מה לא חוקי בדיוק? האם ההקלטה דיגיטלית ביס לא חוקית?
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
שלום פרסמתי פה שרשור להעתקת תכנים מהממיר של הוט ומרטין שלח לי הודעה ואמר שמה שאני מציע לא חוקי אז השבתי לו הודעה אך הוא לא השיב לי בחזרה וגם שלחתי דרך הדיווח
בכל אופן אני לא מבין מה לא חוקי בזה הרי אתם בעצמכם פרסמתם מדריך להקלטה דיגיטלית מ-YES ולכם יש עוד גישה לתכנים ומה שאני הצעתי לא כולל כלל גישה לתכנים אלא רק בממיר עצמו כלומר אין אפשרות לפרסם את התכנים ובמדריך שלכם של יס יש אפשרות לפרסם את התכנים.
אשמח לתשובה לכך, תודה.
אגב אני מבין שעברתי על חוקי הפורום בזה שהצעתי מכירה אבל למה לא מזהירים על כך וישר מקפיאים את המשתמש?
זה דבר רגיל כאן או מקרה חריג?
שכן ראיתי גם שהמשתמש magichd פתחת את השרשור הזה: http://www.hometheater.co.il/vp2153451#2153451
עקב שרשור שמחקו לו אותו והמנהלים לא משיבים כלל וכלל למה מחקו שרשור תמים
בכל אופן אני לא מבין מה לא חוקי בזה הרי אתם בעצמכם פרסמתם מדריך להקלטה דיגיטלית מ-YES ולכם יש עוד גישה לתכנים ומה שאני הצעתי לא כולל כלל גישה לתכנים אלא רק בממיר עצמו כלומר אין אפשרות לפרסם את התכנים ובמדריך שלכם של יס יש אפשרות לפרסם את התכנים.
אשמח לתשובה לכך, תודה.
אגב אני מבין שעברתי על חוקי הפורום בזה שהצעתי מכירה אבל למה לא מזהירים על כך וישר מקפיאים את המשתמש?
זה דבר רגיל כאן או מקרה חריג?
שכן ראיתי גם שהמשתמש magichd פתחת את השרשור הזה: http://www.hometheater.co.il/vp2153451#2153451
עקב שרשור שמחקו לו אותו והמנהלים לא משיבים כלל וכלל למה מחקו שרשור תמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חוקי האתר ברורים מאוד. הודעות שחורגות מהחוקים נמחקים או נסגרים בהתאם להחלטת המנהלים ותוכן ההודעה. כאשר זה קיצוני וזו הודעה ראשונה גם מקפיאים את המשתמש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הבנת נכון - זוהי הסיבה למחיקת השרשור ההוא שפתחת.miCkEy6772 כתב:אגב אני מבין שעברתי על חוקי הפורום בזה שהצעתי מכירה...
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

תודה על התשובה עופר.
מרטין גם אמר לי שבנוסף לזה זה לא חוקי האם זה נכון?
כי לפי מה שאני רואה פה באתר לכם בעצמכם יש מדריך להקלטה דיגיטלית מיס ועוד שיש אפשרות לפרסם את התכנים המקלטים בעוד אצלי אין זה אפשרי.
pixies:
זאת הבנתי וגם לא הכחשתי זאת לשנייה.. מה שאני בא לשאול פה זה למה מרטין אומר שזה לא חוקי כי כמו שאמרתי כבר פה באתר יש מדריך להקלטה דיגיטלית מיס אז מה לא חוקי פה?
אתה מסכים איתי שאין הבדל בין זה לזה נכון? או שיש..??
מרטין גם אמר לי שבנוסף לזה זה לא חוקי האם זה נכון?
כי לפי מה שאני רואה פה באתר לכם בעצמכם יש מדריך להקלטה דיגיטלית מיס ועוד שיש אפשרות לפרסם את התכנים המקלטים בעוד אצלי אין זה אפשרי.
pixies:
זאת הבנתי וגם לא הכחשתי זאת לשנייה.. מה שאני בא לשאול פה זה למה מרטין אומר שזה לא חוקי כי כמו שאמרתי כבר פה באתר יש מדריך להקלטה דיגיטלית מיס אז מה לא חוקי פה?
אתה מסכים איתי שאין הבדל בין זה לזה נכון? או שיש..??
- oferlaor
- מנהל

