האם החלפתם נורה במקרן?
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא ממש יכול לעשות סקר דרך מערכת הסקרים כי זו שאלה כביכול פשוטה אבל אנחנו מנסים ללמוד על השוק (בעיקר של חובבי המקרני ק"ב שביננו).
אנא ציינו בתגובה לשירשור הזה לפי השאלות הבאות:
1. כמה מקרנים היו ברשותך?
2. האם החלפת אי פעם נורה? אחרי כמה שעות? האם זה בעקבות תקלה או שזה אחרי שחיי הנורה נגמרו?
3. האם אתה מתכנן להחליף את המקרן שלך הנוכחי?
אנא ציינו בתגובה לשירשור הזה לפי השאלות הבאות:
1. כמה מקרנים היו ברשותך?
2. האם החלפת אי פעם נורה? אחרי כמה שעות? האם זה בעקבות תקלה או שזה אחרי שחיי הנורה נגמרו?
3. האם אתה מתכנן להחליף את המקרן שלך הנוכחי?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מקרן אחד
נרכש ב 2007
עבד כ 1000 שעות ( קצת פחות )
לא הוחלפה נורה וגם לא תוחלף. מפאת גילו, המקרן ישודרג ברגע שהיא תשרף (או לפני ).
נרכש ב 2007
עבד כ 1000 שעות ( קצת פחות )
לא הוחלפה נורה וגם לא תוחלף. מפאת גילו, המקרן ישודרג ברגע שהיא תשרף (או לפני ).
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
1. שני מקרנים,
2. נורה אחת (לפני ארבעה חודשים), אחרי 1900 שעות הקרנה עוצמת ההארה ירדה משמעותית ברגע אחד. (בקצב של לפחות 4 סרטים בשבוע אני אחליף שוב בעוד פחות משנה.
3. בוודאי. שאלה קצת מוזרה אולי רצית לשאול "האם תחליף את המקרן הנוכחי לפני שתחליף לו נורה?" כי חובבי המקרנים לא יוותרו על מקרן.
2. נורה אחת (לפני ארבעה חודשים), אחרי 1900 שעות הקרנה עוצמת ההארה ירדה משמעותית ברגע אחד. (בקצב של לפחות 4 סרטים בשבוע אני אחליף שוב בעוד פחות משנה.
3. בוודאי. שאלה קצת מוזרה אולי רצית לשאול "האם תחליף את המקרן הנוכחי לפני שתחליף לו נורה?" כי חובבי המקרנים לא יוותרו על מקרן.
שחר
2 מקרנים מ ינואר 2006
הראשון סאניו Z4 החלפתי נורה אחרי 4000 שעות (מדהים)
הנוכחי אפסון 8700 נורה ראשונה הוחלפה אחרי 950 שעות,נורה שנייה הוחלפה אחרי 1300 שעות
כולם נשרפו
הנוכחית עומדת כרגע על 652 שעות
מתכנן להחליף ל4K שהמחירים יהיו בסביבות 2500-3000 דולר בחו"ל למקרן נורמלי
הראשון סאניו Z4 החלפתי נורה אחרי 4000 שעות (מדהים)
הנוכחי אפסון 8700 נורה ראשונה הוחלפה אחרי 950 שעות,נורה שנייה הוחלפה אחרי 1300 שעות
כולם נשרפו
הנוכחית עומדת כרגע על 652 שעות
מתכנן להחליף ל4K שהמחירים יהיו בסביבות 2500-3000 דולר בחו"ל למקרן נורמלי
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
1. 3 מקרנים - הראשון נרכש לפני כ-7 שנים.
2. בראשון היה לי 2,500 שעות על המנורה הראשונה כשנמכר, בשני החלפתי אחרי 1200 שעות ונמכר עם מנורה עם כ-500 שעות, בשלישי כרגע עם 1100 שעות (מעריך שאחליף כשאגיע ל-2,000)
3. אשדרג למקרן אחר ברגע שאקבל שדרוג באיכות שיצדיק את העלות.
