שאלה לגבי פטיפון Micro Seiki BL-91
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
יש לי היום פרוגקט 5.1 ואני שוקל לשדרג את הפטיפון.
נתקלתי בפטיפון הזה למכירה במצב חדש.
איך הוא ביחס לפרוג'קט ? שווה את השדרוג ?
כמה צריך לעלות הפטיפון הזה ? (יש אפשרות לרכוש אותו עם זרוע SME 3009)
תודה
נתקלתי בפטיפון הזה למכירה במצב חדש.
איך הוא ביחס לפרוג'קט ? שווה את השדרוג ?
כמה צריך לעלות הפטיפון הזה ? (יש אפשרות לרכוש אותו עם זרוע SME 3009)
תודה
אני מחפש פטיפון,וחברי מרוסייה המליצו לי על BL.לגבי מחיר: ביפן קיים מכרז YahooJapan , די הרבה קונים שם בעזרת מתווך "און-ליין "
זה לינק למכירה המכשיר
http://injapan.ru/auction/p432541254.html#t_description_engexcite
זה לא פעם ראשונה שמנסים למכור אותו אבל מחיר גבוהה מדי
1400$
אז-.....אין קונים
זה נירא סדר-גודל של מחירים
יש שם הרבה דברים מענינים אבל משלוח יקר -מחשבון בצד ימין-קיים גם משלוח לישראל
עוד BL
.
זה לינק למכירה המכשיר
http://injapan.ru/auction/p432541254.html#t_description_engexcite
זה לא פעם ראשונה שמנסים למכור אותו אבל מחיר גבוהה מדי
1400$
אז-.....אין קונים
זה נירא סדר-גודל של מחירים
יש שם הרבה דברים מענינים אבל משלוח יקר -מחשבון בצד ימין-קיים גם משלוח לישראל
עוד BL
.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
זהו חוש הומור - נכון?sufgi כתב:איך הוא ביחס לפרוג'קט?...
אין דבר כזה מצב חדש בפטפון מ-1978, אלא אם כן אוחסן בקופסה שלו ואז הוא NOS. הוא אמנם בנוי כמו טנק - אבל גם טנקים צריכים טיפול. הכוונה בוודאי ליחידה שמורה במיוחד. הם יפיפים וטוב שהיא שמורה. זה עדיין לא חדש.sufgi כתב:נתקלתי בפטיפון הזה למכירה במצב חדש. שווה את השדרוג ?...
ה-SME היא אופציה בפטפון הזה אבל דווקא ברמות הנמוכות. הוא בדרך כלל מסונף לזרועות רציניות יותר. ברר באיזה דגם מדובר בדיוק. ה-'L' יקר יותר (הוא גם ענק! 22 ק"ג לעומת 16 ק"ג, במידות של משהו כמו 60 ס"מ אורך). השמיים הם הגבול במחיר.sufgi כתב:כמה צריך לעלות הפטיפון הזה ? (יש אפשרות לרכוש אותו עם זרוע SME 3009)...
ב1978 הפטפון הזה עלה משהו בסביבות ה-$800. היום המחיר נע בין זה ועד לכמה אלפי דולרים. $1500 - $2000 הוא טווח הוגן לפטפון במצב חסר פגמים.
הפטפון עשוי להיות כולל גם יחידת כוח חיצונית שיושבת במארז שכולל אפילו קומפרוסור (עבור משאבת וואקום). היא אופציונלית - אבל זה משפיע על המחיר. במקרה שקיימת מדובר על לפחות $3000 ומעלה. זהו פטפון מאוד מיוחד. האיכות 'נוזלת' ממנו. לא בונים דברים כאלה יותר. הכל שם טיפ-טופ. אפילו הבסיס הוא עץ אמיתי ואין שתי יחידות זהות לחלוטין מבחינת פורניר האבוני. עבודת אמנות. באמת חתיכת 'הי-אנד' רצינית.
משום מה (באמת אין לי מושג למה) הפטפונים האלה נפוצים ברוסיה ומוערכים שם באופן יחסי, יותר מאשר במקומות אחרים. גם נמכרים משם במחירי 'תאבון' בריא. קצת כמו כאן, לא נראה לי שהמוכרים באמת מתכוונים לקבל את המחירים שהם נוקבים בהם. גם היפנים משתוללים בלי עין הרע... זו יחידה אנלוגית מתוקתקת באופן נדיר. Plug and play... אם היא מסתובבת - היא תקינה (רק שחייבים לוודא שהגומיות של הוואקום על הפלטה אינן סדוקות). רצועה היא נקודת הכשל הרגילה. אפשר להחליף אותה בקלות וזה דווקא לא יקר. גם אני הייתי שמח לשים יד על יחידה כזו. יש תמונות של המועמד? בינתיים נסתפק בזה:
[imgbig]https://lh6.googleusercontent.com/-S8qf ... /BL-91.jpg[/imgbig]
היי טומי
יצא לי לשמוע הרבה על ה הפרוג'קט
ולמה הרבה אנשים מתלהבים ממנו אשמח למענה
תודה
יצא לי לשמוע הרבה על ה הפרוג'קט
ולמה הרבה אנשים מתלהבים ממנו אשמח למענה
תודה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
-
sufgi
- חבר מביא חבר