לא ממש יודע על מה אתה מדבר... אני לא מכיר מדריך כזה.
יש לנו ביקורת על ציוד של הקלטה אנלוגית מיס (שזה חוקי). בכל מקרה, אנחנו לא מתירים דיונים על פריצה או הקלטה של תוכן באופן שסותר את החוק.
אם יש שרשור או מאמר שמתנגשים עם ההנחיה הזו - פשוט תדווח על זה (יש לנו דווח בכל שרשור) .
יש לנו ביקורת על ציוד של הקלטה אנלוגית מיס (שזה חוקי). בכל מקרה, אנחנו לא מתירים דיונים על פריצה או הקלטה של תוכן באופן שסותר את החוק.
אם יש שרשור או מאמר שמתנגשים עם ההנחיה הזו - פשוט תדווח על זה (יש לנו דווח בכל שרשור) .
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

אני מדבר על המדריך הזה עופר: http://www.hometheater.co.il/article014 ... %D7%99-Yes
לפי המדריך הזה בנאדם יכול להקליט תוכן מסויים בצורה דיגיטלית ועוד לפרסם אותו ברשת.
עופר אז מה ההבדל באמת בין מה שאני עושה לבין המדריך הזה בעצם? הרי בעזרת במדריך הזה יש לאנשים גישה לתכנים בעוד שאני מאפשר זאת רק בממיר עצמו כאילו הוא הוקלט בממיר.
לפי המדריך הזה בנאדם יכול להקליט תוכן מסויים בצורה דיגיטלית ועוד לפרסם אותו ברשת.
עופר אז מה ההבדל באמת בין מה שאני עושה לבין המדריך הזה בעצם? הרי בעזרת במדריך הזה יש לאנשים גישה לתכנים בעוד שאני מאפשר זאת רק בממיר עצמו כאילו הוא הוקלט בממיר.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

במקום להגיב בלי להועיל אולי תנסה להבהיר את העניינים?
אם אני עדיין שואל סימן שלא הבנתי עדיין מה לא חוקי פה.
לא חבל על השתי שניות שלך בתגובה הזו?
אם אני עדיין שואל סימן שלא הבנתי עדיין מה לא חוקי פה.
לא חבל על השתי שניות שלך בתגובה הזו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ההקלטה במדריך שהובא נעשית באמצעות כרטיס מנוי חוקי של יס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תכלס אני לא רואה בעיה חוקית בהעברת הקלטות, להיפך, זאת חוצפה ממדרגה ראשונה שההקלטות "נעולות" בממיר ואין שום דרך נורמלית להעביר אותן, ואם הלך הממיר אז גם הלכו ההקלטות.
אבל כמו שאמרו לך הסיבה שזה נמחק היא הפרה של כללי הפרסום בפורום. אם אתה רוצה לפתוח דיון ענייני בנושא (שהוא לא פרסומת) אז לא נראה לי שימחקו לך.
אבל כמו שאמרו לך הסיבה שזה נמחק היא הפרה של כללי הפרסום בפורום. אם אתה רוצה לפתוח דיון ענייני בנושא (שהוא לא פרסומת) אז לא נראה לי שימחקו לך.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

