יש לי בבית מקרן סוני hw50es ובמקביל יש לי מסך מחשב 20 אינץ של אסוס עם כניסת DVI. ה-htpc מחובר למסך המחשב ובמקביל גם לרסיבר אונקיו 3007, שאינו יודע להעביר אות תלת ממד ואשר מחובר למקרן עם כבל hdmi 1.3. סרטי תלת ממד אני רואה בעזרת אופו 95, אשר מחובר ישירות עם כבל תלת ממד למקרן ובמקביל אני יוצא עם 8 כבלים אנלוגיים לכניסות pcm multichannel ברסיבר.
הבעיה היא שאני לא יכול לראות סרטי iso עם האופו, שבגרסת הקושחה שלו אינו מסוגל לפתוח קבצים כאלה וכאן נכנס ה-htpc לתמונה.
ראיתי שיש בשוק מטריצה שמאפשרת 4 כניסות ושתי יציאות hdmi בגרסה 1.4 של hdmi. אני רוצה לחבר יציאה אחת של ה-htpc לכניסה של ה מטריצה ויציאה אחרת לרסיבר. במקביל אני רוצה לחבר את יציאת ה-hdmi של האופו לכניסה אחרת של המטריצה. יציאה אחת של המטריצה אני רוצה לחבר למקרן עם כבל ה-hdmi 1.4 ויציאה אחרת של המטריצה למסך המחשב.
השאלה שלי היא - האם כשאפתח קובץ iso עם disk magic ב-htpc ואנגן את סרט תלת הממד מהכונן הווירטואלי שהתכנה מעלה לי - בעזרת total media home theater בגרסה 6 - האם אז אראה סרט בתלת ממד ? ה-htpc של נוק שיש לי יודע להוציא hdmi 1.4 משתי יציאות במקביל.
וגם האם בצורת החיבור הזאת עדיין אוכל לראות סרטי תלת ממד עם האופו ?
אני רוצה לראות סרטי תלת ממד מ- htpc שיש לו שתי יציאות hdmi 1.4
ראיתי בסוף שאני לא צריך כזאת מטריצה,כי ה-htpc של נוק שברשותי כבר מחובר למקרן עם כבל hdmi 1.3 ( למקרן יש שתי כניסות hdmi והאופו 95 כבר מחובר למקרן דרך הכניסה השנייה עם כבל hdmi 1.4 ). אני היום אחליף אותו בכבל hdmi 1.4 ואדווח לכם על התוצאה.
דרך אגב, האם ממתגים/מפצלים למיניהם גורמים לירידה באיכות התמונה
(גם הטובים ויקרים ביותר) ?
דרך אגב, האם ממתגים/מפצלים למיניהם גורמים לירידה באיכות התמונה
(גם הטובים ויקרים ביותר) ?