חושבים שאנחנו חמורים
אני משתמש חדש בפורום ואני רוצה להלין על בעיה כואבת נימאס לי כלפעם שאני רוצה ליראות סרט עם תרגום אני נאלץ להיתפשר על איכןת התמונה שכן חברות ההפצה כגון גלובוס יוניטד הד ארצי סרטי שפירא ועוד לא משקיעות בשמירה על איכות תמונה איכות התמונה בסרטים אשר הם מפיצות הינה ירודה וכך גם איכות הסאונד סרטי הדי וי די בהפצתם ניראים כמו סרט וידאו בהשוואה לאותו סרט שהוא מקורי ללא תרגום הבדלי תמונה וסאונד תהומים
חברות ההפצה לא משקיעות במכונות שכפול ראויות מזלזלות בלקוח אנחנו הישראלים חושבים כי אנו לא פראירים אבל אנחנו הכי פראירים
לתצומת ליבם של החברות ההפצה
חברות ההפצה לא משקיעות במכונות שכפול ראויות מזלזלות בלקוח אנחנו הישראלים חושבים כי אנו לא פראירים אבל אנחנו הכי פראירים
לתצומת ליבם של החברות ההפצה
האם זה באמת כך?
הרי כל התוכן המקורי שמגיע למפיץ וגם השיכפולים שלו דיגיטלים לחלוטין.
המפיצים הישראלים עושים שימוש ב- DVD-9 (נפח 8.5GB) כך שהם לא נדרשים לעשות שום כיווצים/פשרות על איכות.
לפחות לכאורה, אני לא רואה מדוע CD/DVD תוצרת הארץ צריך להיות באיכות פחותה... (בהנחה שהמאסטר הדיגיטלי מגיע מחו"ל).
הרי כל התוכן המקורי שמגיע למפיץ וגם השיכפולים שלו דיגיטלים לחלוטין.
המפיצים הישראלים עושים שימוש ב- DVD-9 (נפח 8.5GB) כך שהם לא נדרשים לעשות שום כיווצים/פשרות על איכות.
לפחות לכאורה, אני לא רואה מדוע CD/DVD תוצרת הארץ צריך להיות באיכות פחותה... (בהנחה שהמאסטר הדיגיטלי מגיע מחו"ל).
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7405
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
יש סרטים שהמסטר מגיע לארץ לא נראה לי שכולם אבל יש סרטים שרואים את ההבדל בגדול כמו גם הופעות חיות .וכן אנו חמורים לא רק בגלל מה שאנו [אני] עובד אלא שרובנו רואים אם תרגום. ובלי תרגום הם מקודדים בצורה טובה יותר.
לא מסכים לגבי גלובוס יונייטד
ממה שראיתי - סרטים שלהם ב-DVD נראים טוב ואייכותי כשהם מקדישים תשומת לב להביא את הסרט באיכות מקור - ראה ספיידרמן, מלחמת הכוכבים וסרטים אחרים שאיכותם זהה למקור.
הסרט היחידי שראיתי שנראה שאיכותו קצת ירודה יחסית לסרט שנוצר בזמן האחרון היה ZATOICHI של הד-ארצי-סרטי שני, אבל אינני יכול להשוותו שכן אין לי מקור אחק להשוואה.
אנא הבא דוגמאות ספציפיות ל-DVD כאלה
הסרט היחידי שראיתי שנראה שאיכותו קצת ירודה יחסית לסרט שנוצר בזמן האחרון היה ZATOICHI של הד-ארצי-סרטי שני, אבל אינני יכול להשוותו שכן אין לי מקור אחק להשוואה.
אנא הבא דוגמאות ספציפיות ל-DVD כאלה
התרגום נמצא ברצועת מידע נפרדת ואינו חלק מקובץ הווידאו!
זה אחד מהחידושים שהכניס פורמט ה-DVD כדי ש:
1.) הכותר יוכל להכיל כיתוביות במס' שפות.
2.) נוכל לוותר על כתוביות לחלוטין.
3.) כדי להפריד את הכיתוביות מהסרט עצמו!
מסקנה: תירגום ואיכות הסרט הם בילתי תלויים.
שאלת השאלות היא: מהו עותק המאסטר שמזמין המפיץ הישראלי מחו"ל?
