שלום,
אחרי חיפושים רבים, גם בפורום זה וגם באחרים הדנים בנושא
החלטתי לרשת את הדירה(3 חדרים) בכבל cat5e שיחובר לנתב ג'יגה מצידו האחד ולציוד קצה מצידו השני.
משני צידי הכבל אני רוצה לשים שקעים, זהו חיבור יציב יותר מאשר ראשי rj45, חיבור השקעים גם משתלם יותר מבחינה כלכלית: במקום רכישת לוחץ ראשי rj45 +ראשים+שקע, ארכוש לוחץ קרונה, שקעים מתאימים וכבלי רשת מוכנים מסוג cat5e שיחוברו לציוד הקצה.
ליד הנתב אני למעשה צריך שקע שיכלול 3 כניסות, חשבתי לרכוש wall plate (המושג באנגלית כי את הידע רכשתי דרך YouTube) עם 3 כניסות, הצלחתי למצוא ײצלחתײ עם 4 כניסות בלבד, מה שאומר שכניסה אחת תשמש לחיבור קווי בעתיד. ל wall plate מחברים 4 שקעי קינסטון וזהו.
לא כ"כ מובן לי העניין הטכני של הרכבת ה wall plate על הקיר בבית?
בצד ציוד הקצה אני גם רוצה לשים שקע עם כניסה אחת בלבד ולא יודע מה עדיף?
השקע היחיד ימוקם בסמוך לציוד הקצה בכל אחד מהחדרים.
תודה רבה לכל המגיבים
חיבור כבל רשת לשקע משני הצדדים - אודה לעיצה
-
xmen83
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 237
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
פשוט מאוד להזמין קופסת גוויס 3 מקום. בהנחה שכל הכבלים בתוך הקירות אז קופסא שקועה אם אתה משתמש בתעלות אז קופסא 3 מקום על הטייח.
בכל חנות טמבור / אייס / חומרי בניין תמצא.
בכל חנות טמבור / אייס / חומרי בניין תמצא.
שחר
- dada1983
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 248
הצלחת נקראת אמבטיה .
בנוסף צריך לקנות עוד מספר רכיבים כדי להרכיב מהם את השקע
הנה תמונה
בנוסף צריך לקנות עוד מספר רכיבים כדי להרכיב מהם את השקע
הנה תמונה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
xmen83
-
- חבר פעיל מאוד

תודה לשניכם.
מצאתי סרטון די מפורט
http://m.
השקע שבסרטון נראה יותר אסטטי לטעמי.
נשאר רק למצוא משהו דומה בארץ, פעם אחת עם 3 כניסות ופעם עם כניסה אחת בדיוק כמו שמוצג בסרטון.
מצאתי סרטון די מפורט
http://m.
השקע שבסרטון נראה יותר אסטטי לטעמי.
נשאר רק למצוא משהו דומה בארץ, פעם אחת עם 3 כניסות ופעם עם כניסה אחת בדיוק כמו שמוצג בסרטון.
-
xmen83
-
- חבר פעיל מאוד

פרט חשוב ששחכתי לציין , הכבל יהיה מונח על גבי הפאנלים ולכן יש צורך בצלחת\אמבטיה מתלבשת על הקיר .
החיווט הנהוג הוא בתוך הקיר ואני מתקשה למצוא דוגמא לכבל שנמצא מחוץ לקיר ועליו מלבישים את הצלחת\אמבטיה שבתוכה כמובן נמצא השקע שאליו מחובר הכבל רשת.
החיווט הנהוג הוא בתוך הקיר ואני מתקשה למצוא דוגמא לכבל שנמצא מחוץ לקיר ועליו מלבישים את הצלחת\אמבטיה שבתוכה כמובן נמצא השקע שאליו מחובר הכבל רשת.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241