רשמית! התחדשתי בזוג קדמיים!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10920
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1944 פעמים
@orku
·
1. בחוברת הרמקולים שלך כתוב: להרחיק את הרמקולים לפחות 10 ס"מ מהקיר האחורי.
2. במסגרת הניסיון אתה יכול גם להחליף בין הסאב והמחשב. אם נראה לך שיש בעיה עם הפורט היורה לכיון הרמקול שלידו.
3. אתה גם יכול לסובב את הסאב בכל מיקום שתנסה. הוא לא ממש חייב להיות פונה ישירות אליך כמו כל רמקול אחר.
הוא גם לא חייב להיות בקו הקדמי, הוא יכול להיות בכל מקום בחדר, שיישמע לך ששם המיקום הכי טוב.
4. לגבי מיקום הישיבה\שכיבה שאתה מתאר, אני מבין שהראש יהיה במרחק של כ- 3 מטר מהטלויזיה (אורך המיטה + בערך מטר עד הטלויזיה). זה נתון שבוודאות אומר שהרמקולים קרובים מידי אחד לשני, יחסית למיקום הראש שלך, ויתנו במה מאוד קטנה.
·
1. בחוברת הרמקולים שלך כתוב: להרחיק את הרמקולים לפחות 10 ס"מ מהקיר האחורי.
2. במסגרת הניסיון אתה יכול גם להחליף בין הסאב והמחשב. אם נראה לך שיש בעיה עם הפורט היורה לכיון הרמקול שלידו.
3. אתה גם יכול לסובב את הסאב בכל מיקום שתנסה. הוא לא ממש חייב להיות פונה ישירות אליך כמו כל רמקול אחר.
הוא גם לא חייב להיות בקו הקדמי, הוא יכול להיות בכל מקום בחדר, שיישמע לך ששם המיקום הכי טוב.
4. לגבי מיקום הישיבה\שכיבה שאתה מתאר, אני מבין שהראש יהיה במרחק של כ- 3 מטר מהטלויזיה (אורך המיטה + בערך מטר עד הטלויזיה). זה נתון שבוודאות אומר שהרמקולים קרובים מידי אחד לשני, יחסית למיקום הראש שלך, ויתנו במה מאוד קטנה.
Bariko אז כנראה שלא באמת נפגש להאזנה אחד אצל השני אבל אתה לא יכול להגיד שלא ניסינו!
. אמיר לצערי אין לי את החוברת וכן אתה לא טועה, החדר מעט קטן (3.20 לאורך) ככה שאין לי ממש ברירה ולא רציתי להתפשר על הרצפתיים וללכת על מדפיים. היום כשאחזור מהעבודה אנסה כמה נסיונות מיקום חדשים ונראה איך אתקדם. תודה 
אור
- Amir64
-
- גורו

אמיר תודה רבה!!. אוקי אז השתנה המיקום של הרמקולים [imgbig]http://up413.siz.co.il/up3/cnzwukmfzz1j.jpg[/imgbig] . הרסיבר והסנטר נכון לכרגע עוד לא החולפו, אם כי אני לא בטוח שזה צעד נבון להחליף בניהם, הסיבה היא שהתיבה של הסנטר בנויה בצורה כזו שהדרייבים בהטיה כלפי מעלה, ברגע שהוא יעלה קומה הוא בעצם יעבור את קו האוזניים אני טועה?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
orku - נראה טוב יותר...
מבחינת הסנטר - מבין מה אתה אומר, יש לי כזה של דנון שהשתמשתי של בו בעבר (וכיום הוא מוצע למכירה), אז זה בסדר שהוא למטה. למרות שהייתי בודק גם אפשרות למעלה כי השידה לא כזו גבוהה והמרחק יחסית קטן אז יכול להיות שזה יקזז אחד את השני.
אם אתה משאיר למטה את הסנטר אז "עיצובית" הייתי ממליץ לך "להעיף" כבר עכשיו את המדפיים כי בכל מקרה הם הולכים לעוף אוטוטו ואז להעביר את הרסיבר ימינה ומשמאלו את הממיר ואולי תארגן מעל הממיר או מתחתיו איזה נגן CD או DVD רק שישתלב טוב בעיניים. מניח שהמחשב מחובר לרסיבר אז אין באמת צורך בזה, רק לצורך האסתטיקה (שלי כמובן ולא בטוח תתחבר).