mp3lll איפה ענו לי בדיוק?
טוב חבר אם אתה לא מתכוון לעזור אז חבל על התגובות שלך.
אתה סתם רוצה לעשות מהומה על לא כלום אני בסה"כ רוצה לדעת מה לא חוקי פה.
pixies כמובן שגם מה שאני עושה מצריך כרטיס מנוי בהוט ולא אין אפשרות לצפות בהקלטות.
דורון כנראה שלא הבנתם אותי כמו שצריך אסביר את עצמי שוב פעם בתקווה שתבינו הפעם.
קודם כל נתייחס למדריך הקלטה של YES דבר ראשון זה שזה עם כרטיס מנוי חוקי לא אומר שזה מותר כי סוף כל סוף למשתמש יש גישה לתכנים המוקלטים שבכל רגע הוא יכול לפרסמם ברשת שזו הפרה בוטה של זכויות היוצרים.
עכשיו דבר שני מה שאני עושה מחייב להיות בעל מנוי של הוט בכדי לצפות בהקלטות.
בקיצור אני אפשט זאת בזה שאגיד לכם שזה בדיוק כמו שמקליטים דרך הממיר.
בשום פנים ואופן אין גישה לתכנים בשום צורה שהיא אלא אך ורק דרך הממיר וכן חייב להיות בעל מנוי בהוט.
מה שאני עושה זה בסה"כ להעביר הקלטות מממיר א' ל-ב' בשביל שמירת ההקלטות לאחר החלפת ממיר תקול.
עכשיו אשמח שתגיבו.
לא באתי לעשות בלאגן הכל באווירה טובה חברה אז בואו נשמור על האווירה.
בתודה, מייקי.
טוב חבר אם אתה לא מתכוון לעזור אז חבל על התגובות שלך.
אתה סתם רוצה לעשות מהומה על לא כלום אני בסה"כ רוצה לדעת מה לא חוקי פה.
pixies כמובן שגם מה שאני עושה מצריך כרטיס מנוי בהוט ולא אין אפשרות לצפות בהקלטות.
דורון כנראה שלא הבנתם אותי כמו שצריך אסביר את עצמי שוב פעם בתקווה שתבינו הפעם.
קודם כל נתייחס למדריך הקלטה של YES דבר ראשון זה שזה עם כרטיס מנוי חוקי לא אומר שזה מותר כי סוף כל סוף למשתמש יש גישה לתכנים המוקלטים שבכל רגע הוא יכול לפרסמם ברשת שזו הפרה בוטה של זכויות היוצרים.
עכשיו דבר שני מה שאני עושה מחייב להיות בעל מנוי של הוט בכדי לצפות בהקלטות.
בקיצור אני אפשט זאת בזה שאגיד לכם שזה בדיוק כמו שמקליטים דרך הממיר.
בשום פנים ואופן אין גישה לתכנים בשום צורה שהיא אלא אך ורק דרך הממיר וכן חייב להיות בעל מנוי בהוט.
מה שאני עושה זה בסה"כ להעביר הקלטות מממיר א' ל-ב' בשביל שמירת ההקלטות לאחר החלפת ממיר תקול.
עכשיו אשמח שתגיבו.
לא באתי לעשות בלאגן הכל באווירה טובה חברה אז בואו נשמור על האווירה.
בתודה, מייקי.
- oferlaor
- מנהל

המאמר הזה מלפני 5 שנים (לפני החלת החוק) מה גם שהוא לא רלוונטי כיום.
הסברנו, לא מבין את הקושי שלך לקבל את ההסבר.
הסברנו, לא מבין את הקושי שלך לקבל את ההסבר.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

קשה לי לקבל את ההסבר שלכם מכוון שאתם אומרים שזה אסור אבל לא מציינים למה או מאיזו פחינה.
עופר אם הייתם אומרים זאת מילים האלה הכל היה הרבה יותר מובן.
טוב לדעת שיש חוק כזה אשמח לקישור לקריאה בהרחבה. תודה.
עופר אם הייתם אומרים זאת מילים האלה הכל היה הרבה יותר מובן.
טוב לדעת שיש חוק כזה אשמח לקישור לקריאה בהרחבה. תודה.
אתה מוכן להסביר לי מה בדיוק יש לך להקליט מיס? סרטים או סדרות? בשביל זה יש טורנט שם תמצא באיכות HD הרבה יותר טובה ובלי פיקסליזציה. אתה רוצה להקליט ערוצים מחול? תתנתק מיס ותרכוש ממיר לוייני מרושת כגון ה DREAMBOX זה קולט אלפי ערוצים ומאפשר הקלטה בעזר מיפוי דיסק מהרשת וללא כל הגבלות... לא רואה שום סיבה בעולם את הצורך להקליט משהו מיס.. וגם אם מדובר באיזו תוכנית מקורית.. אז במקרה הזה אתה יכול להקליט אנלוגית, שכן גם כך תוכניות מקוריות שלהם לעולם לא ישודרו עם פס קול רב ערוצי שלא ניתן להקלטה באופן אנלוגי...
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

