פיליפס 8404, אין קליטה לעידן פלוס, לקנות אנטנה?
-
shanibh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
היי,
פיליפס 8404, ניסיתי לכוון ידנית לפי כמה הצעות שקראתי פה בפורום, אבל לא קולט כלום
פרטים: חיפה, דירה פונה לכיוון צפון טיפלה מערב, קומה 2 (יחסית נמוך)
אני מניח שהצעד הבא יהיה להתקין אנטנה חיצונית?
מישהו מכיר את הדגם QUE PAQ101? נחשבת לאנטנה שעושה את העבודה? אין אפשרות להתחבר לאנטנה של הבניין (רב קומות) וגם אעדיף להשאיר אותה בתוך הבית ולא לקדוח בקיר אם לא חייב
עוד שאלה דבילית, הטלוויזיה משופצרת לקיר (תלויה + הכבלים דיי מתוחים עוברים בקיר) אפשר יהיה לפרק אבל לפני שאני עושה את זה, למישהו יש ניסיון עם הטלוויזיה ויודע להכווין בערך איפה נמצא החיבור אנטנה? וגם, האם האנטנה שציינתי למעלה (או אחרת) מגיעה עם כבל שיכול להתפרק כדי שאני אוכל להשחיל אותו בקיר
תודה
פיליפס 8404, ניסיתי לכוון ידנית לפי כמה הצעות שקראתי פה בפורום, אבל לא קולט כלום
פרטים: חיפה, דירה פונה לכיוון צפון טיפלה מערב, קומה 2 (יחסית נמוך)
אני מניח שהצעד הבא יהיה להתקין אנטנה חיצונית?
מישהו מכיר את הדגם QUE PAQ101? נחשבת לאנטנה שעושה את העבודה? אין אפשרות להתחבר לאנטנה של הבניין (רב קומות) וגם אעדיף להשאיר אותה בתוך הבית ולא לקדוח בקיר אם לא חייב
עוד שאלה דבילית, הטלוויזיה משופצרת לקיר (תלויה + הכבלים דיי מתוחים עוברים בקיר) אפשר יהיה לפרק אבל לפני שאני עושה את זה, למישהו יש ניסיון עם הטלוויזיה ויודע להכווין בערך איפה נמצא החיבור אנטנה? וגם, האם האנטנה שציינתי למעלה (או אחרת) מגיעה עם כבל שיכול להתפרק כדי שאני אוכל להשחיל אותו בקיר
תודה
- oreach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
לפני שאתה קונה אנטנה, תבדוק טוב טוב שאתה לא יכול להתחבר לאנטנה המרכזית של הבניין. יכול להיות שפשוט התשתית הביתית שלך מחוברת להוט או יס, ורק צריך לשנות את החיבור לזה של האנטנה המרכזית (בארון הסעף שבחדר המדרגות).
חיבור האנטנה בטלויזיה שלך נמצא באותו איזור שבו נמצאים שאר החיבורים. ראה כאן.
חיבור האנטנה בטלויזיה שלך נמצא באותו איזור שבו נמצאים שאר החיבורים. ראה כאן.
-
shanibh
-
- חבר שרק התחיל

תודה
תודה שעצרת אותי לפני שאני סתם מוציא כסף , אחרי שבבורותי הבנתי שיש ארון קומתי, הלכתי לראות מה קורה שם, נראה שיש חיבורים לאנטנות, אך אני לא בטוח מה הוא מה, וגם לא ממש כתוב עליהם, למישהו יש ניסיון ויכול להדריך לאן אני אמור להתחבר ואיך? אני דירה 4, איתי בקומה דירות 5 ו-6, למרות שאני רואה שיש פה גם חיבורים ל -1-3
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
לפני שאתה בכלל מתעסק עם זה - תעלה שניה לגג, תבדוק קודם כל שהאנטנה שם במצב תקין ולא שבורה.
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
התמונה השלישית
מהתמונות שהעלית פה נראה שהמפצל בתמונה השלישית הוא מה שאתה מחפש.
בתמונה העליונה אלו חוטים של קווי טלפון של בזק.
בתמונה האמצעית זה נראה כמו צומת חיבורים לצלחת לוויין של YES.
אבל זה בהחלט יהיה רעיון טוב לבדוק מה מצב האנטנה על הגג.
בתמונה העליונה אלו חוטים של קווי טלפון של בזק.
בתמונה האמצעית זה נראה כמו צומת חיבורים לצלחת לוויין של YES.
אבל זה בהחלט יהיה רעיון טוב לבדוק מה מצב האנטנה על הגג.
- עזי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
חיבור האנטנה בטלוויזיה נמצא בצד שמאל למטה (צד ימין למטה אם אתה מביט מכיוון הפאנל האחורי).
דחוף את היד מצד שמאל בתחתית האיזור המיועד לחיבורים הצדדיים ותרגיש את המחבר (עגול ובולט).
דחוף את היד מצד שמאל בתחתית האיזור המיועד לחיבורים הצדדיים ותרגיש את המחבר (עגול ובולט).
-
shanibh
-
- חבר שרק התחיל

