מנפלאות ישפאר סוני עודפים - האם אני סתם פראנואיד או שעבדו עלי-עדכון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
NivToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

לחברי הפורום שלום
רציתי את עזרתכם עם הסוגייה הבאה לפני שבועים רכשתי טלויזיה מסוני עודפים עם הדגם W828
שקניתי הסבירו לי שהקרטון המקורי של אותו טלויזיה קרוע ולכן יש את הטלויזיה במבצע עם הקרטון המקורי שלה
לפני שבוע קיבלתי את הטלויזיה - היום בבוקר החלטתי לזרוק את הקרטון של הטלויזיה לפח
ואז חשכו עיני - הקרטון של הטלויזיה זה לא הקרטון המקורי -ושמו מדבקה על המודל המקורי של הקרטון וחתכו עם סכין יפני את הדגם מהצד העליון של הקרטון - ולכן אני שואל את עזרכתם
האם יש מצב שקיבלתי טלויזיה יד שנייה או מתצוגה - כי הטלויזיה נריאת כאילו חדשה אבל עדין זה מקומם אותי
אם יש מישהו שיודע על תוכנה שאני יכול לבדוק כמה שעות הטלויזיה הזו עבדה לפני אשמח לקבל
בנתיים אני מעלה תמונות
ואם יש פה מישהו מישפאר שיפנה אלי ויספק תשובות
כי אני קיבלתי את הרושם שאני אקבל את הטלויזיה בקרטון המקורי שלה
ראו תמונות - ותגידו מה הייתם עושים במקומי
אני רק אציין שבדקתי בהגדרות הטלויזיה והדגם הוא אכן 828B
נערך לאחרונה על ידי NivToledano ב 01/11/2014 22:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #2 

לא ברור מה שרשמת
שקניתי הסבירו לי שהקרטון המקורי של אותו טלויזיה קרוע ולכן יש את הטלויזיה במבצע עם הקרטון המקורי שלה
...

NivToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

מנפלאות ישפאר סוני עודפים - האם אני סתם פראוניד או שעבדו עלי

שליחה #3 

@olorin
ממה שאני הבנתי שלקרטון המקורי של הטלויזיה היה טיפה קרוע - כמו שיש ספרים עם פגם שהכריכה עקומה ונמכרים בזול ככה גם הקרטון המקורי שקיבל איזה שיפוש או נקרע בקטנה
אני רק אציין שאם הייתי יודע שהטלויזיה לא היתה בקרטון המקורי לא הייתי קונה גם בחצי מחיר ישר היה מדליק נורה אדומה
תסתכל בתמונות ותבין ששמו מדבקה בקטנה שהרבה אנשים לא היו שמים לב עליה על הדגם המקורי
הפחד שלי זה שקיבלתי טלויזיה שהיתה בשימוש לפני ולזה אני לא מוכן בשום פנים לקבל טלויזיה שהיתה בשימוש לפני גם 5 דקות
לכן ביקשתי אם מישהו מכיר תוכנה שאני יכול לבדוק את השעות שהטלויזיה היתה בשימוש לפני אני יודה מאוד
·

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #4 

הבנתי.
אז יכול להיות שאם הקרטון היה קרוע הכניסו לך את הטלוויזיה לקרטון שלם של מוצר אחר.

בכל מקרה נסה להכנס לתפריט טכנאים בשביל למצוא כמה שעות היא עבדה
http://www.hometheater.co.il/vp303306#303306

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #5 

נסה את ההסבר פה לטלוויזות סוני כדי להגיע לממשק טכנאי
שם תראה כמה שעות הטלוויזיה פעלה.

http://www.askvg.com/secret-service-cod ... and-lg-tv/

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5006
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #6 

עדכן אותנו , זה יכול לעזור לחברים אחרים המקרה הזה.

האם יכול להיות שהקרטון המקורי היה קרוע ולכן שמו בקרטון אחר - ושלא הבנת את דברי המוכר ???
האמת - גם אם הקרטון קרוע - זה מדליק נורה אדומה - איך ולמה הוא נקרע.
זה לא TV ב-2 ש"ח ויכול להיות שקרה משהו שגרם לקרטון הזה להיקרע.
אגב הם לא נקרעים כל כך מהר !!!

