יש אפשרות לחבר את הממיר לHTPC שמותקן אילו XBMC?
-
TomSheinman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותם ואז אני גם לא יצטרך לעבור כל הזמן מין תצוגת ממיר למחשב והאם יש אפשרות להקליט מהממיר למחשב ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, ואני לא בטוח שאפשר לעשות את זה בתוך XBMC, אלא תצטרך להריץ עוד תוכנה שתהיה שרת ממנו תציג את התכנים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
new2014, אתה שואל או עונה? לא הבנתי...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בגדול זה אף פעם לא רעיון טוב לחבר ממיר למחשב, המרה מדיגיטלי לאנלוגי וחזרה לדיגיטלי תמיד תפגע באיכות. עדיף להשתמש בכרטיס (או דונגל) טלויזיה דיגיטלי שמאפשר הקלטה דיגיטלית ישירה שתמיד תיתן את האיכות הטובה ביותר. בנוסף זה גם ייתן אפשרויות כמו תכנות הקלטה מערוצים שונים (המחשב יוכל להעביר ערוצים בעצמו) או אפילו הקלטה מכמה ערוצים בו"ז. דונגל כזה עולה סביב ה-100₪, אז חבל להתקמצן.
מבחינת תוכנה - XBMC לא תומכת ב-PVR באופן מובנה לחלוטין אבל היא יודעת להתממשק עם כל התוכנות הנפוצות ולאפשר לך לצפות ולהקליט ישירות מתוך הממשק שלה. אני אישית משתמש ב-Backend של DVBViewer (לא חינמי אבל גם לא יקר ושווה את זה). ברגע שקינפגתי אותו ואת XBMC להשתמש בו נוספה אפשרות של Live TV בתפריט הראשי של XBMC, עובד נפלא.
מבחינת תוכנה - XBMC לא תומכת ב-PVR באופן מובנה לחלוטין אבל היא יודעת להתממשק עם כל התוכנות הנפוצות ולאפשר לך לצפות ולהקליט ישירות מתוך הממשק שלה. אני אישית משתמש ב-Backend של DVBViewer (לא חינמי אבל גם לא יקר ושווה את זה). ברגע שקינפגתי אותו ואת XBMC להשתמש בו נוספה אפשרות של Live TV בתפריט הראשי של XBMC, עובד נפלא.