לנסיינים: הוצאתי גירסת קודי ביטא בחבילה עברית מלאה!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
שלום לכולם!
להורדת גירסה Kodi ביטא 3 לחץ כאן. (מדובר בגירסה ביטא ולכן סביר שהיו בעיות ותקלות.)
אשמח לשמוע הערות לגבי החבילה.
חג שמח!
להורדת גירסה Kodi ביטא 3 לחץ כאן. (מדובר בגירסה ביטא ולכן סביר שהיו בעיות ותקלות.)
חג שמח!
נערך לאחרונה על ידי TheWiz ב 17/11/2014 12:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

אין בעיה להתקין במקביל. מותקן בשתי ספריות שונות לחלוטין.
Re: לנסיינים: הוצאתי גירסת קודי אלפא 4 בחבילה עברית מלאה!
·אפשר תמונות או סירטון?TheWiz כתב:שלום לכולם!
להורדת גירסה Kodi אלפא 4 לחץ כאן . (מדובר בגירסה אלפא ולכן סביר שהיו בעיות ותקלות.)
חג שמח!...
תודה רבה וחג שמח
תודה TheWiz.
אני מקווה שיהיה לי זמן לזה, אך באופן עקרוני איך אני גורם להתקנה החדשה ליצור DB חדש על SQL ולייבא אליו את ה-DB של הגות'אם?
אני רוצה שגרסת הגות'אם תמשיך לעבוד במקביל על ה-DB ה"ישן".
בקישור הזה נשמע כאילו זה אוטומאטית, אך מדובר על updating, ולא על התקנת גרסה חדשה.
שאלה נוספת: האם שתי הגרסאות ישתמשו במחיצת userdata שונה כברירת מחדל, או שאני צריך להגדיר זאת בהתקנת קודי?
אני מקווה שיהיה לי זמן לזה, אך באופן עקרוני איך אני גורם להתקנה החדשה ליצור DB חדש על SQL ולייבא אליו את ה-DB של הגות'אם?
אני רוצה שגרסת הגות'אם תמשיך לעבוד במקביל על ה-DB ה"ישן".
בקישור הזה נשמע כאילו זה אוטומאטית, אך מדובר על updating, ולא על התקנת גרסה חדשה.
שאלה נוספת: האם שתי הגרסאות ישתמשו במחיצת userdata שונה כברירת מחדל, או שאני צריך להגדיר זאת בהתקנת קודי?
יש לשים לב שיש עוד הרבה עבודה מבחינת עדכון התרגום.
בימים הקרובים (אני מקווה שכבר מחר) אתחיל לעסוק במלאכה (וכנראה יהיה פוסט בעניין) אז לא להתרגש אם יש פה ושם מחרוזות שזקוקות לעדכון או תרגום.
בימים הקרובים (אני מקווה שכבר מחר) אתחיל לעסוק במלאכה (וכנראה יהיה פוסט בעניין) אז לא להתרגש אם יש פה ושם מחרוזות שזקוקות לעדכון או תרגום.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

Gico: במעבר בין גירסאות הייתי ממליץ להתחיל מחדש. בכל מקרה אם אתה רוצה לשמור את ההגדרות הישנות אתה יכול להשתמש ב-XBMC Backup כפי שמופיע במדריך השלם ל-XBMC.
dhead666: תודה!
dhead666: תודה!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

קודי רץ בספריה נפרדת לגמרי! כמו שתי תוכנות שונות לחלוטין אין קשר בין ההתקנה של XBMC בגירסה קודמת ובין קודי. הכל נפרד!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

new2014: XBMC Backup
אופיר28: מערכת הפעלה זו מתעדכנת לבד.
אופיר28: מערכת הפעלה זו מתעדכנת לבד.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

דרור: ההתקנה שלי לא דורסת את הקובץ הקיים. לכן עדיף להסיר ולהתקין מחדש או להתקין את הגירסה שלי ואת השינוים לעשות באופן ידני למי שיודע.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

