לגבי שינויי המחירים במחשבי EGLOBAL
דיברתי איתם אתמול והם טוענים (ואני מאמין להם) שאת הלוחות הם מייצרים וכן את המארזים והרכיבים הפריפריאלים.
כחלק מההתחייבות שלהם ללקוח לתת איכות הם אשכרה נותנים את הרכיבים הנוספים במחיר עלות ומרוויחים מרווח קבוע על כל יחידה.
שינויי המחירים נובעים משינויים בשער הדולר מול היואן ושינוי בעלות הרכיבים הנוספים כגון מעבד וכו...
בניגוד להרבה אחרים שלוקחים מראש רווח מופרז בשיטת המצליח זו צורה יפה לספק סיני לעבוד בה
הודעה לגבי שינויים במחירי EGLOBAL
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
זה לא נכון.
ההפרש לדוגמא ב i5 barebone שהזמנתי השבוע למחשב מאובזר ב4GB DDR3 128GB SSD הוא 140$
ב100$ אפשר לקנות באיביי, בנפרד, כולל משלוח לישראל, את שני הרכיבים הללו.
אז ברור שהרכיבים עולים להם פחות מ100$. מצד שני זה סביר לגבות יותר על הרכבה + טעינת וינדוס על ההארד דיסק.
אין מה להתלונן, כל אחד יכול לעשות חישוב ולהחליט אם שווה לו. הם צריכים להרוויח אבל שלא יספרו סיפורים.
הזמנתי לפני חודש מהם מחשב לחבר, אני המתנתי ולצערי שלמתי יותר כי המחירים עלו וגם הi3 לא במלאי.
ההפרש לדוגמא ב i5 barebone שהזמנתי השבוע למחשב מאובזר ב4GB DDR3 128GB SSD הוא 140$
ב100$ אפשר לקנות באיביי, בנפרד, כולל משלוח לישראל, את שני הרכיבים הללו.
אז ברור שהרכיבים עולים להם פחות מ100$. מצד שני זה סביר לגבות יותר על הרכבה + טעינת וינדוס על ההארד דיסק.
אין מה להתלונן, כל אחד יכול לעשות חישוב ולהחליט אם שווה לו. הם צריכים להרוויח אבל שלא יספרו סיפורים.
הזמנתי לפני חודש מהם מחשב לחבר, אני המתנתי ולצערי שלמתי יותר כי המחירים עלו וגם הi3 לא במלאי.