tnsilver ,
האמת זה לא היה חוש הומור
, אבל מתשובתך אני מבין שהפטיפון הזה נמצא בליגה אחרת.
אני אבחן את הנושא באופן מעמיק יותר, רק שלבנתיים ראיתי שיש מבחינתי בעיה קטנה (או גדולה ...).
המקום שמיועד אצלי לפטיפון הוא באורך של 50 ס"מ, והפטיפון הזה באורך 53 ס"מ.
האמת זה לא היה חוש הומור
אני אבחן את הנושא באופן מעמיק יותר, רק שלבנתיים ראיתי שיש מבחינתי בעיה קטנה (או גדולה ...).
המקום שמיועד אצלי לפטיפון הוא באורך של 50 ס"מ, והפטיפון הזה באורך 53 ס"מ.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
עבור מכשיר אגדי מטיב זה, גם המזנון ידע להתאים את עצמו.sufgi כתב: המקום שמיועד אצלי לפטיפון הוא באורך של 50 ס"מ, והפטיפון הזה באורך 53 ס"מ....
וברצינות, זאת הבעיה החמורה ביותר במציאת וייבואו של דגם זה? (ניתן לבנות הגבהה למשטח, במידה ובחלקו העליון אין הגבלת גובה.)
- tnsilver
- חבר מביא חבר

בוקר אחד הבעל הסתכל לכיוון שיפולי בטנו והכריז באזני אשתו: 'אם רק היו לי שלושה סנטימטרים יותר... הייתי מלך!'. 'אם רק היו לך שלושה סנטימטרים פחות' - השיבה אשתו, 'היית מלכה'.
התירוץ הזה מזכיר לי את ההוא ש'נגמר לו הריח בעץ ריח'... זה דומה יותר לזה שהשותף שלי ''צריך לסדר את אוסף הבולים שלו'' כל פעם שלא בא לו לסוע לכנס הי-טק. אם הייתה לי בעיה של 3 ס"מ שהיתה מונעת ממני להכניס פטפון כזה הביתה - הייתי פשוט מעיף את הטלוויזיה מהבית. מהחלון - אם היה צריך.
במקרה שלי, לדוגמה, פשוט לא בא לי לשפוך אלפיים דולר על פטפון. נו? איך? היה קשה?
התירוץ הזה מזכיר לי את ההוא ש'נגמר לו הריח בעץ ריח'... זה דומה יותר לזה שהשותף שלי ''צריך לסדר את אוסף הבולים שלו'' כל פעם שלא בא לו לסוע לכנס הי-טק. אם הייתה לי בעיה של 3 ס"מ שהיתה מונעת ממני להכניס פטפון כזה הביתה - הייתי פשוט מעיף את הטלוויזיה מהבית. מהחלון - אם היה צריך.
במקרה שלי, לדוגמה, פשוט לא בא לי לשפוך אלפיים דולר על פטפון. נו? איך? היה קשה?
-
sufgi
- חבר מביא חבר

