אין כמעט דמואים ב- PS4
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שלום לכולם,
מישהו יודע מה העניין עם הדמואים בפלייסטיישן 4? אפשר לספור את הדמואים ששיחררו להורדה על יד אחת ועברה כמעט שנה. מה הקטע עם זה? סוני שינו את המדיניות שלהם לגבי זה?
ב PS3 יש המון דמואים. שוחרר דמו להורדה לכמעט כל משחק שיצא, בטח ובטח לאלו ששייכים ישירות לסוני.
מישהו יודע מה העניין עם הדמואים בפלייסטיישן 4? אפשר לספור את הדמואים ששיחררו להורדה על יד אחת ועברה כמעט שנה. מה הקטע עם זה? סוני שינו את המדיניות שלהם לגבי זה?
ב PS3 יש המון דמואים. שוחרר דמו להורדה לכמעט כל משחק שיצא, בטח ובטח לאלו ששייכים ישירות לסוני.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לא יודע למה אבל זה מבאס תתחת!
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

באעסה. פשוט מבאס.
אני רגיל לנסות משחקים ולראות אם אני אוהב אותם ואז להזמין.
עכשיו מה שיקרה זה שמשחקים שאני לא סגור עליהם במאה אחוז לא יקבלו אצלי צ'אנס, או שאני אחכה שהם יירדו למחיר רצפה כדי למזער נזקים..
אני רגיל לנסות משחקים ולראות אם אני אוהב אותם ואז להזמין.
עכשיו מה שיקרה זה שמשחקים שאני לא סגור עליהם במאה אחוז לא יקבלו אצלי צ'אנס, או שאני אחכה שהם יירדו למחיר רצפה כדי למזער נזקים..
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
לא רק אתם מתעצבנים על העניין הזה. הרבה גיימרים מוחים על חוסר בדמואים גם על ה PC (אין כמעט בכלל).
כנראה שחברות המשחקים או המפיצות לא רוצים שאנשים יעלו ביקורות קטלניות על משחקים עוד לפני שהם משוחררים לשוק.
כנראה שחברות המשחקים או המפיצות לא רוצים שאנשים יעלו ביקורות קטלניות על משחקים עוד לפני שהם משוחררים לשוק.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אין בעיה, אז שלפחות ישחררו דמו בדיעבד. נניח חודש ככה אחרי שמשחק משוחרר..
דווקא בדמו אפשר להלהיב מאד כמעט כל גיימר עם כמעט כל משחק וזה כלי פרסום מעולה לדעתי. בדמו מדובר בטעימה מהמשחק, איזשהו קטע מאד קצר, לכן אפשר לבחור להציג "קטע נבחר" בו המשחק ממש מצטיין. במשחק מלא וארוך בדרך כלל נחשפים כל חסרונותיו של משחק (חוזר על עצמו, באגים, משעמם, קצר מידי וכן הלאה..)
אני לא מנסה לשכנע את המשוכנעים, רק הרחבתי ורשמתי את דעתי.
דווקא בדמו אפשר להלהיב מאד כמעט כל גיימר עם כמעט כל משחק וזה כלי פרסום מעולה לדעתי. בדמו מדובר בטעימה מהמשחק, איזשהו קטע מאד קצר, לכן אפשר לבחור להציג "קטע נבחר" בו המשחק ממש מצטיין. במשחק מלא וארוך בדרך כלל נחשפים כל חסרונותיו של משחק (חוזר על עצמו, באגים, משעמם, קצר מידי וכן הלאה..)
אני לא מנסה לשכנע את המשוכנעים, רק הרחבתי ורשמתי את דעתי.