זה כבר סרט אימה, לא מתיחה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני לא מעודד אלימות, אבל היה יכול להיות נחמד אם אחד הקורבנות של המנסר היה הורג אותו בטעות, כהגנה עצמית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
דווקא בגלל שזה כזה מגוכך זה לא מפחיד, אבל האנשים שבסרטון לוקחים את זה יותר מדי ברצינות.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
המתיחות האלה באמת עלולות להסתיים לא טוב.
זה מזכיר לי, לפני שנים רבות, בטירונות, בלילה השני, המ"מ (בצעד חסר אחריות לדעתי) החליט שהוא נכנס לאוהל ומנסה לגנוב נשק.
אחרי שניסה ללא הצלחה למשוך M16 משני חיילים, הוא הגיע לחייל שהיה מתחתיי. שנינו התעוררנו מהרעש משני הנסיונות הקודמים. שכבנו בשקט במיטה.
המ"מ ניסה לקחת את הנשק של החייל שמתחתי, והוא בתגובה תקע למפקד את קת הרובה עמוק בחלציו.
המפקד נאק ויצא מהאוהל מכופף ומבוייש. יותר לא דיבר על זה.
אז במקרה שלנו זה הסתיים במכה חזקה, אך שום נזק מעבר לזה. אבל זה בקלות עלול להיגמר רע יותר.
זה מזכיר לי, לפני שנים רבות, בטירונות, בלילה השני, המ"מ (בצעד חסר אחריות לדעתי) החליט שהוא נכנס לאוהל ומנסה לגנוב נשק.
אחרי שניסה ללא הצלחה למשוך M16 משני חיילים, הוא הגיע לחייל שהיה מתחתיי. שנינו התעוררנו מהרעש משני הנסיונות הקודמים. שכבנו בשקט במיטה.
המ"מ ניסה לקחת את הנשק של החייל שמתחתי, והוא בתגובה תקע למפקד את קת הרובה עמוק בחלציו.
המפקד נאק ויצא מהאוהל מכופף ומבוייש. יותר לא דיבר על זה.
אז במקרה שלנו זה הסתיים במכה חזקה, אך שום נזק מעבר לזה. אבל זה בקלות עלול להיגמר רע יותר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הם לא נורמלים. עכשיו זה במחווה ל- Michael Myers מסדרת Halloween.