שלום,
יש לי מערכת קולנוע ביתית, וכשרכשתי רמקולים שקועים בחרתי ב-JBL בדגם ספציפי מאוד זול.
כמובן שהשמיעה בהתאם, שטוחה ולא מעניינת.
רציתי להשקיע עכשיו קצת יותר אבל לא יותר מדי, מאיזה סכום אני יכול להתחיל לקבל SOUND טוב (דגש על גבוהים-טוויטרים) , ואם תוכלו לתת לי המלצות ספציפיות זה בכלל יהיה מעולה .
תודה !
מאיזה מחיר מתחילים רמקולים שקועים איכותיים ?
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 618
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אני מאוד אוהב את השקועים של מוניטור אודיו. מקבלים מהם סאונד טוב עם הדגשה קלה של המיד והמיד-היי שנראה לי שתתאים מאוד לאופי הצליל שאתה מחפש. מלבדם יש גם שקועים טובים מאוד של B&W, אבל עם סאונד יותר "רגוע" מהמוניטור אודיו, כך שאני לא בטוח שהם יתאימו לך כ"כ - דגמים של שתי החברות הללו מתחילים באיזור ה-2,000-2,500 ש"ח לזוג.
אם זה מעל התקציב שלך, אז יש את ה-JAMO 660, אומגה אודיו OW-170 ומגנאט 810 ב-1,000-1,500 ש"ח לזוג, אבל הם לא ברמה של המוניטור אודיו וה-B&W. עוד אופציה טובה מאוד היא להביא זוג רמקולים שקועים של פולק אודיו מדגם RC-85i מאמזון ארה"ב בכ-1,000 ש"ח עד הבית..!
נ.ב. הנה סקירה שעשיתי על 4 דגמים של רמקולים שקועים של מוניטור אודיו עבור האתר: http://www.htmag.co.il/article05360
אם זה מעל התקציב שלך, אז יש את ה-JAMO 660, אומגה אודיו OW-170 ומגנאט 810 ב-1,000-1,500 ש"ח לזוג, אבל הם לא ברמה של המוניטור אודיו וה-B&W. עוד אופציה טובה מאוד היא להביא זוג רמקולים שקועים של פולק אודיו מדגם RC-85i מאמזון ארה"ב בכ-1,000 ש"ח עד הבית..!
נ.ב. הנה סקירה שעשיתי על 4 דגמים של רמקולים שקועים של מוניטור אודיו עבור האתר: http://www.htmag.co.il/article05360
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה,
אהבתי מאוד את המחיר של הפולק אודיו, אבל האם זה משהו שיספק לי איכות צליל סבירה ולא משהו שטוח ומשעמם כמו שיש לי כיום ?
אם כן אני אקח את הסיכון וארכוש אותם.
אגב - המחיר שם הוא על רמקול אחד נכון ?
אין על זה מכס ?
תודה וסליחה על כל השאלות הקטנוניות
אהבתי מאוד את המחיר של הפולק אודיו, אבל האם זה משהו שיספק לי איכות צליל סבירה ולא משהו שטוח ומשעמם כמו שיש לי כיום ?
אם כן אני אקח את הסיכון וארכוש אותם.
אגב - המחיר שם הוא על רמקול אחד נכון ?
אין על זה מכס ?
תודה וסליחה על כל השאלות הקטנוניות
- epony
-
- חבר במועדון 10K

המחיר באמזון הוא לזוג, והעלות עד הבית של כ-1,000 ש"ח היא כולל שילוח בינ"ל ומיסים ע"י חברה כמו BUY2USA או מאסטופ.
דרך אגב, בארץ הרמקולים האלה מתומחרים בערך כמו המוניטור אודיו וה-B&W, אבל באמזון ארה"ב הם ב-70% הנחה(!), אז אין פה פשרות מבחינת האיכות. מה שכן, תמיד כדאי לקפוץ לחנות מתמחה ולשמוע כמה קטעי מוזיקה שאוהבים ומכירים היטב על כמה דגמים של רמקולים זה לצד זה לפני שמחליטים סופית. אם אתה גר במרכז, אז לפיוז בגבעתיים יש לא מעט דגמים של שקועים בתוך נישות גבס בחדרי ההדגמה שלהם.
דרך אגב, בארץ הרמקולים האלה מתומחרים בערך כמו המוניטור אודיו וה-B&W, אבל באמזון ארה"ב הם ב-70% הנחה(!), אז אין פה פשרות מבחינת האיכות. מה שכן, תמיד כדאי לקפוץ לחנות מתמחה ולשמוע כמה קטעי מוזיקה שאוהבים ומכירים היטב על כמה דגמים של רמקולים זה לצד זה לפני שמחליטים סופית. אם אתה גר במרכז, אז לפיוז בגבעתיים יש לא מעט דגמים של שקועים בתוך נישות גבס בחדרי ההדגמה שלהם.
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה 
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

חברים, הרגע מצאתי שמה שיש לי כיום הוא "JBL HTI6"
האם זה שופך אור על הנושא ?
האם הם באמת נחשבים לנחותים או שיש לי בעיה אחרת במערכת ה-SOUND שלא בהכרח קשורה לרמקולים הספציפים האלה ?
תודה.
האם זה שופך אור על הנושא ?
האם הם באמת נחשבים לנחותים או שיש לי בעיה אחרת במערכת ה-SOUND שלא בהכרח קשורה לרמקולים הספציפים האלה ?
תודה.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

כשעברתי דירה הוצאתי כאלה שקועים של JBL מהקיר. הם טובים בתור רמקולי סראונד, אבל בתור קדמיים הם פשוט לא ברמה של כל הדגמים שהצעתי לך עד עכשיו.