הזמנת cloud ibox 3
שלום לכולם,
אני רוצה להזמין ממיר לעידן+ שיתפקד לצפיה והקלטות עם epg בעברית ושליטה פשוטה (כסי שגם אשתי והילדים יוכלו להסתדר).
ראיתי את ה-cloud ibox 3 בכמה המלצות פה ורציתי לדעת במה הוא טוב יותר מכל ה-hdmi sticks וכו׳
האם יש מכשירים חזקים יותר המומלצים יותר מהממיר הזה?
כמו-כן, ראיתי שיש יותר מאופציה אחת לשילוב הטיונר הכפול במכשיר, מה צריך בדיוק להזמין שיתפוס בארץ?
להלן המכשיר במחיר הטוב ביותר שמצאתי (אם יש טוב יותר אתם מוזמנים להמליץ)-
http://www.aliexpress.com/item/DVB-T-HD ... 19678.html
תודה,
לירון
אני רוצה להזמין ממיר לעידן+ שיתפקד לצפיה והקלטות עם epg בעברית ושליטה פשוטה (כסי שגם אשתי והילדים יוכלו להסתדר).
ראיתי את ה-cloud ibox 3 בכמה המלצות פה ורציתי לדעת במה הוא טוב יותר מכל ה-hdmi sticks וכו׳
האם יש מכשירים חזקים יותר המומלצים יותר מהממיר הזה?
כמו-כן, ראיתי שיש יותר מאופציה אחת לשילוב הטיונר הכפול במכשיר, מה צריך בדיוק להזמין שיתפוס בארץ?
להלן המכשיר במחיר הטוב ביותר שמצאתי (אם יש טוב יותר אתם מוזמנים להמליץ)-
http://www.aliexpress.com/item/DVB-T-HD ... 19678.html
תודה,
לירון
יש לך צלחת לוויין ? זה קודם כל ממיר לוויני שבא בתצורת DUAL TUNER ואז אפשר להזמין אותו או עם טיונר S2 כפול או שילוב של S2+T2/C
אם מה שמעניין אותך זה רק עידן פלוס, נראה לי שפשוט חבל על הכסף.
יש לי אותו כמה ימים וה EPG רחוק מלעבוד מושלם בעידן פלוס וגם רגישות הקליטה שלו נמוכה משל ממירים שנמכרים בארץ בהרבה פחות כסף.
אם מה שמעניין אותך זה רק עידן פלוס, נראה לי שפשוט חבל על הכסף.
יש לי אותו כמה ימים וה EPG רחוק מלעבוד מושלם בעידן פלוס וגם רגישות הקליטה שלו נמוכה משל ממירים שנמכרים בארץ בהרבה פחות כסף.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
רק עבור עידן+ אין טעם לקנות cloud ibox 3 .
קנה ממיר DVB-T2 ב 150 שח חבר לאנטנה חיצונית ונסה להנות.
קנה ממיר DVB-T2 ב 150 שח חבר לאנטנה חיצונית ונסה להנות.
אז קודם כל אני שואף גם להציג תכנים מהאינטרנט וניגון סרטים, שירים ותמונות מדיסק קשיח חיצוני,
אבל גם ללא כל האקסטרות, המטרה העיקרית שלי היא התנתקות מוחלטת מיס, ולצורך העניין אני צריך המלצה על ממיר
עם רגישות טובה מאוד, epg בעברית, הקלטה של ערוץ תוך צפייה בערוץ אחר ושליטה נוחה מהשלט, נחמד שממליצים לי מה לא לקחת
המטרה שלי הוא לקבל המלצה מה כן (!) לקחת...
אשמח לקבל המלצות, מהארץ או מהעולם ...
אבל גם ללא כל האקסטרות, המטרה העיקרית שלי היא התנתקות מוחלטת מיס, ולצורך העניין אני צריך המלצה על ממיר
עם רגישות טובה מאוד, epg בעברית, הקלטה של ערוץ תוך צפייה בערוץ אחר ושליטה נוחה מהשלט, נחמד שממליצים לי מה לא לקחת
המטרה שלי הוא לקבל המלצה מה כן (!) לקחת...
אשמח לקבל המלצות, מהארץ או מהעולם ...
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
גיל37 כתב:
תוכל להרחיב בעניין? למה כוונתך? ובהשוואה לאילו ממירים בארץ והאם כוונתך רק לחלק הקשור בעידן פלוס ולא חבור לצלחת?יש לי אותו כמה ימים וה EPG רחוק מלעבוד מושלם בעידן פלוס וגם רגישות הקליטה שלו נמוכה משל ממירים שנמכרים בארץ בהרבה פחות כסף....
·השאלה הייתה על עידן פלוס אז הגבתי על זה.MrHicUp כתב:גיל37 כתב:
תוכל להרחיב בעניין? למה כוונתך? ובהשוואה לאילו ממירים בארץ והאם כוונתך רק לחלק הקשור בעידן פלוס ולא חבור לצלחת?.........
במסך של ה EPG כשרוצים לקרוא את תקציר התוכנית הוא מוסתר בחלקו על ידי מסך ה PREVIEW שממשיך להראות לך את השידור בערוץ שאתה נמצא עליו. נראה כמו באג תוכנתי שהיצרן יכול לתקן אם יתחשק לו.
רגישות הקליטה נמוכה יחסית לכל ממיר עידן פלוס שהיה לי, כולל אינובה ומגנום ופשוט צריך אנטנה מוגברת ומכוונת טוב כדי להשיג קליטה חזקה. החזרתי את מגבר התורן ומאז אני מקבל אות חזק ויציב.
בחלק של החיבור לצלחת נראה שהתפקוד מצוין ואין בעיות מיוחדות.