tnsilver , המשל שלך ממש לא בכיוון במקרה שלי.
2000$ לפטיפון, ועדיין זה יהיה הרכיב הזול ביותר אצלי במערכת.
זה ממש לא השיקול.
אני רציני לגבי המיקום של הפטיפון, יש לי מזנון שבניתי מגבס עם מקום ייעודי לפטיפון.
מה לעשות שבזמן בנייתו תכננתי אותו לפרוג'קט , והקצאתי מקום של 50 ס"מ.
אני מצרף תמונה של המזנון שלי (התמונה לקוחה מהשרשור שבחתימה שלי - חלק מהרכיבים הוחלפו מאז
)
אשמח לרעיונות.
זה ממש לא השיקול.
אני רציני לגבי המיקום של הפטיפון, יש לי מזנון שבניתי מגבס עם מקום ייעודי לפטיפון.
מה לעשות שבזמן בנייתו תכננתי אותו לפרוג'קט , והקצאתי מקום של 50 ס"מ.
אני מצרף תמונה של המזנון שלי (התמונה לקוחה מהשרשור שבחתימה שלי - חלק מהרכיבים הוחלפו מאז
אשמח לרעיונות.
נערך לאחרונה על ידי sufgi ב 16/10/2014 19:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

הקונספט של 'תירוץ' כאן לא בא לרמוז שלא מאמינים לך. אין כאן צורך בהוכחות. הוא כן בא לרמוז - שאם רוצים מספיק - מוצאים פתרון להכל. גבס לדוגמה, הוא חומר זול. אין לי הרבה חברים שלא בנו מזנון גבס במו ידיהם בשלב כלשהו. זה ממש לא סיפור... לא חסרים פתרונות יצירתיים לבעיית מקום לפטפון. בטח לא פטפון כזה. אגב, אם הפרוג'קט 5.1 שלך עלה יותר מ-$2000 והוא לא הרכיב הזול במערכת שלך - כדאי לך להתייעץ כאן יותר לגבי תמחור של פטפונים.sufgi כתב: , המשל שלך ממש לא בכיוון במקרה שלי.
זה ממש לא השיקול...
-
sufgi
- חבר מביא חבר

2000$ התכוונתי למחיר של ה BL-91
הפרוגקט אכן עלה פחות, ואם אחליף אותו ב BL-91 בעלות של 2000$ (זה בערך המחיר לפטיפון ללא זרוע), זה יהיה הרכיב הזול ביותר.
צירפתי תמונה של המזנון.
הפתרון היחיד שאני מוצא זה להרוס את המזנון, ואת הקיר השמאלי (שצמוד לרמקול השמאלי), להרחיק את הקיר השמאלי, ולבנות מזנון חדש.
ואגב, אני לא יודע לבנות בגבס, כך שדרוש איש מקצועי, שבירה, בנייה, שפכטל, שיוף, צביעה והרבה לכלוך ואבק.
מספיק לראות בשרשור שבחתימה שלי במה היה כרוך בניית המזנון.
נראה לי too much ...
מחפש פתרון עם המצב הקיים.
הפרוגקט אכן עלה פחות, ואם אחליף אותו ב BL-91 בעלות של 2000$ (זה בערך המחיר לפטיפון ללא זרוע), זה יהיה הרכיב הזול ביותר.
צירפתי תמונה של המזנון.
הפתרון היחיד שאני מוצא זה להרוס את המזנון, ואת הקיר השמאלי (שצמוד לרמקול השמאלי), להרחיק את הקיר השמאלי, ולבנות מזנון חדש.
ואגב, אני לא יודע לבנות בגבס, כך שדרוש איש מקצועי, שבירה, בנייה, שפכטל, שיוף, צביעה והרבה לכלוך ואבק.
מספיק לראות בשרשור שבחתימה שלי במה היה כרוך בניית המזנון.
נראה לי too much ...
מחפש פתרון עם המצב הקיים.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

משהו כזה אולי?
-
sufgi
- חבר מביא חבר

לא הבנתי, אתה מתכוון לבניית מדף עילי למזנון , או החלפה בין הרכיבים ?
מדף עילי- לא אפשרי כיוון שיש מסך מקרן שיורד בין 2 הרמקולים עד לגובה של הסנטר (זו הסיבה שהנמכתי מלכתחילה את המקום של הפטיפון, כדי שלא יהיה יותר גבוה משאר חלקי המערכת)
החלפה במקומות הרכיבים - גם לא אפשרי, המקום של המגבר והרסיבר קטן יותר.
המקום שבו נמצא הסאב זהה בדיוק למקום שבו נמצא כרגע הפטיפון.
מדף עילי- לא אפשרי כיוון שיש מסך מקרן שיורד בין 2 הרמקולים עד לגובה של הסנטר (זו הסיבה שהנמכתי מלכתחילה את המקום של הפטיפון, כדי שלא יהיה יותר גבוה משאר חלקי המערכת)
החלפה במקומות הרכיבים - גם לא אפשרי, המקום של המגבר והרסיבר קטן יותר.
המקום שבו נמצא הסאב זהה בדיוק למקום שבו נמצא כרגע הפטיפון.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

הבנתי. טעות שלי. לא לקחתי בחשבון מסך. מה קורה שם בצד שמאל? רואים שם איזה רהיט... אין מקום למדף?
-
sufgi
- חבר מביא חבר

חשבתי גם על זה
הבעיה שהפטיפון יהיה קצת צמוד מידי לדלת הכניסה של הבית (נמצא ממש משמאל ל"רהיט"), מה שאומר מקום שבו הילדות שלי יכולות להיות פחות זהירות.
אני אשקול את זה ברצינות, כלומר אשים שולחן באורך 60 ואראה איך זה בפועל.
הבעיה שהפטיפון יהיה קצת צמוד מידי לדלת הכניסה של הבית (נמצא ממש משמאל ל"רהיט"), מה שאומר מקום שבו הילדות שלי יכולות להיות פחות זהירות.
אני אשקול את זה ברצינות, כלומר אשים שולחן באורך 60 ואראה איך זה בפועל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

יש עוד אופציה נחמדה (שלא השקעתי יותר מידי בהמחשה שלה - מצטער על האיכות) שכוללת בניית 'מדפון' גבס מתחת לכל אחד מהרצפתיים, העברת חלק מהרכיבים לשם, ופינוי מקום לפטפון הענק. בתמונה שלי 'מומחש' רק הרמקול השמאלי. כמובן שאותו דבר אפשר לעשות לימיני. זה אפילו יפנה יותר מקום מהמדף המרכזי ממה שצריך. הרמת הרצפתיים - יכולה להיות שינוי לא רע ממילא.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

שים אותם על מדף קטן על בלוקים לשם טסט קטן. סאונד הוא פתלתל ומסתורי. אי אפשר לצפות את התוצאה מראש. זה יכול להשתפר - זה יכול להיות גרוע. אם אתה מודאג מהמשקל... את ה-80+ ק"ג שלי אני מציב ללא חשש על קונסטרוקציה דומה בכל פעם שאני צריך להגיע למדפים הגבוהים של התקליטים. מבחינה מבנית זה חזק ותמיד אפשר לחזק את זה יותר.