רשמית! התחדשתי בזוג קדמיים!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב שמח ומחוייך לכולם!! אז כמו שכתוב בכותרת התחדשתי לי בזוג קדמיים רצפתיים אתמול EPIC 5 של Epos Acoustics, הגעתי לזיו מאודיו זיפ אחרי כמה וכמה המלצות שקיבלתי, בעיקר על המקום ועל זיו כאדם, חייב לציין שבהתחלה מעט חששתי, כמו שבטח זכור לכם באתי עם דרישות לרמקולים שנראים מפלצת וכשהגעתי לזיו רשמית שיניתי כיוון, זיו השמיע לי את הרמקול הנ"ל עם מוסיקה שהוא עצמו אוהב, כמובן שביקשתי לשמוע את המוסיקה שלי וזיו מיד הסכים, חיפוש קצר אחרי כבל מסויים והופ ה USB שלי התחבר למחשב הנייד שהתחיל לנגן את מה שאני אוהב ומכיר (אפילו זיו הופתע לטובה) אחרי לא מעט זמן שישבתי ופשוט האזנתי ונהנתי לכל צליל ששמעתי, ניגשתי לזיו בבקשה "כבה בבקשה את הסאב שאשמע רק את הרמקולים" זיו הסתכל עליי תמוהה "אבל אין סאב בחדר.." חיוך ענקי נמרח על פניי, בשביל הספורט ביקשתי לשמוע זוג נוסף של רמקולים בטווח מחירים שלי, זיו מיד הסכים וחיבר לי זוג של מוניטור אודיו, ההבדל היה משמעותי לכיוון האפיק 5 ומיד הוא חובר בשנית, לאחר עוד האזנה ארוכה (ישבתי אצלו כמעט 3 שעות!!) נפל הפור, סגרנו החשבון ארזנו המוצר וזיו אפילו עזר לי להעמיס את זה באוטו הקטן שלי. מאושר ומחוייך הגעתי הביתה, היום סוף סוף הורכבו הרמקולים והתחלתי בכיוונים ראשוניים, קל מאוד לנצל את הרמקולים הכ"כ נפלאים האלה! לאחר מכן התיישבתי על המיטה, סט של Nari Milani הופעל ופשוט התרגשתי! לא ייאמן כמה שהרמקול הזה יודע להתמודד עם כ-ל סגנון מוסיקה שארצה, הדיוק יוצא מן הכלל! אין ספק שיהיה לי קשה הלילה לכבות את המערכת! ואחרי כל החפירה הזו-תמונות! :) :) :)

לרמקולים הנ"ל יש שני גרילים, אחד יותר מהמם מהשני. הגריל הראשון-סטנדרטי ואלגנטי כמו שכולם מכירים: [imgbig]http://up413.siz.co.il/up2/zjnkkwou0zyr.jpg[/imgbig]
הגריל השני כבר עולם אחר, "גריל" פתוח אשר מאפשר לראות את הדרייברים פועלים ונראה כאילו אין גריל רק שאין שם את ה"בור" לגריל בתיבה: [imgbig]http://up413.siz.co.il/up2/ygzyyyxzdemn.jpg[/imgbig]
וכמובן בלי גריל: [imgbig]http://up413.siz.co.il/up1/hnykkdmft0zw.jpg[/imgbig]
ככה זה נראה מפינת החדר (הטנוי המדפיים כמובן יעברו אחורה כאשר יגיעו שאר חלקי החדר: [imgbig]http://up413.siz.co.il/up3/bhwjzzzmr2ik.jpg[/imgbig]
והיום גם סוף סוף הדביקו לי את הפס לדים שרכשתי לחדר, ככה זה נראה (תאורה כחולה כמובן): [imgbig]http://up413.siz.co.il/up2/rdmwnme41oiw.jpg[/imgbig]
זהו חברים, מצטער שחפרתי תודה על הסבלנות ועל הייעוץ! תודה גם לזיו שעזר לי המון! אין לי דרך לתאר את החיוך על פני!
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

תתחדש !!! אחלה רמקולים

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #3 

מגניב!!!תהנה ! תתחדש!!

יופי של חווית רכישה(Y)

לייק!
כיף חיים.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #4 

לא נראה לי שישאר חדר עד שיגיע שאר החלקים
Sony 1040
Monitor mass

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

תתחדש, תהנה ותמשיך לעדכן! (Y) ;)

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה רבה לכולם על התגובות החמות! אין ספק שהרמקולים האלה פשוט..אין מילים!! ועופר שאר החלקים בחדר לאו דווקא קשורים לאודיו, חסרה לי מיטה :) שצריכה להגיע ומדפים מזכוכית ואתה לא טועה-המדפים מזכוכית ישמשו את הטאנוי שעוברים אחורה, אעדכן בהמשך כמובן :) המשך ערב מהנה ורועש לכולנו!
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9056
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #7 

איזה יופי - נראה מדליק זה שיש 2 גרילים... 8)
איפה אתה שם את הסאב ?
אגב, עצה (אתה כמובן לא חייב לקבל) - מציע לך לפתוח עוד את הרצפתיים החוצה לפינות החדר ואת המחשב תשים בין הרמקול לשידה. כך תקבל מפתח ובמה גדולים יותר. ואת הסנטר הייתי מחליף עם המיקום של הרסיבר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #8 

תתחדש ותהנה, נראה ממש טוב!

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6641
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #9 

תמונות יפות , מאחל לך המון שעות האזנה איכותיות :מוזיקה:

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #10 

שלום,
יפה מאוד, תתחדש .