זה בניין של 16 קומות, לא נראה לי שאני רוצה לעלות על הגג....וגם אני לא בטוח בכלל אם ואיך יש גישה לשם
א. כדאי בכל זאת לנסות לחבר? מקסימום במקרה הרע לא יעבוד? או שזה התעסקות לא קלה?
ב. אני מבין מבין כל התמונות שאין שום INPUT אלא רק OUTPUT, איפה ה-INPUT הזה יכול להתחבא? (במילים אחרות, לאן לחבר את היציאה מהתמונה השלישית?)
ג. כמו שאתם רואים ההבנה שלי בתחום לוקה בחסר, כדאי להזמין טכנאי אנטנות (יש כזה דבר בכלל?) , ואם כן, ידוע לכם טווח מחירים ו/או מישהו מוכר ומומלץ באיזור חיפה?
תודה שוב
א. כדאי בכל זאת לנסות לחבר? מקסימום במקרה הרע לא יעבוד? או שזה התעסקות לא קלה?
ב. אני מבין מבין כל התמונות שאין שום INPUT אלא רק OUTPUT, איפה ה-INPUT הזה יכול להתחבא? (במילים אחרות, לאן לחבר את היציאה מהתמונה השלישית?)
ג. כמו שאתם רואים ההבנה שלי בתחום לוקה בחסר, כדאי להזמין טכנאי אנטנות (יש כזה דבר בכלל?) , ואם כן, ידוע לכם טווח מחירים ו/או מישהו מוכר ומומלץ באיזור חיפה?
תודה שוב
- mbd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
ה INPUT זה החיבור שכבר תפוס בכבל שמגיע מהגג אתה צריך להתחבר
לאחת היציאות [OUTPUT] עם הכבל שמגיע לתוך הדירה ואם הכל תקין
והאנטנה מחוברת ותקינה אז לאחר סריקת ערוצים תוכל לצפות בעידן+.
בהצלחה.
לאחת היציאות [OUTPUT] עם הכבל שמגיע לתוך הדירה ואם הכל תקין
והאנטנה מחוברת ותקינה אז לאחר סריקת ערוצים תוכל לצפות בעידן+.
בהצלחה.
-
shanibh
-
- חבר שרק התחיל

טוב, אז ניסיתי את החיבור בתמונה האחרונה, וחיברתי את הטלוויזיה לחיבור שמגיע אל הדירה, אבל עדיין כלום, ניסיתי כיוון ידני בתדר 538 (אני באיזור חיפה) אך אין כלום, רעיונות למישהו?
- NatanBarri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
לדעתי לפי מה שאני רואה המפצל האחרון ,גם הוא שייך כנראה ללוין
(מצויין עליו 5 - 2300 mh)
יכול להיות שכל התשתית של הבניין חוברה ללווין ונותקה מהאנטנה
המרכזית.
תבדוק אצל שכנים בסביבה שלך אם אצלם יש קליטה.
בשביל לוודא שאכן האנטנה המרכזית מנותקת או לא תעשה גם סריקה
אנלוגית .
אם נקלטת איזושהיא תחנה אנלוגית (מלבנון למשל) אז האנטנה פעילה.
(מצויין עליו 5 - 2300 mh)
יכול להיות שכל התשתית של הבניין חוברה ללווין ונותקה מהאנטנה
המרכזית.
תבדוק אצל שכנים בסביבה שלך אם אצלם יש קליטה.
בשביל לוודא שאכן האנטנה המרכזית מנותקת או לא תעשה גם סריקה
אנלוגית .
אם נקלטת איזושהיא תחנה אנלוגית (מלבנון למשל) אז האנטנה פעילה.
-
shanibh
-
- חבר שרק התחיל