1.) DVD Region 2 - אם זה המצב, רק צריך להכין תירגום בעברית, אולי גם תפריט (לא בהכרח נעשה ועם חוסר המקצועיות בארץ עדיף גם שלא! למרות שחלק מהתפריטים פשוט ניתנים לתרגום ללא כל שינוי נוסף בצורתם) וכמובן למחוק את גירסת ה-DTS של פס-הקול כי הנחת היסוד של מרבית בתי העסק בישראל הוא שהצרכן העיברי הוא יצור חד-תאי עם מנת משכל של גרגר אבק
2.) DVD Region 1 - מתווספת הצרה הבאה: אנו נתונים לחסדיהם של האנשים פה בארץ ויכולותיהם לבצע המרה מ-NTSC ל-PAL כמו שצריך ... שלא לדבר שגם אם זה נעשה טוב עדין האיכות תהיה נחותה משמעותית מ-Telecine הישר מה-film ל-PAL.
3.) קלטת דיגיטלית PAL - איכות הווידאו והאודיו לא תפגענה אך כל התוספות התפריטים וכו' יהיו (בד"כ) תת-רמה וכמובן ששוב "יחסכו" מאיתנו את ה-DTS!!!
4.) קלטת דיגיטלית NTSC - כמו (3) + (2)
5.) מורידים Release פיראטי מהרשת ועושים בו שימוש כי הם בעלי הזכויות ולכן זו לא עברה - לא ידוע לי האם זה נעשה או לא ... אך טכנית זו גם אפשרות.
6.) קלטת אנלוגית - שלא נדע מצרות ...
זה אחד מהחידושים שהכניס פורמט ה-DVD כדי ש:
1.) הכותר יוכל להכיל כיתוביות במס' שפות.
2.) נוכל לוותר על כתוביות לחלוטין.
3.) כדי להפריד את הכיתוביות מהסרט עצמו!
מסקנה: תירגום ואיכות הסרט הם בילתי תלויים.
שאלת השאלות היא: מהו עותק המאסטר שמזמין המפיץ הישראלי מחו"ל?
1.) DVD Region 2 - אם זה המצב, רק צריך להכין תירגום בעברית, אולי גם תפריט (לא בהכרח נעשה ועם חוסר המקצועיות בארץ עדיף גם שלא! למרות שחלק מהתפריטים פשוט ניתנים לתרגום ללא כל שינוי נוסף בצורתם) וכמובן למחוק את גירסת ה-DTS של פס-הקול כי הנחת היסוד של מרבית בתי העסק בישראל הוא שהצרכן העיברי הוא יצור חד-תאי עם מנת משכל של גרגר אבק
2.) DVD Region 1 - מתווספת הצרה הבאה: אנו נתונים לחסדיהם של האנשים פה בארץ ויכולותיהם לבצע המרה מ-NTSC ל-PAL כמו שצריך ... שלא לדבר שגם אם זה נעשה טוב עדין האיכות תהיה נחותה משמעותית מ-Telecine הישר מה-film ל-PAL.
3.) קלטת דיגיטלית PAL - איכות הווידאו והאודיו לא תפגענה אך כל התוספות התפריטים וכו' יהיו (בד"כ) תת-רמה וכמובן ששוב "יחסכו" מאיתנו את ה-DTS!!!
4.) קלטת דיגיטלית NTSC - כמו (3) + (2)
5.) מורידים Release פיראטי מהרשת ועושים בו שימוש כי הם בעלי הזכויות ולכן זו לא עברה - לא ידוע לי האם זה נעשה או לא ... אך טכנית זו גם אפשרות.
6.) קלטת אנלוגית - שלא נדע מצרות ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי הם פשוט לא משקיעים מספיק בציוד
דחיסה. זה נחמד מאוד שהם שומרים על ה-BITRATE הנחוץ ל-DVD אבל כאשר יש דוחס גרוע, זה מיד נראה בוידאו. הצבעים דהויים, יש קפיצות ותקיעות בסרט, וגם פיקסליזיציה קשה בקטעים קצת יותר מורכבים, כל אלו תופעו של דחיסה.
דודי.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
דודי, אין קשר.
אתם צריכים להבין שזה יקח להם זמן רב לדפוק את האיכות. הרבה יותר קל ומהיר מבחינתם לשמור את העותק המקורי ורק להחליף כתוביות.