2. בראשון היה לי 2,500 שעות על המנורה הראשונה כשנמכר, בשני החלפתי אחרי 1200 שעות ונמכר עם מנורה עם כ-500 שעות, בשלישי כרגע עם 1100 שעות (מעריך שאחליף כשאגיע ל-2,000)
3. אשדרג למקרן אחר ברגע שאקבל שדרוג באיכות שיצדיק את העלות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אני כרגע עם המקרן השני שלי.
מעולם לא החלפתי נורה. את המקרן הקודם מכרתי אחרי כ-880 שעות נורה אבל לא זו הייתה סיבת המכירה.
לא מתכנן כרגע לשדרג את הנוכחי, אבל אם אכן אשדרג, סביר להניח שזה יהיה למקרן עם קונטרס יותר גבוה ולא בהכרח ל-4K.
מעולם לא החלפתי נורה. את המקרן הקודם מכרתי אחרי כ-880 שעות נורה אבל לא זו הייתה סיבת המכירה.
לא מתכנן כרגע לשדרג את הנוכחי, אבל אם אכן אשדרג, סביר להניח שזה יהיה למקרן עם קונטרס יותר גבוה ולא בהכרח ל-4K.
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
רק אתמול מצאתי מקרן זרוק, עובד מצויין , 792 שעות מנורה היה כתוב . לא יודע מה אעשה איתו כרגע , אין לי קיר פנוי בבית או מקום להקרנה , שם אותו בצד בינתיים . לא מתכוון בעתיד הקרוב או הרחוק להתעסק במקרנים .
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
א. 2 מקרנים ב-12 שנים
ב. הראשון (פנסוניק) 800 שעות 1024/768 רזולוציה טבעית. היה בסדר תקופה ארוכה. תרמתי למוסד ברגע שהחלטתי לרכוש מקרן fhd
השני מיצובישי ברשותי כבר 5 שנים, לאחר 1400 שעות הנורה נחלשה (בתחילת הדרך נאלצתי לכבות ולהדליק את המקרן לעיתים תכופות
יכול להיות שזה הזיק לנורה, קיצר את זמנה - בעיקרון היה אמור להחזיק 5000 שעות אקו)
רכשתי לפני שלושה חודשים נורה לא מקורית, החזיקה מעמד 80 שעות, לאחר מכן תאורת הנורה נחלשה משמעותית. רכשתי לא מכבר נורה מקורית. נקווה לטוב.
ג. לא חושב כרגע לרכוש מקרן אחר. בעתיד אחליט אם ללכת לכיוון מסכי ה-oled 4k בגדלים של 70 אינצ' ומעלה, או להמשיך במתכונת הקיימת - מקרן 4k - תלוי גם במחירים באותה תקופה.
ב. הראשון (פנסוניק) 800 שעות 1024/768 רזולוציה טבעית. היה בסדר תקופה ארוכה. תרמתי למוסד ברגע שהחלטתי לרכוש מקרן fhd
השני מיצובישי ברשותי כבר 5 שנים, לאחר 1400 שעות הנורה נחלשה (בתחילת הדרך נאלצתי לכבות ולהדליק את המקרן לעיתים תכופות
יכול להיות שזה הזיק לנורה, קיצר את זמנה - בעיקרון היה אמור להחזיק 5000 שעות אקו)
רכשתי לפני שלושה חודשים נורה לא מקורית, החזיקה מעמד 80 שעות, לאחר מכן תאורת הנורה נחלשה משמעותית. רכשתי לא מכבר נורה מקורית. נקווה לטוב.
ג. לא חושב כרגע לרכוש מקרן אחר. בעתיד אחליט אם ללכת לכיוון מסכי ה-oled 4k בגדלים של 70 אינצ' ומעלה, או להמשיך במתכונת הקיימת - מקרן 4k - תלוי גם במחירים באותה תקופה.