המלצה לטלוויזיה FHD לPlaystation 4

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ldnz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]:[/b] 2מטר
*גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] :[/b] 37-40
*טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]:[/b] 2000-2500
*מה חשוב לי בטלוויזיה: שיהיה לה ms קצב רענון נמוך, Inputlag נמוך, שתהיה לה חדות בתמונה, שלא תהיה כבדה כ"כ שתהיה של חברה מוכרת ואמינה, שיהיה לה סאונד טוב יחסית לטלוויזיה, תפריט פשוט ונוח עם אפשריות מתקדמות.
חדות/HD/חיבורים (לפרט) /דקה/צבעים/אחריות. שתהיה אך ורק FULL-HD שיהיו לה צבעיים חיים ויפים ולא קרים ואפורים, עדיפות לטלוויזיה עם אחריות.
אילו מקורות יתחברו? (ממיר/מחשב/קונסולה וכו') לטלוויזיה יתחבר ממיר HD של HOT, וקונסולת PS4
במה אתה בדיוק צופה? (שידורי SD/HD, סרטים, וכו') רוב הזמן שידורי ספורט בHD, מידי פעם שידורי SD, אבל אני רוצה שהטלוויזיה תתמקד ביתרון שלה כטלוויזית FHD בשביל השידורי 720P סרטים 1080P ובשביל הגיימינג שגם הוא משודר ב1080P
כמה שעות צפייה ביום?: 6 שעות ממוצע.

חדר חשוך או מואר?:האמת שהטלוויזיה תהיה מיועדת לחצר, ביום יש אור יום, בלילה אני מדליק מנורת פלורסנט שנמצאת בתקרת הפרגולה, הטלוויזיה תשב מתחת לפרגולה סגורה שזה מין חדר יש תקרה רק אין קירות בקיצור, אני נמצא שם רוב שעות היום אני צופה בטלוויזיה שם יותר מאשר שאני צופה בטלוויזיה בתוך הבית.

אין לי מושג לגבי המחירים אני לא מתמצא בטלוויזיות בכללי זה נגשתי לפה, אם אפשרי להוציא טלוויזיה טובה שמתאימה לצרכים שלי גם מתחת ל2000 ש"ח תבורכו :)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

סמסונג 39 סדרה 5003

ldnz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה אבדוק! עוד המלצות?

EranMorhaim
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
שם מלא: mor
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

מצטרף לבקשה...אפשר המלצות? או להסביר בבקשה בקצרה מה אני צריך בטלוויזיה שתתאים לps4
עברתי על הפורום וראיתי Inputlag, וms נמוך שמתייחס לps4 יש לציין שאין לי מושג מה המושגים האלה אומרים..אשמח להסבר פשוט(חשוב שיהיה פשוט) כדי שהשבוע שאלך לקנות טלוויזיה לps4 אדע על מה להתמקד!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”