הטאבלט החדש של גוגל יעלה החל מ-399 דולר והראשון בעל תמיכת 64 ביט.
הנקסוס 9, מכשיר שיוצר על ידי HTC, הוא בעל גודל מסך של 8.9 אינץ, מעבד כפול ליבה 2.3GHZ עם תמיכת 64 ביט, זכרון 2GB RAM, מצלמה 8 מגה פיקסל וסוללה של 6,700mAh.
אני די משוכנע שהוא מרובע ליבות ולא כפול ליבה.
בכל מקרה, למרות המחיר המעט מאכזב, כנראה אזמין אותו בעוד יומיים. המתחרה הישיר הוא ה Galaxy Tab S, שהיה לי לשבועיים עד שמכרתי. לולא ה Touchwiz המחורבן והאיטי הייתי כנראה נשאר איתו.
מסתבר שגוגל החליטה גם לעבור ליחס רזלוציה 4:3 לדעתי מדובר בטעות ענקית, זו הסיבה היחידה שלא רכשתי אייפד מיני. אוותר עליו.
כנראה שאני אקנה טאבלט 8 אינצ', ההתלבטות נשארה לגבי החברה והמחיר.
לא יודע אם זה מכיל הכל, גם שם ייתכן וחלק מהדברים נשלחים למדינות אחרות ולא לישראל.
בכל מקרה, אם אני צריך משהו, אני בודק בכל האמאזונים (ארה"ב, גרמניה, צרפת, איטליה, אנגליה) ובודק היכן הכי משתלם לרכוש.
אחרי שאתה מתחבר לחשבון שלך והכתובת העיקרית שלך היא ישראל, בתיאור הפריט הוא ירשום לך אם נשלח לישראל או לא.
שים לב לחפש רק דברים שנמכרים ע"י אמאזון עצמה ולא צד ג'.
חלק מהדברים לא נשלחים לישראל - כאשר אתה בוחר כתובת למשלוח (במידה ויש לך מספר כתובות) תקבל תשובה לפי כל כתובת - האם נשלח ומה אופציות המשלוח (רגיל, מהיר) והמחירים.
כמובן שלפעמים (במידה ויש מבצע) משתלם לבצע רכישה דרך אחד האתרים הישראלים שמפעילים שירות כתובת אמריקאית, וניתן לקנות דרכם מוצרים באמזון (תן קישור מאמזון ותקבל את כל המידע ועלות עד הבית כולל משלוח ומיסים).