אבל שוב .. יכול להיות שלא הבנת את דברי המוכר .
עדכן אותנו אחרי שתיכנס לתפריט טכנאים .

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #7 

אני לא מבין על מה הפליאה כאן. רכשת מסך מעודפים ולא מסך חדש. הבעיה מתחילה עם מה לעזאזל אומר המונח "עודפים" בארץ? זה מונח אפור.
אני לדוגמא לא מבין מהם ההבדלים בין "תצוגה" ל- "עודפים" (אני מבין בתיאוריה, אבל בפועל ראיתי ושמעתי על המון שישו ושימחו בתחום הזה, כך שכל הנושא הזה אפור לגמרי.)
ותשכחו מהקטע הזה שיבואן נשאר עם סטוקים של מוצר מסויים והוא מנסה להיפתר ממנו במחירים זולים - זה לא קיים בארץ בתחום הזה. מה שחדש באריזה יימכר כחדש באריזה ולעולם לא יוגדר כעודפים. מקסימום, יהיה אפשר לסגור עליו דיל טוב, לא יותר מזה. והיבואנים בארץ עובדים עם סטוק מאד מצומצם כשהיצרן שולח להם באופן תמידי אספקה לפי הדרישה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

קיבלת קרטון של ה-805.

moshed
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

ניב שלום,
כפי שכתב כאן מישהו למעלה, רכשת בחנות עודפים ולכן צפויי שיהיו עניני אריזה,מדבקות וכו' שכן אם הכל היה
כשורה והקרטון היה חדש, הטלוויזיה הייתה נמכרת כחדשה ולא כעודפים.
כאשר קרטון נקרע או נפגם, הוא נארז בקרטון חדש ומועבר לעודפים - לעולם לא יימכר כחדש.
אנשי המכירות בחנות העודפים מציינים תמיד בפני הלקוח מה מצב המוצר שרכשו, תצוגה או עודפים.
אם לא ציינו בפנייך שהמסך מתצוגה, אתה יכול להיות סמוך ובטוח שהמסך חדש ונארז מחדש.
הכי חשוב, ישפאר מעניקה אחריות מלאה למסכים מעודפים הזהה בדיוק לחדשים.
משה דלגו
מנהל מוצר סוני

NivToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

טוב לאחר שקיבלתי עזרה מכמה אנשים בדקתי את ענין השעות של הטלויזיה
ונשמתי לרווחה השעות של הטלויזיה הם 41 שעות ככה שהכל בסדר - אבל היה מישהו ששלח הודעה וציין שכל חנות וכל טכנאי יכול לאפס את ההגדרות בלי בעיה - אבל אני לא מאמין שינהגו ככה
כדי לקבל השעות שטלויזית סוני עשתה מה שצריך לעשות זה - לכבות את הטלויזיה -Display (or i+) + 5 + Volume Down + Power
יש לעשות את ההוראות משמאל לימין להתחיל עם ה Display (or i+
ואז תיכנסו למסך שחור עם כתב ירוק - השורה האחרונה למטה זה השעות שהטלויזיה עשתה - יש להתייחס למספר הכי שמאלי

אני עדין כועס בגלל העבודה שאם הייתי יודע שהטלויזיה לא הגיעה בקרטון המקורי שלה לא הייתי רוכש אותה גם בחצי מחיר
עודפים או לא נציג המכירות שמכר לי אמר שהטלויזיה הנ"ל נמכרת בטיפה יותר זול בגלל שהקרטון המקורי שלה טיפה נקרע ולא דיבר כלום על קרטון אחר
לא נורא אני מקווה שהרבה אנשים פה ילמדו מפוסט שלי ופעם הבאה שיקנו תטלויזיה יעשו את הדברים הבאים
1] לבדוק שהקרטון של הדגם שלכם הוא מקורי
2] אחרי שהטלויזיה מורכבת לההיכנס עם קוד טכנאי ולראות שהטלויזיה לא עשתה יותר מידי שעות
3] לחבר מחשב עם תמונה לבנה ולראות שאין פיקסלים שרופים - לי יש 2 פיקסלים בצבע אדום - מקווה שיעלמן :)