אגב, לדעתי אף אחד לא ממש יושב כאן בארץ, מתרגם ומחליף כתוביות. אני מאמין שהדיסק יוצא במקור עם כתוביות בעברית (בגירסתו האירופאית). אני זוכר שקניתי DVD בספרד שהיו בו כתוביות בעברית.
אתם צריכים להבין שזה יקח להם זמן רב לדפוק את האיכות. הרבה יותר קל ומהיר מבחינתם לשמור את העותק המקורי ורק להחליף כתוביות.
אגב, לדעתי אף אחד לא ממש יושב כאן בארץ, מתרגם ומחליף כתוביות. אני מאמין שהדיסק יוצא במקור עם כתוביות בעברית (בגירסתו האירופאית). אני זוכר שקניתי DVD בספרד שהיו בו כתוביות בעברית.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
יש ועוד איך...
סרטי ה-DVD שאתה קונה עם תרגום עיברית נחלקים לשתי קבוצות - 1. סרטים אשר נדחסים ומכוונים לאיזור 2, כל הדיוידי מיוצר בחו'ל ומוכנסות כתוביות בשלב היצור. בארץ רק שמים בקופסא עם עטיפה בעיברית. כותרים אלו יהיו באיכות מעולה, דוגמאות - ספיידרמן, מטריקס, שר הטבעות. 2. מסרטים שמגעים לאולפני ההפצה בארץ בצורת DIGI BETA (חומר בדחיסה קטנה מאוד), חומר זה עובר דחיסה בארץ וכל יצור ה-DVD נעשה בארץ, סרטים אלו באיכות גרועה מאוד. דוגמא - קיוב.
דודי.
- Refael-Azi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מאטריקס בREGION 2 באיכות מעולה?
האמנם?
האתר הבא שמשווה בין הרבה הפצות של אותו הסרט עצמו יתן לכם את התשובה למרבית השאלות:
http://www.dvdbeaver.com/film/DVDCompar ... atrix_.htm
http://www.dvdbeaver.com/film/DVDCompar ... oaded_.htm
http://www.dvdbeaver.com/film/DVDCompar ... tions_.htm
האמנם?
האתר הבא שמשווה בין הרבה הפצות של אותו הסרט עצמו יתן לכם את התשובה למרבית השאלות:
http://www.dvdbeaver.com/film/DVDCompar ... atrix_.htm
http://www.dvdbeaver.com/film/DVDCompar ... oaded_.htm
http://www.dvdbeaver.com/film/DVDCompar ... tions_.htm
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני מקווה שבעתיד הלא רחוק נוכל לערוך ביקור במקום שבו מכינים את העותקים לסרטים ונוכל לשאול אותם ישירות על נושא זה.
אני בעצמי מרגיש הבדל כאשר מדובר בהפקה מקומית - כלומר, דיסקים שבד"כ יש להם פרסומות בעברית. אלו גירסאות שמופקות בארץ בניגוד להפקות בינלאומיות שכוללות רק את התרגום ממקור ישראלי.
ההפקות הללו יותר נדירות בשנים האחרונות. אני מאמין שהם מעובדות בארץ - כלומר כל תהליך המעבר ל-DVD נעשה בארץ. אם זה נכון, אז בהחלט מדובר בגירסא פחות טובה שכן DVD בד"כ מופק ישירות מהמאסטר או מעותק ראשוני שלו (שלא עבר הקרנות) בעוד שבארץ אני מאמין שמדובר פשוט בעותק "רגיל" שיתכן ועבר עשרות הקרנות.
אני בעצמי מרגיש הבדל כאשר מדובר בהפקה מקומית - כלומר, דיסקים שבד"כ יש להם פרסומות בעברית. אלו גירסאות שמופקות בארץ בניגוד להפקות בינלאומיות שכוללות רק את התרגום ממקור ישראלי.
ההפקות הללו יותר נדירות בשנים האחרונות. אני מאמין שהם מעובדות בארץ - כלומר כל תהליך המעבר ל-DVD נעשה בארץ. אם זה נכון, אז בהחלט מדובר בגירסא פחות טובה שכן DVD בד"כ מופק ישירות מהמאסטר או מעותק ראשוני שלו (שלא עבר הקרנות) בעוד שבארץ אני מאמין שמדובר פשוט בעותק "רגיל" שיתכן ועבר עשרות הקרנות.