עשיתי סריקה אנלוגית ודיגיטלית ידנית ואוטומטית, אין כלום 
זמן לקנות אנטנה משלי? כל השכנים שאני מכיר מחוברים להוט (לצערי)
או יש עוד משהו לעשות?חוזר לשאלה המקורית במידה ולא, האנטנה המוצעת למעלה QUE PAQ101 תוכל לעזור לי?
זמן לקנות אנטנה משלי? כל השכנים שאני מכיר מחוברים להוט (לצערי)
או יש עוד משהו לעשות?חוזר לשאלה המקורית במידה ולא, האנטנה המוצעת למעלה QUE PAQ101 תוכל לעזור לי?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
חיפוש קצר בפורום מראה שרשור מלפני כשנה על האנטנה הזו, כנראה שכמה אנשים נכוו ממנה בעבר אז הייתי נזהר איתה.
- גיל37
-
- חבר ותיק

מה שעולה זול גם שווה זול ודי לחכימא ברמיזא.
- NatanBarri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
מה שנאמר כאן נכון.
כל האנטנות צעצוע האקטיביות(עם הגברה) עושות את העבודה רק אם הקליטה באיזור טובה.
מה גם שההגברה שלהן יוצרת רעשים ומגבירה הפרעות.
אני ממליץ על האנטנה הזאת ,שהיא מקצועית ,מאוד קלה ,וניתן
להתקין אותה מחוץ לחלון או מרפסת
כל האנטנות צעצוע האקטיביות(עם הגברה) עושות את העבודה רק אם הקליטה באיזור טובה.
מה גם שההגברה שלהן יוצרת רעשים ומגבירה הפרעות.
אני ממליץ על האנטנה הזאת ,שהיא מקצועית ,מאוד קלה ,וניתן
להתקין אותה מחוץ לחלון או מרפסת
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
shanibh
-
- חבר שרק התחיל

טוב, עדכון מהשטח, הלכתי ושיחקתי שוב עם החיבורים של האנטנה, חיזקתי קצת חיבורים, ואחרי סריקה אנלוגית אני קולט באנלוגי לבנון (אך עדיין לא הכי חלק) כלומר האנטנה מחוברת כמו שאמרתם, אבל במידה ואני עושה חיפוש דיגיטלי על 538, כלום, מה זה אומר?
-
shanibh
-
- חבר שרק התחיל

עדכון אחרי עוד טיפה משחקים וסריקות, מדי פעם הוא מצליח לקלוט את הערוצים הדיגיטליים, כבר ראיתי חלק לכמה דקות בודדות, ומאז זה מקרטע
- גיל37
-
- חבר ותיק

זה אומר שיש אנטנה על הגג
אבל כנראה מי שכיוון אותה לא עשה עבודה טובה במיוחד והיא לא פונה לכיוון משדר.
אפשרות שנייה היא שהקליטה דועכת בדרך מהאנטנה דרך הכבילה ועד הטלויזיה שלך ואם אין מגבר תורן עוצמת הקליטה נמוכה והמקלט לא מצליח לשמור נעילה על הערוצים.
אפשרות שנייה היא שהקליטה דועכת בדרך מהאנטנה דרך הכבילה ועד הטלויזיה שלך ואם אין מגבר תורן עוצמת הקליטה נמוכה והמקלט לא מצליח לשמור נעילה על הערוצים.
- oreach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
תבקש מוועד הבית שיזמין טכנאי, שיבצע בדיקה והשמשה של מערכת הקליטה בבניין, כי סביר שלא נגעו בזה כמה עשרות שנים.
אם אתה גר בבניין עם ועד בית ודיירים הוגנים, הדבר צריך להיות מטופל ללא בעיות (נדמה לי שהחוק גם מחייב טיפול שכזה).
אם אתה גר בבניין עם ועד בית ודיירים הוגנים, הדבר צריך להיות מטופל ללא בעיות (נדמה לי שהחוק גם מחייב טיפול שכזה).
- גיל37
-
- חבר ותיק

ברוב הבניינים המשותפים ועד הבית ישן בעמידה ואף אחד לא ישקיע אנרגיה בשביל אנטנה לקליטת טלויזיה כשזה מעניין רק דייר אחד בכל הבניין. הרבה יותר פשוט לקנות אנטנה כמו שהוצעה כאן, לתפוס אותה על משהו (מעקה, סורגים, מתקן של מזגן) ולמשוך חוט אל הטלויזיה ולסגור עניין.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
הוועד מחוייב לספק אנטנה תקינה.