHBO מעולם לא התחרו ברשת פיזית (COMCAST) וזה לא קשור....
מצד אחד אתה טוען שהם לא התחרו באמת אף פעם ומצד שני אתה סוטר וכותב שזה לא קשור ?
לא מובן
HBO מתחרים כל יום מחדש על לב לקוחות ומציעים מגוון רחב של תחנות שידור , בדיוק כמו NETFLIX
כך שתהיה תחרות על התוכן , יביא יותר חומר 4K ,
וכאן בעיה הרשת תסתם עם 4K , כבר עכשיו יש בעיות קשות בתעבורה . זאת הבעיה הכי גדולה .
שוב אתה כותב דבר אחד וסוטר אותו , אתה טוען שלא ניתן להעלות מחיר ולאחר מכן טוען באם יעלו לא ישדרו אותם .כרגע ל-HBO (ולרשתות תוכן כמוה) אין דרך להעלות את המחיר לחברות הכבלים. אם המחיר יעלה, חברות הכבלים פשוט לא ישדרו אותם....
אז בוא נעשה סדר ברשותך שאני יבין :
1. חברות כבלים יכולות להעלות מחיר , אבל אתה טוען שהם יאבדו את הכבלים .
2. אני לא חושב כך , מנכ"ל HBO לא חושב כך יש להם מספר אנשים שחשבו והגיעו למסקנה שזה מעולה להם .
גם לכבלים אין הרבה ברירות , גם אם יוותרו עליהם כיום ב- WEB יש יותר כסף וחופש
1. הלקוחות תמיד מתלוננים , אין חדש בזה .הלקוחות יתלוננו ויאלצו אותם לחזור לשולחן המשא ומתן ולבסוף אין ל-HBO המון ברירה אלא להשאר פחות או יותר בטווח המחירים שלה כיום...
2. HBO מבינה שהעתיד כבר לא שייך לכבלים , והם יכולים להתחרות ולהרוויח לבד , הזמן יגיד את שלו
3. הלקוחות רוצים איכות שידור ו- 4K וברשת , ההכנסות של NETFLIX רק עולים , מספר לקוחות רק עולה , ויש להם לקוחות מכול העולם בשידור בארה"ב
זה פרוטות 1 דולר ,לדעתי משהו כמו דולר-עד שני דולר פר לקוח של חברת כבלים לחודש...
קהל הלקוחות דרך האינטרנט יביא עד 15$ לכל לקוח בארה"ב ואל תשכח מאות אלפי לקוחות מכול העולם .
HBO ויתרה על הכבלים במהלך הזה והבינה את המציאות .
הם לא צריכים את המנוף הפיננסי הזה , זה מגביל אותם וזה קטן לשוק הגלובלי .כלומר, יש עכשיו ל-HBO ולכל החברות האחרות, מנוף על חברות הכבלים....
המחירים לא יעלו כי תהיה תחרות קשה , אל תשכחלדעתי הקהל האמריקאי יפסיד הרבה מהסיפור הזה כי המחירים של כבלים יעלו....
אמזון , HBO , NETFLIX ועוד יעבדו ברשת מול כבלים ולווין .
אולי משכורות ירדו , ראה שוק סלולר ( יותר מכשירים יותר תחרות , יותר קונים ושכלולים בלי סוף )
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
·iakovl כתב:אני יכול להגיד רק דבר אחד... אם HBO יהיה ברשת אני מוכן לשלם
להוריד אני תמיד יכול אבל הזרמה ישירה של כל הסדרות שלהם.... אני מוכן לשלם...
גם אני, גם לנטפליקס וגם ל HBO - ברגע שהם יכירו בי כלקוח ויפסיקו לחסום אותי מהשירות שלהם. וכן, אני יודע שיש דרכים לעקוף את זה, אבל אם אני משלם על שירות אני לא רוצה להילחם בהתניות שלו ורוצה להיות לקוח רישמי.