לא מכיר את הרמקולים האלה, אבל אם בחרת אותם בקפידה לאחר האזנה ממושכת, אז בטוח שהם נשמעים מעולה.
לפחות לטעמך, שזה בעצם מה שהכי קובע :)

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #11 

יופי של רמקולים, תתחדש.

מצטרף להמלצות להחליף בין הרסיבר והסנטר, ולהגדיל את המרווח בין הרמקולים.

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #12 

תודה על השיתוף! תהנה :)

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 381 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #13 

איזה כיף!
תהנה
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

avihuli ראשית-תודה רבה על התגובה :). שנית הסאב זה ה"כדור" האפור הזה צמוד לפינה הימנית של החדר וכרגע נראה לי ששם הוא ישאר, בקשר להצמדה של הרמקולים לפינת החדר יכול להיות רעיון מעניין, בפינה של המחשב כמו שאמרת-לא תהיה בעיה, השאלה מה אעשה בפינה השניה כי הסאב יושב ממש בפינה. אם יש פיתרון-אשמח לשמוע וכן אין ספק שהגריל הפתוח נראה פיצוץ! למרות זאת-אני נשאר עם הגריל הסטנדרטי והאלגנטי כדי לחסוך מהרמקול אבק (לפי ההסבר של זיו). Bariko אתה מוזמן לבוא ולהכיר :). Amir64 תודה על ההמלצה, כנראה שאין מנוס לפי דעתכם ואצטרך להחליף בין הרסיבר לסנטר למרות שלמראית העין ככה זה נראה יותר נעים לדעתי, אנסה את זה בערב ואחליט. תודה לכל שאר החברים על התגובות! שמחתי לשתף ולשמוע את תגובותיכם :)
אור

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

אהה, לא הגדלתי את התמונה ולכן חשבתי שזה מאוורר... :oops:
אופס...
בכל מקרה אם זה הסאב אז אותו סיפור כמו שעשית עם המחשב - תכניס אותו בין הרמקול הימני לשידה ואז תוכל להצמיד את הרמקול לפינה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

השאלה אם אין עדיפות שהסאב יהיה בפינת החדר כי הפורט שלו נמצא בצד ולדעתי זה יורגש משמעותית..אני טועה?
אור

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

כרגע הסאב מסתתר אחרי הרמקול, אז זה בטוח לא טוב.
שים אותו מולך בדיוק ולא בהטייה ככה שיקביל לקו של המזנון או אולי טיפה אפילו קצת בפנים אם אתה מתעקש.
.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #18 

@avihuli
הישגת אותי בשנייה.
התחלתי לכתוב שנראה מהתמונה שהסאב יורה לכיוון הרמקול לידו, ושזה לא טוב.

@orku

תנסה,
תרחיק את הרמקולים עד שימוקמו כ- 15 ס"מ מהקירות הצידיים.
שים את הסאב בין הרמקול לרהיט.
לדעתי זה אמור להיות יותר טוב.
תריץ כיול לאחר שתמקם מחדש את הרמקולים והסאב.

אם תחליט שזה פחות טוב, תמיד תוכל לשנות בחזרה את המיקומים.

לפי התמונה אני מניח שהמרחק בין הרמקולים הוא כ- 120-130 ס"מ?
מה מרחק הישיבה שלך מהטלויזיה?

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

אוקי קיבלתי את עצתכם ואשנה את זה בהקדם ואעדכן, הרמקולים אמורים להיות צמודים גם לקיר האחורי (לשבת ממש על הפינה) או להשאירם במרחק גדול מהקיר האחורי? ולגבי הסאב מה שמוזר לי במה שאתם אומרים הוא שהפורט שלו נמצא בצד ימין, ברגע שאשים אותו צמוד לשולחן זכוכית עם הפנים אליי-הפורט שלו יופנה ישירות לרמקול-זה לא יפריע? או שפשוט לא הבנתי אתכם נכון?, כרגע המרחק בין הטלויזיה לישיבה/שכיבה שלי הוא לא רלוונטי-אמורה להגיע מיטה חדשה ואז בעצם אהיה עם הרגליים לכיוון הטלויזיה ככה שכרגע זה לא רלוונטי כי הכל ישתנה להערכתי.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #20 

orku כתב:avihuli ראשית-תודה רבה על התגובה :). שנית הסאב זה ה"כדור" האפור הזה צמוד לפינה הימנית של החדר וכרגע נראה לי ששם הוא ישאר, בקשר להצמדה של הרמקולים לפינת החדר יכול להיות רעיון מעניין, בפינה של המחשב כמו שאמרת-לא תהיה בעיה, השאלה מה אעשה בפינה השניה כי הסאב יושב ממש בפינה. אם יש פיתרון-אשמח לשמוע וכן אין ספק שהגריל הפתוח נראה פיצוץ! למרות זאת-אני נשאר עם הגריל הסטנדרטי והאלגנטי כדי לחסוך מהרמקול אבק (לפי ההסבר של זיו). Bariko אתה מוזמן לבוא ולהכיר :). Amir64 תודה על ההמלצה, כנראה שאין מנוס לפי דעתכם ואצטרך להחליף בין הרסיבר לסנטר למרות שלמראית העין ככה זה נראה יותר נעים לדעתי, אנסה את זה בערב ואחליט. תודה לכל שאר החברים על התגובות! שמחתי לשתף ולשמוע את תגובותיכם :)
...
·

תודה.
גם אתה מוזמן אליי, אם כי כתושב פריפריה צפוני (חיפה)- רוב הסיכויים שאנחנו מתגוררים בריחוק רב זה מזה :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”