פיתוח תוסף בהזמנה
אני מנוי באתר הכדורסל livebasketball.tv שמשדר בתשלום שידורים חיים באיכות מצוינת של משחקי כדורסל ברחבי העולם (בדגש על יורוליג). אחרי שיש XBMC בבית זה מבאס לגמרי לצאת לדפדפן כדי לראות משחקים והייתי שמח אם הייתי יכול למצוא מישהו בתשלום שיפתח תוסף לאתר הזה (בדומה לתוסף של NBA LEAGUE PASS שעובד בדיוק באותה צורה).
בתוסף צריכים להיות רשימת המשחקים ואפשרות להזין שם וסיסמא כדי לצפות (כמו לדוגמא בתוסף USTVNOW).
מאחר ורמת הפיתוח שלי מאד נמוכה, הייתי רוצה לדעת שני דברים:
1. האם יש מדריך לפיתוח תוסף? באיזה שפת תכנות משתמשים?
2. אם אני רוצה שמישהו יבצע זאת בתשלום, מה העלות והאם יש פה מישהו שמעוניין לעשות את זה?
בתוסף צריכים להיות רשימת המשחקים ואפשרות להזין שם וסיסמא כדי לצפות (כמו לדוגמא בתוסף USTVNOW).
מאחר ורמת הפיתוח שלי מאד נמוכה, הייתי רוצה לדעת שני דברים:
1. האם יש מדריך לפיתוח תוסף? באיזה שפת תכנות משתמשים?
2. אם אני רוצה שמישהו יבצע זאת בתשלום, מה העלות והאם יש פה מישהו שמעוניין לעשות את זה?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
הרבה אתרים מתחילים לפנות ל-XBMC כפלטפורמה להנגשת השירות שלהם
הם עושים מזה כסף בדיוק כמו שירות בתשלום אחר למשל NTV.MX
אני לא רואה סיבה למה לא ישקיעו בכתיבת התוסף הזה כדי לעשות למשתמשים שלהם את החיים קלים יותר.
הם עושים מזה כסף בדיוק כמו שירות בתשלום אחר למשל NTV.MX
אני לא רואה סיבה למה לא ישקיעו בכתיבת התוסף הזה כדי לעשות למשתמשים שלהם את החיים קלים יותר.
1. יש בטוח כמה מדריכים, אפילו רישמיים באתר של XBMC ויש לך פורום מיועד לעזרה של המפתחים ב- XBMC community forumdoky כתב:1. האם יש מדריך לפיתוח תוסף? באיזה שפת תכנות משתמשים?
2. אם אני רוצה שמישהו יבצע זאת בתשלום, מה העלות והאם יש פה מישהו שמעוניין לעשות את זה?...
(תצטרך ללמוד PYHTON שזו שפה קלה עם אתה כבר יודע לתכנת בשפה אחרת)
·אני שונא כשעושים לי את זה (לשלוח אותי לחפש) , אבל בסוף למדתי. ובמקרה הזה באמת שהיית צריך לחפש לפני ששאלת.
2. גם אם תמצה מישהו שיעשה את זה, לא נראה לי שזה זול (עלות פיתוח כולו מול משתמש יחיד, אפילו עם אתה מתכוון למכור את התוסף לאתר ההוא או לחברים בו, כי בד"כ זה לא הולך עבור תוספים של XBMC כי המוטו זה open source ו-"חינם")
(הערה: אני לא מפתח תוספים ל-XBMC כך שאני לא מועמד, אבל פה ושם עשיתי שיפורים של שורה אחת בתוספים שאני משתמש או שתיקנתי באגים לפני שהבעלים שחרר גרסה מתוקנת. לכן אני ממליץ לך, לך על לימוד PYTHON ותסתכל על הקוד של תוספים שדומים לזה שאתה רוצה, תוכל אולי להתאים אותם בעצמך, ועוד תהיה גיבור בפורום ההוא כתחלק את התוסף בחינם (-: )