דרור אני אסביר,
שדרוג גירסה (12 -> 13 -> 14) הינו כמו שדרוג Windows מ-7 לגירסה 8 וכדומה. אפשר לבצע שידרוג אבל לא הייתי ממליץ.
בכל מקרה הקבצים שלי מבצעים שדרוג של התוכנה בלבד מבלי לעשות שינוי הגדרות.
החבילה שלי מורכב מ:
1. שדרוג גירסת הבסיס (לדוגמא 13.1 -> 13.2 -> 14)
2. עדכון תוספים מומלצים
3. שינוי הגדרות להתאמה לעברית
4. הוספת פונטים
כאשר אתה מבצע התקנה של החבילה שלי על מחשב שכבר מותקן XBMC אזי תקבל את כל השינוים הנ"ל מלבד מס' 3.
זאת מכיוון שבשביל קובץ מס' 3 אני נדרש לדרוס את הקובץ guisettings.xml שמכיל את כל ההגדרות שנתת כבר ב-XBMC (סקין, כיוון מסך, יציאות סאונד ועוד). בקובץ הזה יש את כל השינוים שאתה עושה תחת הגדרות המערכת. אם אני אדרוס את הקובץ אתה תקבל את העברית שלי אבל כל ההגדרות הקודמות שלך ימחקו.
כל זה לא רלוונטי במידה ואתה מתקין על מחשב שיש בו XBMC (עד גירסה 13.2) אתה הגירסה שלי קודי (14) מכיוון שההתקנה של קודי מתבצעת בספריה שונה לגמרי בלי שום קשר (לטוב ולרע) להתקנה של XBMC. למי שבכל זאת רוצה להעביר מידע בין XBMC לקודי מומלץ להשתמש ב-XBMC Backup כפי שמופיע במדריך השלם ל-XBMC.
מקווה שעכשיו הדברים ברורים יותר.
שדרוג גירסה (12 -> 13 -> 14) הינו כמו שדרוג Windows מ-7 לגירסה 8 וכדומה. אפשר לבצע שידרוג אבל לא הייתי ממליץ.
בכל מקרה הקבצים שלי מבצעים שדרוג של התוכנה בלבד מבלי לעשות שינוי הגדרות.
החבילה שלי מורכב מ:
1. שדרוג גירסת הבסיס (לדוגמא 13.1 -> 13.2 -> 14)
2. עדכון תוספים מומלצים
3. שינוי הגדרות להתאמה לעברית
4. הוספת פונטים
כאשר אתה מבצע התקנה של החבילה שלי על מחשב שכבר מותקן XBMC אזי תקבל את כל השינוים הנ"ל מלבד מס' 3.
זאת מכיוון שבשביל קובץ מס' 3 אני נדרש לדרוס את הקובץ guisettings.xml שמכיל את כל ההגדרות שנתת כבר ב-XBMC (סקין, כיוון מסך, יציאות סאונד ועוד). בקובץ הזה יש את כל השינוים שאתה עושה תחת הגדרות המערכת. אם אני אדרוס את הקובץ אתה תקבל את העברית שלי אבל כל ההגדרות הקודמות שלך ימחקו.
כל זה לא רלוונטי במידה ואתה מתקין על מחשב שיש בו XBMC (עד גירסה 13.2) אתה הגירסה שלי קודי (14) מכיוון שההתקנה של קודי מתבצעת בספריה שונה לגמרי בלי שום קשר (לטוב ולרע) להתקנה של XBMC. למי שבכל זאת רוצה להעביר מידע בין XBMC לקודי מומלץ להשתמש ב-XBMC Backup כפי שמופיע במדריך השלם ל-XBMC.
מקווה שעכשיו הדברים ברורים יותר.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

המשתמש הפשוט לא יראה שינוי מהותי.
מתחת למנוע עשו הרבה שינויים בפענוח אודיו ווידאו, זרימה וידאו ברשת, תמיכה טובה יותר ב-4K וכיוצא בזה.
מתחת למנוע עשו הרבה שינויים בפענוח אודיו ווידאו, זרימה וידאו ברשת, תמיכה טובה יותר ב-4K וכיוצא בזה.