שאלה בחיבור מערכת Panasonic 5.1 לטלויזיה (אודיו)
אני לא מצליח לחבר ביניהם כך שהטלוויזיה תוציא קול למערכת.
חיברתי בעזרת hdmi את הDVDs של המערכת לטלויזיה.
במערכת קיימת יציאה של אדום ולבן בתור הaux בלבד.
חיברתי אדום לבן לטלויזיה ולמערכת (בדקתי שבטלוויזיה זה על out)
ואדום לבן במערכת כיוונתי לaux והתוצאה היא כלום אין שמע.
חשבתי שישנה בעיה בכבל עצמו אז חיברתי אותו לממיר של יס ולמערכת עצמה(אדום לבן בשני הכיוונים)
והממיר פלט אודיו למערכת כך שהאפשרויות של בעיה בכבל/בaux של המערכת גם ירדו מהפרק.
אשמח אם תצליחו לעזור לי ולהכווין אותי היכן הטעות שלי,שכחתי לציין שבטלוויזיה אין חיבור aux(פין אחד)
ובמערכת קיימים סט אחד של אדום לבן צהוב ,hdmi ועוד צהוב בנפרד.
צירפתי גם תמונה.
תודה רבה
חיברתי בעזרת hdmi את הDVDs של המערכת לטלויזיה.
במערכת קיימת יציאה של אדום ולבן בתור הaux בלבד.
חיברתי אדום לבן לטלויזיה ולמערכת (בדקתי שבטלוויזיה זה על out)
ואדום לבן במערכת כיוונתי לaux והתוצאה היא כלום אין שמע.
חשבתי שישנה בעיה בכבל עצמו אז חיברתי אותו לממיר של יס ולמערכת עצמה(אדום לבן בשני הכיוונים)
והממיר פלט אודיו למערכת כך שהאפשרויות של בעיה בכבל/בaux של המערכת גם ירדו מהפרק.
אשמח אם תצליחו לעזור לי ולהכווין אותי היכן הטעות שלי,שכחתי לציין שבטלוויזיה אין חיבור aux(פין אחד)
ובמערכת קיימים סט אחד של אדום לבן צהוב ,hdmi ועוד צהוב בנפרד.
צירפתי גם תמונה.
תודה רבה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בחוברת הפעלה רשום אם יש לה ARC (אני בספק)
אם יש לה יציאת אודיו דיגיטלית (אני בספק) אתה יכול לחבר למערכת דרך מכשיר צד שלישי הנקרא DAC.
עדיף לבדוק את כל הפרטים הקטנים לפני הרכישה מכוון שבסופו של דבר מכשיר שנרכש בזול לא יתאים למכשירים אחרים ובכדי להתאים את הכל צריך מכשירים נוספים וזה יצא ביוקר.
אם יש לה יציאת אודיו דיגיטלית (אני בספק) אתה יכול לחבר למערכת דרך מכשיר צד שלישי הנקרא DAC.
עדיף לבדוק את כל הפרטים הקטנים לפני הרכישה מכוון שבסופו של דבר מכשיר שנרכש בזול לא יתאים למכשירים אחרים ובכדי להתאים את הכל צריך מכשירים נוספים וזה יצא ביוקר.