HOT WAVE חברים עזרה ממש דחוף לי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
daniel767 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם אני חדש פה ולכן אני רוצה להתנצל עם אני לא באיזור הנכון
טוב נעבור לבעיה

אז ככה יש לי פלזמה האייר 39 אניץ שרכשתי בערך לפני 7 חודשים יחסית חדשה
אטמול הצתרפתי לטריפל של הוט וחיברתי לפלזמה ממיר MAGICE HD ורכשתי עברו שלט מיוחד
שלא מצריך קידוד שלט HOT WAVE כי אני יודעה שלהאייר יש בעיה ולא מתאים לה כל שלט
אז כמובן שהמתקין של הוט עשה כיול לשלט והצלחתי לזפזפ לכבות ולהדליק את הפלזמה להיכנס לתפריט הגדרות
ממש הכל חוץ מכפתורי הווליום יש בעיה כאשר אני לוחץ על vol+ או vol- המסך פותח לי את האפשרות לאן לחבר את הפלזמה
{לדוגמה AV1 AV2 HD 1 TV } עכשו יש לי הרבה חברים שעם השלט הזה הצליחו לעשות כיול מלא ששולט גם בווליום על האייר יותר ישנות מלפני 2-3 שנים ממש קשה לי להסתדר עם 2 שלטים כי מתבלבל לי המקשים ואז נהיה לי מסך שחור ולהשיג את הוט בטכני זה ....... יודעים איך זה אני עברתי על כל האופציות של הכיול דרך טמיכה טכנית בשיחה עם נציג דרך ההסבר באתר צפייה בסרטונים מדריכים עד שהגעתי למדריך הבא TV וכפתור R נדלקת נורה פעמים ואז לוחצים CH עד שנסגרת הפלזמה
זה באמת נסגר ואז לחצתי שוב R כדי לשמור אפשר להגיד שזה הכיול היחיד שפעל אבל עשה יותר נזק מתועלת כי לא רק שאני לא יכול שוב להשתמש בווליום בשלט HOT WAVE אני גם לא יכול לסגור את הפלזמה בלי השלט של הטוליזיה
חברים נסיתי לפרט כל מה שיכולתי ואני כמעט לא מבין בגלל זה זה כתוב כאילו אני כותב מכיתה ד 3 בבקשה תעזרו לי לסדר את זה

ORELp78
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

יש בעייה עם השלט הזה גם לי הכיול היה ככה כל המקשים התבלבלו ,הוט לא נתנו לי פיתרון ואני משתמש בשתי שלטים.
השלט לא תומך בכל הטלוויזיות והוא לא לומד

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”