הרמקולים נראים מהצילום כאילו מוטים יותר מדיי פנימה, אני לא בטוח שצריך לתת להם הטייה בכלל. והצעה אחרונה וירדתי לך מהווריד
- שים שייבות או אפילו מטבעות של 10 אגורות זמנית על הספייקים שלא ישרוט את הריצוף.
מבחינת הסנטר - מבין מה אתה אומר, יש לי כזה של דנון שהשתמשתי של בו בעבר (וכיום הוא מוצע למכירה), אז זה בסדר שהוא למטה. למרות שהייתי בודק גם אפשרות למעלה כי השידה לא כזו גבוהה והמרחק יחסית קטן אז יכול להיות שזה יקזז אחד את השני.
אם אתה משאיר למטה את הסנטר אז "עיצובית" הייתי ממליץ לך "להעיף" כבר עכשיו את המדפיים כי בכל מקרה הם הולכים לעוף אוטוטו ואז להעביר את הרסיבר ימינה ומשמאלו את הממיר ואולי תארגן מעל הממיר או מתחתיו איזה נגן CD או DVD רק שישתלב טוב בעיניים. מניח שהמחשב מחובר לרסיבר אז אין באמת צורך בזה, רק לצורך האסתטיקה (שלי כמובן ולא בטוח תתחבר).
הרמקולים נראים מהצילום כאילו מוטים יותר מדיי פנימה, אני לא בטוח שצריך לתת להם הטייה בכלל. והצעה אחרונה וירדתי לך מהווריד
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Amir64
-
- גורו

מסכים עם כל מילה של @avihuli לגבי סידור המקום.
רק הערה קטנה,
אמרת שתבוא מיטה.
לפי הצילום נראה לי שכשתמקם את המיטה, ותשכב בתנוחה שתיארת קודם, המיטה תסתיר לך את הסנטר במיקומו הנוכחי.
אם אתה עדיין חושש מהפורט הימני של הסאב, אתה יכול לנסות לבצע החלפת מיקום בין הסאב והמחשב.
או להזיז את המחשב, השידה והסאב כמה ס"מ שמאלה, לתת לסאב קצת יותר מרווח.
רק הערה קטנה,
אמרת שתבוא מיטה.
לפי הצילום נראה לי שכשתמקם את המיטה, ותשכב בתנוחה שתיארת קודם, המיטה תסתיר לך את הסנטר במיקומו הנוכחי.
אם אתה עדיין חושש מהפורט הימני של הסאב, אתה יכול לנסות לבצע החלפת מיקום בין הסאב והמחשב.
או להזיז את המחשב, השידה והסאב כמה ס"מ שמאלה, לתת לסאב קצת יותר מרווח.
תודה לכולם עת התגובות! avihuli ו Amir64 אין ספק שהרמקולים המדפיים יצאו מהשולחן הקטן (ברגע שיותקנו המדפים הם ישבו עליהם אבל אני מחכה למיטה כדי לדעת איפה למקם אותם, כרגע אין לי פיתרון אז הם נשארו לשבת שם. בקשר לנגן נוסף רק בשביל המראה-אני אישית חושב שאעדיף את הושלחן "נקי" מאשר עמוס, אחרי הכל זה לא מזנון ואני לא מתיימר להפוך אותו לכזה-אני אוהב את המראה הקלאסי של הזכוכית, יש משהו במה שאתם לגבי המיקום של הסנטר ביחס למיטה שעתידית להגיע-ברגע שהיא תגיע אהיה חכם יותר. האמת שהסאב נשמע מצויין במיקום שלו, כל עוד הוא לא יכול לגרום "נזק" לרמקול הימני שלי-אין לי בעיה שישאר במקומו. zivw ואליאל האמת שעוד לא "ציידתי" את המערכת בחיווט ראוי, עניין תקציבי כרגע אבל אין ספק שזה שדרוג שאהיה חייב לעשות. שוב תודה לכולם
שיהיה חג שמח!
אור