אני מקווה שהפוסט הזה יעזור לאנשים ברכישת הטלויזיה שלהם

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #11 

אם קיבלת הנחה זה דווקא דיל טוב לדעתי. המוצר עצמו חדש בתכלס. אבל מסכים שההגדרה של עודפים בארץ בעייתית.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #12 

NivToledano כתב:לחבר מחשב עם תמונה לבנה ולראות שאין פיקסלים שרופים - לי יש 2 פיקסלים בצבע אדום - מקווה שיעלמן :)
...
כנראה זו הסיבה שהיא "עודפים". הייתי מהמר שהוחזרה מלקוח.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #13 

בקיצור פרונויה ישראלית של ״דפקו אותי״
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5006
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #14 

אם נאמר לך שהמסך חדש לחלוטין ובתפריט טכנאים אתה רואה 40 שעות - אז משהו כאן חשוד.

אם המסך ישב בתצוגה אז זה הגיוני .
תבדוק שוב - אולי היתה אי הבנה בינך לבין המוכר .

NivToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

לעשות קצת סדר בעניין - את השעות שהמסך עשה בדקתי רק שבוע אחרי הקניה - כך ש40 שעות בשבוע נראה לי סביר בהחלט - בהתחשב שהיה חג
אבל עדין אני מדגיש שוב אם הייתי יודע שהטלויזיה לא באה בקרטון המקומי שלה לא הייתי רוכש אותה
עכשיו לגבי התגובה של 2 פיקסלים שהם בצבע אדום - לא הבנתי את התגובה של JTK
ולא נראה שעל 2 פיקסלים שתקועים על צבע אדום אפשר להחליף טלויזיה
לצערי למדתי את הלקח שלי - ובפעם הבאה נילך לקנות במקום אחר

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #16 

הכוונה שלו היתה שכנראה בגלל זה הוא חזר אליהם מלקוח.
ייתכן שהתקינו את המסך אצל מישהו, הדליקו, הלקוח ראה שני פיקסלים תקועים ולא הסכים לקבל את המסך. יכול גם להיות סיפור אחר לגמרי, אבל זה מה שהוא כנראה התכוון לומר לך..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #17 

טריק שאפשר לנסות:

1. תמסז' את האיזור סביב הפיקסלים הדפוקים. תנועות עגולות תוך הפעלת לחץ סביר על הזכוכית של המסך.
2. אם זה מסך עם זכוכית עבה אז יתכן שתצטרך טיפה להפעיל לחץ (לא עד כדי כך שאתה גורם לנזק). אם זה "רך" יתכן שמספיק רק מגע.
3. אחרי כמה דקות של מסאז' יתכן שהפיקסלים התקועים יעלמו.

תדווח אחרי וכמובן שתיזהר מאוד שלא לגרום לנזק.

עפר

tarpon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #18 

סתם תסריט - בא לקוח לחנות ומבקש לרכוש טלויזיה במחיר טוב או עם הנחנה של ממש.
אז מציעים לו מוצר מעודפים (יש לא מעט חנויות כאלה)
עכשיו אתה אומר בסדר גמור - משלם את הטלויזיה בהנחה מבסוט.

כעת השאלה : על מה בעצם קיבלת הנחה של ממש ?.....על מוצר ששייך למחלקת עודפים.
עכשיו להיות תמים ולחשוב שזה חדש ? אז זה לא חדש ואתה ידעת את זה.
מפה יכולים להיות המון אפשרויות.

לא שווה כעת לטחון את הסוגיה. ובטח לא להתעצבן. לא דפקו אותך או רימו אותך. קיבלת בדיוק על מה ששילמת.

