היי, יש לי הורדה והעלאה של קבצים ממש טובה, אני גולש על קו פרטי אז אין לי בעיה.
נחשפתי לעולם של הטראקרים הפרטיים מזמן כך שאין לי בעיה. עד היום לא השתמשתי הרבה בטורנט
אבל כרגע התחלתי להשתמש הרבה מאוד ב יו-טורנט. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי הזמנה לאחד
מהטראקרים הפרטיים הטובים, אשמח מאוד להזמנה לטראקר TorrentLeech בעיקר וגם הזמנה אם אתם
יכולים אז לטראקר ישראלי טוב (Hebits או DownRev או fuzer).
אני יודע שאני מבקש הרבה, אבל אין לי מושג איך ואיפה להשיג הזמנה, אז אני מבקש פה כדי שאני אוכל
להוריד גם מטראקר גלובאלי טוב וגם מטראקר ישראלי כלשהו.
אני מבקש פה כי אין לי מושג איך להשיג הזמנות לטראקרים האלה מכיוון שאין לי חברים שמשתמשים בזה.
תודה רבה וסליחה על החפירה.
[img2=300x135]http://www.speedtest.net/result/3841259870.png[/img2]
הזמנה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
א. אתה עובר על חוקי הפורום בעצם זה שאתה מפרסם את ההודעה הזאת, אנחנו לא נעזור לאף אחד בכל מה שקשור להורדות לא חוקיות.
ב. באופן כללי אני אגיד לך שזה חסר טעם לבקש הזמנות לאתרים "ראויים", במיוחד TL מאנשים שאתה לא מכיר, כי ברובם יש חוקים שאם אתה מזמין מישהו ואז הוא עושה עבירה מהותית על החוקים של אותו אתר (הדוגמה הכי בולטת זה מזייף Upload) אז מוחקים את היוזר גם שלו וגם של מי שהזמין אותו, ואף אחד לא יסכן את היוזר שלו שם רק כי ביקשת.
ב. באופן כללי אני אגיד לך שזה חסר טעם לבקש הזמנות לאתרים "ראויים", במיוחד TL מאנשים שאתה לא מכיר, כי ברובם יש חוקים שאם אתה מזמין מישהו ואז הוא עושה עבירה מהותית על החוקים של אותו אתר (הדוגמה הכי בולטת זה מזייף Upload) אז מוחקים את היוזר גם שלו וגם של מי שהזמין אותו, ואף אחד לא יסכן את היוזר שלו שם רק כי ביקשת.
בסביבות סוף דצמבר הטרקר TorrentLeech
נפתח להרשמה לחדשים. אל תפספס...
נפתח להרשמה לחדשים. אל תפספס...