Sexter פתיחת השרשור לא הייתה מיודעת עבור הקלטה מיס אלא לשאול האם זה לא חוקי מכוון שפרסמתי פה שרשור להעתקת תכנים מהממיר של הוט לממיר הוט אחר אך נאמר לי שזה לא חוקי לכן נפתח השרשר הזה.
אבל אם כבר אז כמובן שההקלטה נצרכת להקלטת תכנים מהערוצים עם כתוביות בעברית לדוגמה דיסקברי,נשיונל ג'יאוגרפיק,ערוץ הבית,ערוץ ההיסטוריה,ערוצי הילדים שהם מדובבים לילדים וכו'.
כמובן שבעיניין הסרטים והסדרות אין טעם להקליט כי כמו שכבר אמרת הכל נמצע ברשת באיכות HD אמיתי מה שנקרה.
בקשר ללווין החיסרון היחידי שלו זה שאין תרגום וזה חיסרון מאוד גדול.
אבל אם כבר אז כמובן שההקלטה נצרכת להקלטת תכנים מהערוצים עם כתוביות בעברית לדוגמה דיסקברי,נשיונל ג'יאוגרפיק,ערוץ הבית,ערוץ ההיסטוריה,ערוצי הילדים שהם מדובבים לילדים וכו'.
כמובן שבעיניין הסרטים והסדרות אין טעם להקליט כי כמו שכבר אמרת הכל נמצע ברשת באיכות HD אמיתי מה שנקרה.
בקשר ללווין החיסרון היחידי שלו זה שאין תרגום וזה חיסרון מאוד גדול.
- oferlaor
- מנהל

miCkEy6772
אסור לפי חוקי הפורום. לא מבין מה לא ברור כאן ולמה אני צריך לחזור על המשפט 10 פעמים.
זה אסור. רוצה לדון על זה? תדון על זה באתר שמתיר זאת.
אסור לפי חוקי הפורום. לא מבין מה לא ברור כאן ולמה אני צריך לחזור על המשפט 10 פעמים.
זה אסור. רוצה לדון על זה? תדון על זה באתר שמתיר זאת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שוב, השרשור נמחק לא בגלל ההקלטה הישירה אלא בגלל שפרסמת פוסט שבו אתה גובה כסף תמורת שירות הקלטות.
אתה מערבב בין שני דברים שונים לגמרי.
הנה ציטוט חלקי מההודעה שלך שנמחקה:
יופי אז מהיום יש פיתרון לבעיה אני מבצע העתקת הקלטות מממיר מג'יק רגיל של הוט לממיר מג'יק רגיל אחר או לחלופין יש לכם אפשרות לשמור הקלטות של תוכניות שכבר לא משודרות יותר וכך תמיד יהיה לכם אותם ובנוסף לזה גם תהיה לכם הקלטה דיגיטלית ללא הורדת איכות למי שזה ממש אכפת לו.
למעוניינים תוכלו לפנות אלי למייל: xxxxxxxxxxxxxxxx
עלות השירות הוא 200 ש"ח....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

חשבתי שהתכוונת שיש חוק כזה שאוסר על זה לא בפורום.
איפה אתה רואה שאני ממשיך לדון על זה? כבר הפסקתי אחרי שהסברת לי.
איפה אתה רואה שאני ממשיך לדון על זה? כבר הפסקתי אחרי שהסברת לי.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

·דורון אני מבין זאת אבל מרטין אמר לי שגם זה לא חוקי לכן פתחתי את השרשור הזה כדי להבין למה.pixies כתב:שוב, השרשור נמחק לא בגלל ההקלטה הישירה אלא בגלל שפרסמת פוסט שבו אתה גובה כסף תמורת שירות הקלטות.
.........