העותק לא נעשה מהפילם עצמו שמקרינים בקולנוע...oferlaor כתב: ההפקות הללו יותר נדירות בשנים האחרונות. DVD בד"כ מופק ישירות מהמאסטר או מעותק ראשוני שלו (שלא עבר הקרנות) בעוד שבארץ אני מאמין שמדובר פשוט בעותק "רגיל" שיתכן ועבר עשרות הקרנות....
בקשר לביקורים, אתה יכול להתחיל בביקור באולפני JCS שהם גם PRODUCTION HOUSE.
דודי.
- oferlaor
- מנהל

dudil,
כאמור, אין לי מושג בעניין - אבל חלק מהסרטים הישראלים בוודאות לא שועתקו מהמאסטר.
כיום זה טיפשי לייצר דיסק מקומי - כל קבצי המקור מועברים ישירות דרך חברות ההפצה.
כאמור, אין לי מושג בעניין - אבל חלק מהסרטים הישראלים בוודאות לא שועתקו מהמאסטר.
כיום זה טיפשי לייצר דיסק מקומי - כל קבצי המקור מועברים ישירות דרך חברות ההפצה.
שלום חברים אני ללא ספק מקבל את דברי MULI
כאשר אתם מעוניינים לקנות/להשכיר סרט שאריזה כותבה בעברית זה השלב הראשון המחשיד
1 הסאונד הוא Dolby Stereo במקום Dolby Digital או DTS
2 איכות התמונה ברמה ירודה מאוד כגון American Pie ,K-PAX והרשימה לא נגמרת .
3 כמה פעמים רואים דיסק שעומד להישבר (מחברת השכרה ) איכות חומר מאוד ירודה ודיסקים לא עומדים בעומס
בכול פעם שאני לוקח סרט מהשכרה ואני רואה את הלוגו של החברה "הישראלית אשר משכפלת בארץ אני לא זוכר בוודאות את שמה, אני כבר אומר חבל הזמן שלי (בקיצור הפסדתי כסף )
וגם איכות הDolby Digital במקום איכות של 448 אנו מקבלים איכות של 384 ויש כמובן גם פחות שזה יורד לרמה של Dolby Stereo 2
ומעט מאוד דיסקים יש בגירסה של DTS ולא בגלל גרסת אספנים !
כי אולי זה עולה להם הרבה יותר והם מזלזלים !
כאשר אתם מעוניינים לקנות/להשכיר סרט שאריזה כותבה בעברית זה השלב הראשון המחשיד
1 הסאונד הוא Dolby Stereo במקום Dolby Digital או DTS
2 איכות התמונה ברמה ירודה מאוד כגון American Pie ,K-PAX והרשימה לא נגמרת .
3 כמה פעמים רואים דיסק שעומד להישבר (מחברת השכרה ) איכות חומר מאוד ירודה ודיסקים לא עומדים בעומס
בכול פעם שאני לוקח סרט מהשכרה ואני רואה את הלוגו של החברה "הישראלית אשר משכפלת בארץ אני לא זוכר בוודאות את שמה, אני כבר אומר חבל הזמן שלי (בקיצור הפסדתי כסף )
וגם איכות הDolby Digital במקום איכות של 448 אנו מקבלים איכות של 384 ויש כמובן גם פחות שזה יורד לרמה של Dolby Stereo 2
ומעט מאוד דיסקים יש בגירסה של DTS ולא בגלל גרסת אספנים !
כי אולי זה עולה להם הרבה יותר והם מזלזלים !
אלי,
מוטי שלום
הדיסקים הם בגרסת רגילה מכירה או השכרה דיסקים בעלי שם "אספנים" הם דיסקים בעלי יותר תוספות ובעלי סאונד משופר יותר כגון
DTS ועוד ...
