עדכוני smallville
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
למה בפורום כללי? יש פורום טלויזיה וסרטים (השרשור הועבר)
לצערי הסדרה הזו נעה מפרקים מבריקים לפרקים נוראים ואיומים.
יש עונות שיש בהם סיפור מסגרת ולפעמים הסיפור פשוט מתפוגג והם שוכחים ממנו לעונה או שניים. מרגיש טיפה כמו מכונית שנוסעת בלי נהג קבוע ובלי יעד ברור...
העונה הנוכחית היא 6 ועד כה היה לה רק מספר הברקות יחסית קטן. שתי העונות הקודמות (4+5) היו המוצלחות ביותר לטעמי.
לצערי הסדרה הזו נעה מפרקים מבריקים לפרקים נוראים ואיומים.
יש עונות שיש בהם סיפור מסגרת ולפעמים הסיפור פשוט מתפוגג והם שוכחים ממנו לעונה או שניים. מרגיש טיפה כמו מכונית שנוסעת בלי נהג קבוע ובלי יעד ברור...
העונה הנוכחית היא 6 ועד כה היה לה רק מספר הברקות יחסית קטן. שתי העונות הקודמות (4+5) היו המוצלחות ביותר לטעמי.
אתה לא לבד
אני מכור וותיק והשנה גם מצאתי אתר שמאפשר להוריד את פרקי העונה החדשה באופן קל יחסית.
האמת, שכמו בהרבה סדרות טובות, העונה הראשונה היא הטובה ביותר, אבל לטעמי גם העונה השישית מוצלחת מאוד. פרק 100 (העונה החמישית) היה פרק מדהים.
האמת, שכמו בהרבה סדרות טובות, העונה הראשונה היא הטובה ביותר, אבל לטעמי גם העונה השישית מוצלחת מאוד. פרק 100 (העונה החמישית) היה פרק מדהים.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
חבר'ה אני מודה שגם אני ואישתי צופים הדוקים.
אך כמו שעופר היטיב לתמצת, ישנם פרקים כ"כ מיותרים שזה מוציא מהכלים!
ומצד שני לפעמים מגיע פרק כ"כ טוב שהכל היה שווה את זה
אך כמו שעופר היטיב לתמצת, ישנם פרקים כ"כ מיותרים שזה מוציא מהכלים!
ומצד שני לפעמים מגיע פרק כ"כ טוב שהכל היה שווה את זה
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
Re: אתה לא לבד
שתף בפרטי אם אפשרtheezway כתב:אני מכור וותיק והשנה גם מצאתי אתר שמאפשר להוריד את פרקי העונה החדשה באופן קל יחסית....
תודה לכולם!
תוכנית מעולה מעולה מעולה מעולה!
יום חמישי שודר פרק 9 בעונה השישית..
אני דווקא נורא אהבתי גם את העונה השישית, היו איזה 2 פרקים לא משהו בתחילת העונה אבל הם חזרו למוטב
וצפו לפרק 11 - אמור להיות חזק לאוהבי הקומיקס והז'אנר
יום חמישי שודר פרק 9 בעונה השישית..
אני דווקא נורא אהבתי גם את העונה השישית, היו איזה 2 פרקים לא משהו בתחילת העונה אבל הם חזרו למוטב
וצפו לפרק 11 - אמור להיות חזק לאוהבי הקומיקס והז'אנר
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .
- oferlaor
- מנהל

josef_he,
זה בסופו של דבר די תואם את הסיפור כפי שמסופר בסרט סופרמן 1+2, וגם (אם אתה מכיר) גם בקומיקס ובסדרות השונות.
הם די ליברליים בסיפורים שלהם, אבל סה"כ סיפור הרקע הוא הרי שקלארק ולאנה היו מאוהבים ואז "משהו קרה" והם לא ממש מדברים. אז הדבר הזה כבר קרה בסדרה...
זה בסופו של דבר די תואם את הסיפור כפי שמסופר בסרט סופרמן 1+2, וגם (אם אתה מכיר) גם בקומיקס ובסדרות השונות.
הם די ליברליים בסיפורים שלהם, אבל סה"כ סיפור הרקע הוא הרי שקלארק ולאנה היו מאוהבים ואז "משהו קרה" והם לא ממש מדברים. אז הדבר הזה כבר קרה בסדרה...
עופר...
אני הולך לעשות מעשה, תגיד לי אם כדאי או לא: בגלל שהורדת הפרקים של עונה 3-5 לא כל כך הולכת החלטתי לראות קודם את פרקי עונה 6 שכבר ירדו. כדאי או לא?
חוץ מזה אני רוצה לדעת מה קרה בין קלארק לאנה והחתול השחור... אז תעשה טובה וגלה לי
חוץ מזה אני רוצה לדעת מה קרה בין קלארק לאנה והחתול השחור... אז תעשה טובה וגלה לי
- oferlaor
- מנהל

josef_he,
ממש לא ממליץ.
העונות נבנות וחבל שתפספס את ההבנה - קודם היחסים האמביבלנטיים בין קלרק לאבא שלו האמיתי, היחסים בין אבא של לקס לאמא של קלרק, מה שקרה לאבא שלו, עלילת המסגרת של העונה החמישית וכו'.
בקיצור, מומלץ לראות לפי הסדר. תבדוק גם עם יס מתי הם משדרים את העונה החדשה ואם הם יעשו סקירה מהירה של העונות לפני העונה הזו (משהו שהם נוטים לעשות לפני פתיחת עונה חדשה).
ממש לא ממליץ.
העונות נבנות וחבל שתפספס את ההבנה - קודם היחסים האמביבלנטיים בין קלרק לאבא שלו האמיתי, היחסים בין אבא של לקס לאמא של קלרק, מה שקרה לאבא שלו, עלילת המסגרת של העונה החמישית וכו'.
בקיצור, מומלץ לראות לפי הסדר. תבדוק גם עם יס מתי הם משדרים את העונה החדשה ואם הם יעשו סקירה מהירה של העונות לפני העונה הזו (משהו שהם נוטים לעשות לפני פתיחת עונה חדשה).
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .