עזרה דחופה עם K3
היי
מה עושים אם ההברגה של ה K3 תקועה?
פתחתי כדי לנקות את הסכינים בעקבות מקרה מצער ואני לא מצליח להבריג חזרה את הראש.
לאחר מספר סיבובים (קשים) כל העסק נתקע. לא שמאלה ולא ימינה!!
הלהבים לא נוגעים אחד בשני ולמעשה עוד ממש רחוקים.
מה אני עושה?! לא משנה כמה כח אני מפעיל זה לא זז לשום כיוון..
אופיר
מה עושים אם ההברגה של ה K3 תקועה?
פתחתי כדי לנקות את הסכינים בעקבות מקרה מצער ואני לא מצליח להבריג חזרה את הראש.
לאחר מספר סיבובים (קשים) כל העסק נתקע. לא שמאלה ולא ימינה!!
הלהבים לא נוגעים אחד בשני ולמעשה עוד ממש רחוקים.
מה אני עושה?! לא משנה כמה כח אני מפעיל זה לא זז לשום כיוון..
אופיר
@ozeltzex
·
כל הסיפור נשמע קצת מוזר ואולי כדאי לא להמשיך לסובב/לדפוק ללחוץ וכו' על מנת לא לגרום לנזק.
קיבלתי מרוני לפני מספר ימים את מספר הטלפון הנייד שלו, ייתכן תוכל להתקשר אליו מחר והוא יוכל להפנות אותך לשוחח עם הטכנאי שלו.
רשום לי בהודעה אם אתה מעוניין במספר ואכתוב לך אותו. אין לך מה להפסיד...
·
כל הסיפור נשמע קצת מוזר ואולי כדאי לא להמשיך לסובב/לדפוק ללחוץ וכו' על מנת לא לגרום לנזק.
קיבלתי מרוני לפני מספר ימים את מספר הטלפון הנייד שלו, ייתכן תוכל להתקשר אליו מחר והוא יוכל להפנות אותך לשוחח עם הטכנאי שלו.
רשום לי בהודעה אם אתה מעוניין במספר ואכתוב לך אותו. אין לך מה להפסיד...
טוב,
אחרי 3 שבועות ללא קפה, אני אובד עצות לחלוטין.
לפני 3 שבועות מיהרתי לצאת מהבית ומיהרתי לעשות איזה אספרסו בקטנה.
לקחתי את צינור המים שיוצא מהמרכך, אבל מרב שמיהרתי בטעות השפרצתי קצת מים למטחנה (קצר במח).
במיידית - ניתקתי את המטחנה מהחשמל, הפכתי אותה, ניערתי אותה, שפכתי אליה אורז, טחנתי אותו, פתחתי אותה וניקיתי הכל עם מברשת. חשבתי שהכל מאחורי..
כשניסיתי להבריג אותה חזרה, הרגשתי קצת קושי, אבל זכרתי שבערך ככה זה צריך להרגיש.
המשכתי 3-4 סיבובים עד שהסיפור נעצר קליל. לא שמאלה - לא ימינה.
פירקתי את החלק העליון של המטחנה. נסיתי לפתוח עם פלאייר פטנט, פטיש ומה לא. כלום לא זז.
לקחתי אותה לעבודה. שם תפסו את ראש המטחנה עם מכשור כבד וניסו לסובב. גם שם, כלום לא זז.
דיברתי עם רוני והוא הפנה אותי לטכנאי שלו. אחרי עבודה ממושכת עם איזמל ודפיקות פטיש, החלק נפתח.
ההברגה הלכה גם בחלק הפנימי וגם בחיצוני (החמישה פסים הראשונים).
הטכנאי של רוני המליץ שאנסה לבקש מבעל מקצוע לכרסם את את ההברגה הדפוקה, אחרת אצטרך להזמין את כל החלקים הללו מחו"ל.
החלק הפנימי כבר כורסם, אבל ההברגה החיצונית זה יותר בעייתי כי אין איך לקבע את המטחנה.
צריכים לקחת איזה כלי עם אפשרות מרכוז, כך שהסכין תגלח את ההברגה בעדינות בסיבובים.
האם יש פה בפורום מישהו שידע לעזור לי עם זה? אני נואש ובלי קפה כבר יותר מדי זמן.
אחרי 3 שבועות ללא קפה, אני אובד עצות לחלוטין.
לפני 3 שבועות מיהרתי לצאת מהבית ומיהרתי לעשות איזה אספרסו בקטנה.
לקחתי את צינור המים שיוצא מהמרכך, אבל מרב שמיהרתי בטעות השפרצתי קצת מים למטחנה (קצר במח).
במיידית - ניתקתי את המטחנה מהחשמל, הפכתי אותה, ניערתי אותה, שפכתי אליה אורז, טחנתי אותו, פתחתי אותה וניקיתי הכל עם מברשת. חשבתי שהכל מאחורי..
כשניסיתי להבריג אותה חזרה, הרגשתי קצת קושי, אבל זכרתי שבערך ככה זה צריך להרגיש.
המשכתי 3-4 סיבובים עד שהסיפור נעצר קליל. לא שמאלה - לא ימינה.
פירקתי את החלק העליון של המטחנה. נסיתי לפתוח עם פלאייר פטנט, פטיש ומה לא. כלום לא זז.
לקחתי אותה לעבודה. שם תפסו את ראש המטחנה עם מכשור כבד וניסו לסובב. גם שם, כלום לא זז.
דיברתי עם רוני והוא הפנה אותי לטכנאי שלו. אחרי עבודה ממושכת עם איזמל ודפיקות פטיש, החלק נפתח.
ההברגה הלכה גם בחלק הפנימי וגם בחיצוני (החמישה פסים הראשונים).
הטכנאי של רוני המליץ שאנסה לבקש מבעל מקצוע לכרסם את את ההברגה הדפוקה, אחרת אצטרך להזמין את כל החלקים הללו מחו"ל.
החלק הפנימי כבר כורסם, אבל ההברגה החיצונית זה יותר בעייתי כי אין איך לקבע את המטחנה.
צריכים לקחת איזה כלי עם אפשרות מרכוז, כך שהסכין תגלח את ההברגה בעדינות בסיבובים.
האם יש פה בפורום מישהו שידע לעזור לי עם זה? אני נואש ובלי קפה כבר יותר מדי זמן.
בתור אחד שיש לו את הK3 אני יכול להגיד שעניין ההברגה הוא החסרון הכי גדול של המטחנה הזאת, מה שצריך לעשות כדי שזה לא יקרה זה בעצם לשים לב שאין שאריות קפה בחריצים של ההברגה ,אני אפילו מוסיף לפעמים קצת שמן בישול ספוג בנייר בכדי להקל על התהליך.
עוד משהו שיש לשים לב אליו זה שאתה מבריג בצורה ישרה לגמריי ולא טיפה עקומה אחרת זה בהחלט יכול לפגוע בהברגה .
עוד משהו שיש לשים לב אליו זה שאתה מבריג בצורה ישרה לגמריי ולא טיפה עקומה אחרת זה בהחלט יכול לפגוע בהברגה .
שמח לבשר שהבעיה סודרה ע"י חרט מיומן עם הרבה רצון טוב אצלי בעבודה.
אין לי שמץ של מושג איך כל הסיפור קרה.
גם אם היה לכלוך או אם אם התחלתי עקום, אני לא יכול לחשוב איך יכולתי לסובב 5 סיבובים.
מה שכן, את ההתעללות שהמטחנה הזאת עברה בזמן בתהליך הזה לא הרבה מטחנות היו מסוגלות לעבור.
ה K3 פשוט בנויה מעולה. רואים שיש הנדסת איכות ואיכות הרכבה ברמה גבוהה. אם היתה לי גראף או איי מיני כניראה לא היה אפשר להתאושש מהנזק הזה.
אין לי שמץ של מושג איך כל הסיפור קרה.
גם אם היה לכלוך או אם אם התחלתי עקום, אני לא יכול לחשוב איך יכולתי לסובב 5 סיבובים.
מה שכן, את ההתעללות שהמטחנה הזאת עברה בזמן בתהליך הזה לא הרבה מטחנות היו מסוגלות לעבור.
ה K3 פשוט בנויה מעולה. רואים שיש הנדסת איכות ואיכות הרכבה ברמה גבוהה. אם היתה לי גראף או איי מיני כניראה לא היה אפשר להתאושש מהנזק הזה.