בהמשך לדיסקים כגון דיסקים של סר הטבעות בכול הדיסקים אין בכלל ירידה ברמה כי הם לא משוכפלים בארץ
אבל אני רוצה לציין איך מזלזלים בנו בארץ כמו הדיסקים שאנשים קונים במזרח אבל בארץ רק האריזה יותר טובה מהם
כאשר יש כאן אנשים כמותי אני חושב שקונים סרטים לצורך אוסף ומקבלים שכפול של סרט ברמה מאוד נמוכה מאת החברות הטבות ביותר בארץ וזה בערך כמו נושא בית הקולנוע אשר מאוד אבל מזלזלים בנו בארץ בנושא
כשאר מדובר בסרט ישן כמו חגיגה בסנוקר או אחר ישן ישראלי אשר הומר לDVD אין בכלל בעיה עם האיכות כי זה המקור
אבל שמדובר בסרט חדש אשר יוצא לDVD מזלזלים בכסף שלנו

הדיסקים הם בגרסת רגילה מכירה או השכרה דיסקים בעלי שם "אספנים" הם דיסקים בעלי יותר תוספות ובעלי סאונד משופר יותר כגון
DTS ועוד ...
בהמשך לדיסקים כגון דיסקים של סר הטבעות בכול הדיסקים אין בכלל ירידה ברמה כי הם לא משוכפלים בארץ
אבל אני רוצה לציין איך מזלזלים בנו בארץ כמו הדיסקים שאנשים קונים במזרח אבל בארץ רק האריזה יותר טובה מהם
כאשר יש כאן אנשים כמותי אני חושב שקונים סרטים לצורך אוסף ומקבלים שכפול של סרט ברמה מאוד נמוכה מאת החברות הטבות ביותר בארץ וזה בערך כמו נושא בית הקולנוע אשר מאוד אבל מזלזלים בנו בארץ בנושא
כשאר מדובר בסרט ישן כמו חגיגה בסנוקר או אחר ישן ישראלי אשר הומר לDVD אין בכלל בעיה עם האיכות כי זה המקור
אבל שמדובר בסרט חדש אשר יוצא לDVD מזלזלים בכסף שלנו
אלי,
- oferlaor
- מנהל

elit,
כאמור, האיכות נמוכה יותר אבל לא צריך להגזים בעניין ה"מזלזלים". ללא ידע מוקדם, קשה לדעת מה הסיבה לכך. יתכן שחלק מהמפיצים הבינלאומיים פשוט מסרבים להעביר קבצים (בגלל בעיות עם שיתופיות) או שיש בעיות אחרות (הם לא רוצים להוציא גירסא שיופיע בה תרגום עברי). אם מדובר בהפקה מקומית, הרווח ממנה הוא גרוע למדי, ובכל מקרה ברור שאי אפשר להגיע לאיכות שהגופים הבינלאומיים מסוגלים להם.
כאמור, אני לא מתווכח על העובדות, רק שאנחנו פשוט לא יודעים את כל הסיפור, כך שקשה לשפוט אנשים ללא כל המידע.
כאמור, האיכות נמוכה יותר אבל לא צריך להגזים בעניין ה"מזלזלים". ללא ידע מוקדם, קשה לדעת מה הסיבה לכך. יתכן שחלק מהמפיצים הבינלאומיים פשוט מסרבים להעביר קבצים (בגלל בעיות עם שיתופיות) או שיש בעיות אחרות (הם לא רוצים להוציא גירסא שיופיע בה תרגום עברי). אם מדובר בהפקה מקומית, הרווח ממנה הוא גרוע למדי, ובכל מקרה ברור שאי אפשר להגיע לאיכות שהגופים הבינלאומיים מסוגלים להם.
כאמור, אני לא מתווכח על העובדות, רק שאנחנו פשוט לא יודעים את כל הסיפור, כך שקשה לשפוט אנשים ללא כל המידע.
טוב, אני יושב וקורא את הביקורות וחייב לציין -
אני גם ניכוותי בעבר (אמנם רחוק מאוד) אבל זה הספיק לי, כששכרתי סרט (אמריקן פאי) בגירסא מעוברתת (עם תרגום ותפריטים בעיברית).
כמובן שהוידאו איבד פרופורציות הסאונד היה ירוד והתפריטים חסרים (אחרי הכל חלק מהכיף בDVD זה התוספות וה"EASTER EGGS")
זהו, אז גמלתי בליבי שלא לפול יותר במלכודת הDVD המתורגם ומאז כל סרט שאני קונה אני מזמין מאמזון (או מאוסטרליה - אזור 2) מחירים שווים או זולים יותר מהארץ, ונהנה מהאיכות האמיתית.
בניינו, רובנו פה שולטים באנגלית מספיק כדי להנות מסרט גם בלי תרגום (זה רק עניין של הרגל... לוקח קצת זמן להתרגל להסתכל בתמונה במקום להתמקד בתרגום
, וגם אם מתקשים תמיד אפשר להעזר בתרגום באנגלית.