הכי חשוב ללמוד לפעם הבאה - ותבחר מראש מה מתאים לך או לא.
בסה"כ קיבלת מוצר טוב ויש גם שירות מעולה .
תהנה

NivToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: מנפלאות ישפאר סוני עודפים - האם אני סתם פראנואיד או שעבדו עלי - עדכון

שליחה #19 

טוב לאחר מורת רוח שהיה לי עם ישפאר - פתחתי תלונה דרך שרות לקוחות לא עברו 24 שעות - וקבילתי טלפון מבחור בשם אילן שאחראי על כל סוני עודפים - הסברתי לו את כל הקטע עם הקרטון - ואמרתי לו שיש גם 2 פיקסלים שרופים וואני נורא מאוכזב ואם הייתי יודע את הקטע של העודפים שזה לא טלויזיות בתולות לא הייתי רוכש - בקיצור סיכמנו שאני יגיע לישפאר בהרצליה ונראה איך הוא יכול לזכות אותי או לשדרג אותי כי הוא בשבילו הלקוח מעל הכל
ביום שלישי שעבר נפגשנו והוא הציע לי ככה - החלפה למסך חדש - אני יצטרך לחכות שבועיים
אופציה ב - שידרוג ל55 אינץ אותו מודל בהנחה משמעותית מאוד
למזלי באתי לשם ב9 והבאתי איתי תלפטופ של העבודה כי היה לי הרגשה שיציעו לי משהו אחר אז עדיף שאני אבדוק שם
בקיצר המחיר האטרקטיבי שקיבלתי על ה55 שכנע אותי לבדוק את העניין - דגם ה55 אינץ הוצא מהקרטון - בדיקה 1 - בדקתי שאין לטלויזיה יותר מידי קילמוטראז - קוד טכנאי והטלויזיה הראתה 2 שעות בלבד - אילן הסביר שהטלויזיה הזו היתה בפרזנטציה בישפאר וחזרה לפה
לא היתה אצל אף לקוח - חיברתי תלפטופ - נכנסתי לאתר שמצגיג רקעים חלקים בצבעים שונים - ראיתי שהכל בסדר אין פיקסלים שרופים
שמתי סרט שיש לי על הלפטופ - נוגן חלק לאחר 15 דקות של משחק אמרתי לו תארוז ויאללה עושים שדרוג - אילן הדגיש בפני שהטלויזיה הזו אני אקבל במחיר אטרקטיבי רק מכיוון שהיא נקראת אצלהם עודפים ושאני לא יעשה בעיות ואבדוק טוב ושאני מבין שזה מעודפים
-- ממה שהבנתי מדבריו - זה נשמע שאין אף טלויזיה שמגיעה מהארץ מהקרטון וישר עוברת ללקוח - תמיד הטלויזיה תוצא מהקרטון תיבדק שהכל תקין - תתוקן עברית ספרי הדרכה ואז תאורז בקרטון מחדש.
כמו כן עודפים לפי מה שהבנתי אלה הם טלויזיות שהיו בתצוגות או מלקחות מאוכזבים ואין לטלויזיה האלה יותר מ10 שעות עבודה
קרטון שמרטון זה סיפורי הופמן .
יומיים למחרת בא המתקין הוריד ת50 שם ת55 - עד עכשיו בלי עיו רעה הכל עובד לטובה
לכל אלה שמתלבטים בין 50 ל55 ממרחק 3.5-4 ממליץ בחום על ה55 חוויה אחרת ה50 הזכירה לי יותר 42 אינץ
ה55 זה באמת עולם אחר

לסיכום - אני רוצה להודות לאילן מסוני עודפים שטיפל במקרה שלי במקצועיות רבה

ומסקנה אחת לכל האנשים - עודפים - זה לא קרטון קרוע זה מכשיר שעשו בו שימוש מזערי \טלויזיה שחזרה מלקוח

מקווה שאנשים פה ילמדו מהפוסט הזה משהו - ואם למישהו יש שאלות אשמח לעזור

מה שכן אני למדתי מה שזול עולה בסוף יקר

·

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #20 

יפה. נראה שטיפלו בזה לא רע, ויצאת מרוצה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”