מבקש דעתכם להרכב מערכת שמע מוצעת
שלום,
אני מבקש לרכוש מערכת שמע ואין לי מושג בתחום,
התקציב נע עד 10,000₪ לכל הפרוייקט.
עד כה מבין כל מה ששמענו ההצעה ההצעה שהכי התאימה לנו כוללת :
מערכת של 6 רמקולים של morel מדגם primero
רסיבר של onkyo מדגם txnr636
אשמח להמלצתכם, האם בטווח המחירים הנ״ל אנחנו יכולים לרכוש משהו איכותי יותר ?
האם השילוב הזה נותן מענה איכותי או שכדאי להחליף את אחד הרכיבים ?
הציעו לנו לבחון רמקולים של חברת kef, האם אם טובים יותר משל הדגם שציינתי ?
חשוב לציין אנחנו מבקשים רמקולים תלויים ולא ריצפתים ועיקר השימוש במערכת הוא לשמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים.
תודה לכל העוזרים.
אני מבקש לרכוש מערכת שמע ואין לי מושג בתחום,
התקציב נע עד 10,000₪ לכל הפרוייקט.
עד כה מבין כל מה ששמענו ההצעה ההצעה שהכי התאימה לנו כוללת :
מערכת של 6 רמקולים של morel מדגם primero
רסיבר של onkyo מדגם txnr636
אשמח להמלצתכם, האם בטווח המחירים הנ״ל אנחנו יכולים לרכוש משהו איכותי יותר ?
האם השילוב הזה נותן מענה איכותי או שכדאי להחליף את אחד הרכיבים ?
הציעו לנו לבחון רמקולים של חברת kef, האם אם טובים יותר משל הדגם שציינתי ?
חשוב לציין אנחנו מבקשים רמקולים תלויים ולא ריצפתים ועיקר השימוש במערכת הוא לשמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים.
תודה לכל העוזרים.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תקציב מכובד!
האונקיו הזה מעולה,וכל הרמקולים שרשמת הם אחלה,אבל!!!! הכל עניין של טעם אישי!!!
אני אישית יש לי אונקיו 818,שעובדים לטעמי האישי נהדר עם הb & w cm9 akh, כששמעתי את הרמקולים שלי עם המרנץ...לא אהבתי,והפוך!
אהבתי מאוד את הפוקל עם מרנץ,אבל לא אהבתי את הפוקל עם האונקיו!
לכן,אתה צריך לנסות שילובים,עד שתמצא מה אתה! אוהב.
לך לחנויות מתמחות ,ותתיעץ איתנו על כל דבר.
האונקיו הזה מעולה,וכל הרמקולים שרשמת הם אחלה,אבל!!!! הכל עניין של טעם אישי!!!
אני אישית יש לי אונקיו 818,שעובדים לטעמי האישי נהדר עם הb & w cm9 akh, כששמעתי את הרמקולים שלי עם המרנץ...לא אהבתי,והפוך!
אהבתי מאוד את הפוקל עם מרנץ,אבל לא אהבתי את הפוקל עם האונקיו!
לכן,אתה צריך לנסות שילובים,עד שתמצא מה אתה! אוהב.
לך לחנויות מתמחות ,ותתיעץ איתנו על כל דבר.
כיף חיים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למראית עין, היחס בין המגבר לרמקולים נראה לי אישית לא סביר...
בתקציב של 10,000 ש"ח, אני חושב שהמגבר לא צריך לעלות יותר מ-3,500 ש"ח, והשאר צריך ללכת לרמקולים.
לפי חלוקת התקציב הזאת, אתם יכולים ללכת על רסיברים כגון: מרנץ 1604, ימאהה 577 (או 675 הוותיק יותר), או אונקיו 535 (או 626 הוותיק יותר); ועל רמקולים בסדר גודל של: פוקאל ליטל בירד, מוניטור אודיו MASS, מורל MT-2, או KEF 3005...
בתקציב של 10,000 ש"ח, אני חושב שהמגבר לא צריך לעלות יותר מ-3,500 ש"ח, והשאר צריך ללכת לרמקולים.
לפי חלוקת התקציב הזאת, אתם יכולים ללכת על רסיברים כגון: מרנץ 1604, ימאהה 577 (או 675 הוותיק יותר), או אונקיו 535 (או 626 הוותיק יותר); ועל רמקולים בסדר גודל של: פוקאל ליטל בירד, מוניטור אודיו MASS, מורל MT-2, או KEF 3005...
האמת שהחלוקה די קרובה למה שציינת..epony כתב:למראית עין, היחס בין המגבר לרמקולים נראה לי אישית לא סביר...![]()
לפי חלוקת התקציב הזאת, אתם יכולים ללכת על רסיברים כגון: מרנץ 1604, ימאהה 577 (או 675 הוותיק יותר), או אונקיו 535 (או 626 הוותיק יותר); ועל רמקולים בסדר גודל של: פוקאל ליטל בירד, מוניטור אודיו MASS, מורל MT-2, או KEF 3005......
כשעלות המגבר נעה סביב 4000₪.
מבחינת הרמקולים, בחנות נאמר לנו שדגם ה primero זהה בעצם ל מורל. MT2 למעט הסאב וופר ואנחנו לא נרגיש בהבדל, זה מידע מוטעה ?
·
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·לפי דעתי האישת כמובן-מערכת כיול זה הדבר הראשון שהבדוק ברסיבר,בלי מערכת כיול טובה כמו האודיסי-שיש בחלק מהאונקיו מרנץ ודנון-לא הייתי קונה!שדוד כתב:האמת שהחלוקה די קרובה למה שציינת........
כשעלות המגבר נעה סביב 4000₪.
מבחינת הרמקולים, בחנות נאמר לנו שדגם ה primero זהה בעצם ל מורל. MT2 למעט הסאב וופר ואנחנו לא נרגיש בהבדל, זה מידע מוטעה ?
·...
זה מביא שינוי מהותי !!לכל המערכת,לכן עד 4000 אם זה מה שמתבקש אז-כן! לטעמי כמובן.
כיף חיים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
פוקאל ליטל בירד, מוניטור אודיו MASS 2 סטים מצויינים הייתי מנסה לשמוע אותם עם אונקיו 636 שהוא רסיבר מצויין .הייתי מנסה לבדוק גם את המרנץ 1604 ואת הדנון 3000.
רסיבר מומלץ לדעתי להזמין מחול ולחסוך חצי מהעלויות
רסיבר מומלץ לדעתי להזמין מחול ולחסוך חצי מהעלויות