ולאלה שממש מתעקשים - הזמנה מאוסטרליה של גרסאות הPAL (אזור 2 ו4) בדר"כ מכילות תרגום גם לעיברית (שימו לב שהמחירים שם הם בדולר אוסטרלי שזול יותר מהאמריקאי וכשמזמינים לארץ יורד המחיר כי אין את תוספת המס GST...).
ועוד דבר - הזמנה מחו"ל עד גובה של $50 פטורה ממכס ומע"מ... ככה שאפשר בדר"כ להזמין בשקט 2 DVD ...
אז... שלא יעבדו עליכם
אני גם ניכוותי בעבר (אמנם רחוק מאוד) אבל זה הספיק לי, כששכרתי סרט (אמריקן פאי) בגירסא מעוברתת (עם תרגום ותפריטים בעיברית).
כמובן שהוידאו איבד פרופורציות הסאונד היה ירוד והתפריטים חסרים (אחרי הכל חלק מהכיף בDVD זה התוספות וה"EASTER EGGS")
זהו, אז גמלתי בליבי שלא לפול יותר במלכודת הDVD המתורגם ומאז כל סרט שאני קונה אני מזמין מאמזון (או מאוסטרליה - אזור 2) מחירים שווים או זולים יותר מהארץ, ונהנה מהאיכות האמיתית.
בניינו, רובנו פה שולטים באנגלית מספיק כדי להנות מסרט גם בלי תרגום (זה רק עניין של הרגל... לוקח קצת זמן להתרגל להסתכל בתמונה במקום להתמקד בתרגום
ולאלה שממש מתעקשים - הזמנה מאוסטרליה של גרסאות הPAL (אזור 2 ו4) בדר"כ מכילות תרגום גם לעיברית (שימו לב שהמחירים שם הם בדולר אוסטרלי שזול יותר מהאמריקאי וכשמזמינים לארץ יורד המחיר כי אין את תוספת המס GST...).
ועוד דבר - הזמנה מחו"ל עד גובה של $50 פטורה ממכס ומע"מ... ככה שאפשר בדר"כ להזמין בשקט 2 DVD ...
אז... שלא יעבדו עליכם
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
באותו הקשר רציתי להוסיף.
קניתי 3 DVD מקוריים נוספים לאחרונה:
1. מאחורי קווי האוייב
2. מכונת הזמן
3. קספר
אני חייב לציין אכזבה וזלזול אדירים!!!
אפרט:
1. לחפש איפה התרגום בעברית (שלוחצים על SUBTITLE בשלט) רואים 1. ENGLISH והשאר ..נחש? עד שתמצא עברית (בכל ה-3!).
2. חלק מהסרט התרגום למעלה!! (אם יש כיתוב באנגלית, ויש מקום והרבה מקום לשים מתחת).
3. בחלק מהמקומות בסרט ה-SOUND נעלם!
השאלה האם זה לא זלזול...
שהורדתי מהאינטרנט+ תרגום האיכות היתה טובה יותר והתרגום נוח יותר.
(נסו לראות סרט שחלק ממנו התרגום למעלה).
חבל לקנות מקורי אם זה מה שיש (ב-DVD של CDIL, יש להם גם אתר).
קניתי 3 DVD מקוריים נוספים לאחרונה:
1. מאחורי קווי האוייב
2. מכונת הזמן
3. קספר
אני חייב לציין אכזבה וזלזול אדירים!!!
אפרט:
1. לחפש איפה התרגום בעברית (שלוחצים על SUBTITLE בשלט) רואים 1. ENGLISH והשאר ..נחש? עד שתמצא עברית (בכל ה-3!).
2. חלק מהסרט התרגום למעלה!! (אם יש כיתוב באנגלית, ויש מקום והרבה מקום לשים מתחת).
3. בחלק מהמקומות בסרט ה-SOUND נעלם!
השאלה האם זה לא זלזול...
שהורדתי מהאינטרנט+ תרגום האיכות היתה טובה יותר והתרגום נוח יותר.
(נסו לראות סרט שחלק ממנו התרגום למעלה).
חבל לקנות מקורי אם זה מה שיש (ב-DVD של CDIL, יש להם גם אתר).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך