התחדשתי בSONY W828 ּ PS4 קבלו סקירה שלי + תמונה
-
NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
התחדשתי בסוני +PS4
50 אינץW828
- חוות דעת שלי
תודות לפורום הנפלא –אחרי שיטוט של חודשיים בפורום החלטתי לרכוש את הסוני המדוברת
המרחק צפיה עמד על 3.5 מטר – האמת שרציתי 55 אבל אישתי סירבה בכל תוקף – לבסוף הגיע הפשרה
Ps4-W828 50
את כל החבילה רכשתי בישפאר עודפים בהרצליה – יש עכשיו מבצע עודפים של סוכות - את הסוני קיבלתי ב5500 אחרי קדיחה של שעה ואיום שאני הולך לקנות סמסונג את הפלייסטיישן קיבלתי ב2250 כולל פיפא 15
הרשמים שלי מהטלויזיה –
אחרי 6 שנים עם טלויזית פיליפס 7762 42 אינץ ששירתה אותי נאמנה לא היו לי ציפיות כאלה בשמיים מהשדרוג הזה.
אבל למרבה הפתעתי – היו כמה הפתעות לטובה וגם אכזבות
1] כל נושא הסמארט – שנידון פה הרבה שהסמארט של סוני דפוק וכיוצא בזה – אני יכול להגיד לכם שאחרי עדכון תוכנה שעשיתי לטלויזיה הכל עובד חלק ויציב – גלישה – הזרמת וידיאו מהטלפון-סרטים מדיסק און קי – הפתעה גדולה לטובה
2] תלת מימד – אני אציין שאני לא חובב גדול של תלת מימד אבל אחרי שראיתי את הסרט גודזילה בתלת מימד התרשמתי לטובה מהיכולת של הטלויזיה – ראיתי כבר סרטי תלת מימד אצל שכן שיש לו תסמסונג 6400 ולדעתי האישית התלת מימד בסוני שווה לו.
3] איכות צפייה שידורים רגילים – הייתי נותן ציון 8 – לצד ערוץ 10 וערוץ 2 הנפלאים לסרוגין יש את ערוץ הספורט שבא לך להקיא על הטלויזיה מהאיכות הנוראית של התמונה – המלצה אישית למי שיש יס להעביר למצב אוטומטי את איכות השידור.
- גולת הכותרת של הטלויזיה הזו ציון 11 – חדה תמונה עשירה מלאה בפרטים פשוט יצירת אומנות HD4]
5] הרמוקלים מהטלויזיה – הפתעה גדולה לטובה – אני לא אודיופיל- אבל איכות הקול מצוינת אין ספק שלמשתמש הממוצע זה מספק בהחלט תכננתי לרכוש סאונד בר של סוני חסכתי כמה מאות שקלים.
6] בלוריי - ציון 11 – איכות ללא פשרות
7] טלויזיה + פלייסטיישן – אכזבה עצומה – חשבתי שהדור הנוכחי של הקונסלות אני אקבל שיפור של 30 אחוז באיכות התמונה – הרי טלויזיה של סוני + קונסולת סוני אמורים לשדרג אותך לחווית גימניג ללא פשרות
לא כך המצב – שיפור תמונה אולי ב10 אחוז – לפי דעתי כל מי שיש לו קונוסלה דור קודם יכול להשאר איתה בלב שקט ושלם לפחות עוד שנה .
8] מנגנון החלקת תמונה של הטלויזה – כל מי שחובב ספורט יהנה מהמנגנון הזה – לצפות במשחק עם המנגנון הזה פשוט משפר את החוויה – פתאום גם נבחרת ישראל נראית כמו ברזיל J
אם מישהו יודע איך לשנות הגדול של הכתוביות בעברית בטלויזה הנ"ל אשמח לקבל עזרה
50 אינץW828
- חוות דעת שלי
תודות לפורום הנפלא –אחרי שיטוט של חודשיים בפורום החלטתי לרכוש את הסוני המדוברת
המרחק צפיה עמד על 3.5 מטר – האמת שרציתי 55 אבל אישתי סירבה בכל תוקף – לבסוף הגיע הפשרה
Ps4-W828 50
את כל החבילה רכשתי בישפאר עודפים בהרצליה – יש עכשיו מבצע עודפים של סוכות - את הסוני קיבלתי ב5500 אחרי קדיחה של שעה ואיום שאני הולך לקנות סמסונג את הפלייסטיישן קיבלתי ב2250 כולל פיפא 15
הרשמים שלי מהטלויזיה –
אחרי 6 שנים עם טלויזית פיליפס 7762 42 אינץ ששירתה אותי נאמנה לא היו לי ציפיות כאלה בשמיים מהשדרוג הזה.
אבל למרבה הפתעתי – היו כמה הפתעות לטובה וגם אכזבות
1] כל נושא הסמארט – שנידון פה הרבה שהסמארט של סוני דפוק וכיוצא בזה – אני יכול להגיד לכם שאחרי עדכון תוכנה שעשיתי לטלויזיה הכל עובד חלק ויציב – גלישה – הזרמת וידיאו מהטלפון-סרטים מדיסק און קי – הפתעה גדולה לטובה
2] תלת מימד – אני אציין שאני לא חובב גדול של תלת מימד אבל אחרי שראיתי את הסרט גודזילה בתלת מימד התרשמתי לטובה מהיכולת של הטלויזיה – ראיתי כבר סרטי תלת מימד אצל שכן שיש לו תסמסונג 6400 ולדעתי האישית התלת מימד בסוני שווה לו.
3] איכות צפייה שידורים רגילים – הייתי נותן ציון 8 – לצד ערוץ 10 וערוץ 2 הנפלאים לסרוגין יש את ערוץ הספורט שבא לך להקיא על הטלויזיה מהאיכות הנוראית של התמונה – המלצה אישית למי שיש יס להעביר למצב אוטומטי את איכות השידור.
- גולת הכותרת של הטלויזיה הזו ציון 11 – חדה תמונה עשירה מלאה בפרטים פשוט יצירת אומנות HD4]
5] הרמוקלים מהטלויזיה – הפתעה גדולה לטובה – אני לא אודיופיל- אבל איכות הקול מצוינת אין ספק שלמשתמש הממוצע זה מספק בהחלט תכננתי לרכוש סאונד בר של סוני חסכתי כמה מאות שקלים.
6] בלוריי - ציון 11 – איכות ללא פשרות
7] טלויזיה + פלייסטיישן – אכזבה עצומה – חשבתי שהדור הנוכחי של הקונסלות אני אקבל שיפור של 30 אחוז באיכות התמונה – הרי טלויזיה של סוני + קונסולת סוני אמורים לשדרג אותך לחווית גימניג ללא פשרות
לא כך המצב – שיפור תמונה אולי ב10 אחוז – לפי דעתי כל מי שיש לו קונוסלה דור קודם יכול להשאר איתה בלב שקט ושלם לפחות עוד שנה .
8] מנגנון החלקת תמונה של הטלויזה – כל מי שחובב ספורט יהנה מהמנגנון הזה – לצפות במשחק עם המנגנון הזה פשוט משפר את החוויה – פתאום גם נבחרת ישראל נראית כמו ברזיל J
אם מישהו יודע איך לשנות הגדול של הכתוביות בעברית בטלויזה הנ"ל אשמח לקבל עזרה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נחמד, תתחדש ותהנה !
הערות שלי -
אל תצפה לאיכות בצפייה בשידורי SD בארץ, בטח כאשר זה על מסך HD מודרני ועוד יותר כאשר מדובר בערוצי ספורט הרגילים. בחירת המילים שלך היתה מושלמת לדעתי ומתארת באופן מושלם את התחושות שעולות בי בצפייה (נסיון לצפות) במשחקי כדורגל - להקיא. עד כדי כך שלפעמים אני מעדיף לראות משחק שפחות בא לי עליו בערוץ ספורט ה- HD רק בגלל האיכות הירודה להחריד ברגיל.
לגבי קונסולות משחק (PS4 במקרה הנ"ל) לא הבנתי אותך האמת. מה זה איכות תמונה ואיך היא באה לידי ביטוי בהקשר הזה? השיפור בין PS3 ל- PS4 הוא ענק. נתחיל מההבדל הטכני הפשוט ביותר שב PS3 הרוב המוחלט של המשחקים מועבר לטלוייזיה ב 720p, כאשר גם זה עוד אחרי שיש איזשהו UPSCALE מרזולוצייה נמוכה יותר. בנוסף לכך, הקצב פריימים ב PS3 הוא כ 30fps ברוב המשחקים, עם נפילות פה ושם לקצב נמוך יותר. ה- PS4 כבר מוציא אות 1080p מרונדר טבעי ובקצב רענון פי 2 של 60fps. ואפילו לא דברתי על ההבדל העצום בגרפיקה של המשחקים עצמם עם כל ה eye candy המודרני. תשווה את אינפמוס הראשון ב- PS3 לזה הנוכחי שב- PS4 או את Killzone 2 ל- Killzone Shadow fall, שמיים וארץ.
FIFA (או PES) הם לא משחקים שגרפיקה היא אבן לרגלם ולכן הם בכלל לא פקטור בהשוואות כאלה..
הערות שלי -
אל תצפה לאיכות בצפייה בשידורי SD בארץ, בטח כאשר זה על מסך HD מודרני ועוד יותר כאשר מדובר בערוצי ספורט הרגילים. בחירת המילים שלך היתה מושלמת לדעתי ומתארת באופן מושלם את התחושות שעולות בי בצפייה (נסיון לצפות) במשחקי כדורגל - להקיא. עד כדי כך שלפעמים אני מעדיף לראות משחק שפחות בא לי עליו בערוץ ספורט ה- HD רק בגלל האיכות הירודה להחריד ברגיל.
לגבי קונסולות משחק (PS4 במקרה הנ"ל) לא הבנתי אותך האמת. מה זה איכות תמונה ואיך היא באה לידי ביטוי בהקשר הזה? השיפור בין PS3 ל- PS4 הוא ענק. נתחיל מההבדל הטכני הפשוט ביותר שב PS3 הרוב המוחלט של המשחקים מועבר לטלוייזיה ב 720p, כאשר גם זה עוד אחרי שיש איזשהו UPSCALE מרזולוצייה נמוכה יותר. בנוסף לכך, הקצב פריימים ב PS3 הוא כ 30fps ברוב המשחקים, עם נפילות פה ושם לקצב נמוך יותר. ה- PS4 כבר מוציא אות 1080p מרונדר טבעי ובקצב רענון פי 2 של 60fps. ואפילו לא דברתי על ההבדל העצום בגרפיקה של המשחקים עצמם עם כל ה eye candy המודרני. תשווה את אינפמוס הראשון ב- PS3 לזה הנוכחי שב- PS4 או את Killzone 2 ל- Killzone Shadow fall, שמיים וארץ.
FIFA (או PES) הם לא משחקים שגרפיקה היא אבן לרגלם ולכן הם בכלל לא פקטור בהשוואות כאלה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תתחדש...! אודה אם תוכל לענות על כמה שאלות:
1.לדבריך קנית בישפאר עודפים. האם זו טלויזיה מתצוגה?
2. איך איכות התמונה ב SD יחסית לפיליפס הותיקה? יותר גרוע או פחות גרוע?...
3. כשכתבת שמנגנון החלקת התנועה שיפר את חווית הצפייה בספורט, האם התכוונת
לערוצי ה SD עם האיכות הנוראית או לערוץ HD?
1.לדבריך קנית בישפאר עודפים. האם זו טלויזיה מתצוגה?
2. איך איכות התמונה ב SD יחסית לפיליפס הותיקה? יותר גרוע או פחות גרוע?...
3. כשכתבת שמנגנון החלקת התנועה שיפר את חווית הצפייה בספורט, האם התכוונת
לערוצי ה SD עם האיכות הנוראית או לערוץ HD?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
בתכנים של 1080 התמונה בסוני טובה יותר מהפיליפס (מסך מצויין)
-
NivToledano
- חבר פעיל

שידורי sd
@llime
·
שידורי sd רואים הכי טוב על טלויזיות של פיליפס ופנסוניק 2 רמות מעל סוני בתחןם הזה
משחק הכדורגל ראיתי בhd ערוץ 5 בלתי נסבל לראות בשידור רגיל כמו שציינו למעלה
להורים שלי יש פיליפס 8404 10 דרגות מעל הסוני 828 בשידורי sd
הייתי ממליץ אם אתה רוצה לקנות טלויזיה ללכת עלet60 55 אינץ של פנסוניק רמה מעל ה828 לפי דעתי - זה גם היה הכיון שלי אבל אישתי סירבה בתוקף ל55 בסלון 😠
·
שידורי sd רואים הכי טוב על טלויזיות של פיליפס ופנסוניק 2 רמות מעל סוני בתחןם הזה
משחק הכדורגל ראיתי בhd ערוץ 5 בלתי נסבל לראות בשידור רגיל כמו שציינו למעלה
להורים שלי יש פיליפס 8404 10 דרגות מעל הסוני 828 בשידורי sd
הייתי ממליץ אם אתה רוצה לקנות טלויזיה ללכת עלet60 55 אינץ של פנסוניק רמה מעל ה828 לפי דעתי - זה גם היה הכיון שלי אבל אישתי סירבה בתוקף ל55 בסלון 😠
יש לי גם50אינץ W828 ולפני זה היה לי את פיליפס 8404, היום עבר לחדר שינה.
8404 מסך ברמה אחרת לגמרי. לידו סוני נראה כמו מוצר סיני זול.
תלת מימד ממש גרוע דרך אגב. אני בכוונה תמיד משווה ושם אותו סרט כשאני בא להורים שלי שיש להם55 של סמסונג
אצלהם 3D הרבה יותר עם עומק. אבל מי צריך 3D הזה.
בסך הכל מסך סבבה. פעם אהבתי אותו פחות , היום אחרי קצת הגדרות הוא אחלה ואני נהנה מהתמונה שלו
בקשר לספורט וכדורגל, אני לא אחד שצופה בזה ולא מכיר איך רואים בערוצי הספורט.
אבל כשקניתי את המסך בדיוק היה מונדיאל וראיתי קצת מהמשחקים בערוץ 1 HD, האיכות הייתה מדהימה!
בכלל לדעתי כל השידורי HD שבאים מערוץ1 נראים לי הכי טוב מכל מה שמשדרים בארץ.
גם אולימפיאדה הייתה באיכות ממש טובה.
ומה קשור פלייסטיישן 4 וזה שיש לך מסך של סוני. אתה מבין שאין שום קשר שזה מסך של סוני או לא של סוני?
זה שהקונסולה של סוני והמסך שלך מאותה חברה לא אמור לשפר לך שום דבר אפילו באחוז אחד.
ולא הייתי ממליץ לך לבדוק ביצועים של הקונסולה לפי משחקי פיפא.
ובהחלט אם אתה רק חובב משחקי כדורגל כמו PES,פיפא אז אתה יכול חופשי להישאר עם קונסולות של הדור הקודם - PS3- 360.
לא בשביל זה קונים קונסולת דור הבא, כי באמת יש הבדל של אולי איזה 5\10 אחוז בין המשחקים מהדור הקודם
ההבדל בגרפיקה במשחקים אמיתיים הוא ענק כמו שjacko-il כבר אמר
דרך אגב jacko-il דווקה בקשר לפריימים הרבה מדברים על זה היום, שבקונסולות חדשות רוב המשחקים רצים על 30 פריימים ולא על 60.
גם לא כל המשחקים עדיין רצים על 1080P. יש שרצים על 900P ואפילו פחות מזה.
טוב תחילת הדור, יש להם עוד על מה לעבוד. גם המשחקים עצמם בנתיים מאוד חלשים.
8404 מסך ברמה אחרת לגמרי. לידו סוני נראה כמו מוצר סיני זול.
תלת מימד ממש גרוע דרך אגב. אני בכוונה תמיד משווה ושם אותו סרט כשאני בא להורים שלי שיש להם55 של סמסונג
אצלהם 3D הרבה יותר עם עומק. אבל מי צריך 3D הזה.
בסך הכל מסך סבבה. פעם אהבתי אותו פחות , היום אחרי קצת הגדרות הוא אחלה ואני נהנה מהתמונה שלו
בקשר לספורט וכדורגל, אני לא אחד שצופה בזה ולא מכיר איך רואים בערוצי הספורט.
אבל כשקניתי את המסך בדיוק היה מונדיאל וראיתי קצת מהמשחקים בערוץ 1 HD, האיכות הייתה מדהימה!
בכלל לדעתי כל השידורי HD שבאים מערוץ1 נראים לי הכי טוב מכל מה שמשדרים בארץ.
גם אולימפיאדה הייתה באיכות ממש טובה.
ומה קשור פלייסטיישן 4 וזה שיש לך מסך של סוני. אתה מבין שאין שום קשר שזה מסך של סוני או לא של סוני?
זה שהקונסולה של סוני והמסך שלך מאותה חברה לא אמור לשפר לך שום דבר אפילו באחוז אחד.
ולא הייתי ממליץ לך לבדוק ביצועים של הקונסולה לפי משחקי פיפא.
ובהחלט אם אתה רק חובב משחקי כדורגל כמו PES,פיפא אז אתה יכול חופשי להישאר עם קונסולות של הדור הקודם - PS3- 360.
לא בשביל זה קונים קונסולת דור הבא, כי באמת יש הבדל של אולי איזה 5\10 אחוז בין המשחקים מהדור הקודם
ההבדל בגרפיקה במשחקים אמיתיים הוא ענק כמו שjacko-il כבר אמר
דרך אגב jacko-il דווקה בקשר לפריימים הרבה מדברים על זה היום, שבקונסולות חדשות רוב המשחקים רצים על 30 פריימים ולא על 60.
גם לא כל המשחקים עדיין רצים על 1080P. יש שרצים על 900P ואפילו פחות מזה.
טוב תחילת הדור, יש להם עוד על מה לעבוד. גם המשחקים עצמם בנתיים מאוד חלשים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@scsa
·
צודק. בדקתי את זה עכשיו ואכן, המשחקים שציינתי לא רצים ב 60fps.. אך שניהם מרונדרים ב- 1080p אמיתי ללא UPSCALE. קילזון שואף לרוץ ב 60fps אך ירוב הזמן הוא באמת רץ סביב ה- 30 (אפילו קצת מעל) ואינפמוס "נעול" על 30fps. משחקים של מפתחי צד שלישי, אשר יוצאים למגוון קונסולות וגם למחשב כמעט אף פעם לא עוברים שום אופטמיזצייה כמו שצריך ולכן מגיעות פשרות כמו 900p ו/או קצב פריימים נמוך.
אם קילזון נראה כל כך טוב (לדעתי ולדעת רבים הוא כרגע המשחק המרשים ביותר מבחינה ויזואלית ל- PS4) ורץ כל כך טוב ומדובר אחרי הכל רק במשחק השקה למכשיר, אז אני מרגיש שבעתיד נראה רק שיפור. כלומר נקודת הפתיחה מראש די טובה. תשווה את המצב שהיה ב PS3 בזמנו ותראה איך היה נראה למשל UNCHARTED הראשון לעומת UNCHARTED 3 אחרי כמה שנים..(או THE LAST OF US)
·
צודק. בדקתי את זה עכשיו ואכן, המשחקים שציינתי לא רצים ב 60fps.. אך שניהם מרונדרים ב- 1080p אמיתי ללא UPSCALE. קילזון שואף לרוץ ב 60fps אך ירוב הזמן הוא באמת רץ סביב ה- 30 (אפילו קצת מעל) ואינפמוס "נעול" על 30fps. משחקים של מפתחי צד שלישי, אשר יוצאים למגוון קונסולות וגם למחשב כמעט אף פעם לא עוברים שום אופטמיזצייה כמו שצריך ולכן מגיעות פשרות כמו 900p ו/או קצב פריימים נמוך.
אם קילזון נראה כל כך טוב (לדעתי ולדעת רבים הוא כרגע המשחק המרשים ביותר מבחינה ויזואלית ל- PS4) ורץ כל כך טוב ומדובר אחרי הכל רק במשחק השקה למכשיר, אז אני מרגיש שבעתיד נראה רק שיפור. כלומר נקודת הפתיחה מראש די טובה. תשווה את המצב שהיה ב PS3 בזמנו ותראה איך היה נראה למשל UNCHARTED הראשון לעומת UNCHARTED 3 אחרי כמה שנים..(או THE LAST OF US)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

@NivToledano
קשה לי להאמין שיש הבדל של "10 דרגות" בין הסוני לפיליפס בשידורי SD. ה- 8404 אמנם ידועה
כטלויזיה משובחת במיוחד, אבל עד כדי כך?...ועוד לעומת סוני 828 שהיא מהיותר טובות של סוני....
לאחי יש סוני 40" מלפני כמה שנים וכל פעם שאני שם אני מתפעל מחדש
מאיכות התמונה המעולה ב-SD. בסוף הבנתי שהסיבה היא שהוא מחובר
להוט, שם שידורי SD באיכות גבוהה בהרבה, לפי השמועה, מאיכות SD
ביס.
יש מצב שההורים שלך מחוברים להוט?
קשה לי להאמין שיש הבדל של "10 דרגות" בין הסוני לפיליפס בשידורי SD. ה- 8404 אמנם ידועה
כטלויזיה משובחת במיוחד, אבל עד כדי כך?...ועוד לעומת סוני 828 שהיא מהיותר טובות של סוני....
לאחי יש סוני 40" מלפני כמה שנים וכל פעם שאני שם אני מתפעל מחדש
מאיכות התמונה המעולה ב-SD. בסוף הבנתי שהסיבה היא שהוא מחובר
להוט, שם שידורי SD באיכות גבוהה בהרבה, לפי השמועה, מאיכות SD
ביס.
יש מצב שההורים שלך מחוברים להוט?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- קיבל תודות: 173 פעמים
שכחת חתיכת פקטור בעניין
יש לו טלוויזית 40 אינץ'. ברור ש-SD ייראה טוב יותר מאשר על טלוויזיה של 55 אינץ' 
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

לא זה לא זה.. אפשר לשבת מול הטלויזיה הזאת ממרחק של מטר וחצי ועדיין
רואים מצויין SD. תמיד כשהייתי נכנס לחנויות הייתי מבקש שיעבירו ל-SD ותמיד
ראו זוועה... תקופה ארוכה חשבתי שהסוני שלו, EX710, היא יצירה מעולם אחר,
עד שקראתי כאן בפורום על ההבדלים באיכות השידורים ב-SD בין יס להוט,
ורק אז נפל לי האסימון;-)
רואים מצויין SD. תמיד כשהייתי נכנס לחנויות הייתי מבקש שיעבירו ל-SD ותמיד
ראו זוועה... תקופה ארוכה חשבתי שהסוני שלו, EX710, היא יצירה מעולם אחר,
עד שקראתי כאן בפורום על ההבדלים באיכות השידורים ב-SD בין יס להוט,
ורק אז נפל לי האסימון;-)
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- קיבל תודות: 173 פעמים
אני לא אומר שאין לזה משמעות, ברור שכן
ברור שמקור טוב ייראה טובה יותר ממקור גרוע. יחד עם זאת - פותח השירשור בעל סוני 50 אינץ' ואתה דיברת על סוני 40 אינץ'. עדיין, יש הבדל מהותי בגודל וזה בא לידי ביטוי בכך שקשה יותר לראות פיקסלים וכד'.
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

נו, זה רק מחזק את הסברה שלי...זה לא שיש "10 רמות הבדל" בין הפיליפס לסוני,
אלא שאם נצא מהנחה סבירה, שהטלויזיה בבית הוריו של ניב, פותח הדיון, היא
42" או יותר קטנה, הרי שהגודל אחראי במידה רבה להבדל בחווית הצפייה, ולא
רק איכות הטלויזיה....
אם בנוסף הוריו מחוברים להוט, זה נותן עוד סיבה לאיכות התמונה ב-SD, מעבר
לאיכות הפיליפס.
נחכה לתשובתו של ניב...
אלא שאם נצא מהנחה סבירה, שהטלויזיה בבית הוריו של ניב, פותח הדיון, היא
42" או יותר קטנה, הרי שהגודל אחראי במידה רבה להבדל בחווית הצפייה, ולא
רק איכות הטלויזיה....
אם בנוסף הוריו מחוברים להוט, זה נותן עוד סיבה לאיכות התמונה ב-SD, מעבר
לאיכות הפיליפס.
נחכה לתשובתו של ניב...
-
NivToledano
- חבר פעיל

תשובות
טוב קראתי את הערות שלכם ולהלן התשובות
לגבי הוט נגד יס לחבר של יש יס ופנסוניק et60 ואני חוזר שוב ואומר רואים שידורים רגילים יותר טוב בפנסוניק
להורים שלי יש הוט ולכן אולי השידורים נראים יותר איכותיים בכמה רמות
אני עדין חושב שפיליפס פנסוניק וlg יודעים להתמודד עם שידורים רגילים יותר טוב מסוני
בלי קשר ליס או הוט
לגבי הבחור ששאל על הפלייסטיישן ממליץ להתקשר מחר לסוני עודפים לטלפון שלהם ולשאול אם נשאר להם במלאי והמחיר אכן 2000 שקל
לגבי הוט נגד יס לחבר של יש יס ופנסוניק et60 ואני חוזר שוב ואומר רואים שידורים רגילים יותר טוב בפנסוניק
להורים שלי יש הוט ולכן אולי השידורים נראים יותר איכותיים בכמה רמות
אני עדין חושב שפיליפס פנסוניק וlg יודעים להתמודד עם שידורים רגילים יותר טוב מסוני
בלי קשר ליס או הוט
לגבי הבחור ששאל על הפלייסטיישן ממליץ להתקשר מחר לסוני עודפים לטלפון שלהם ולשאול אם נשאר להם במלאי והמחיר אכן 2000 שקל