PHD8 לא מציגה לי סרט HD
-
DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
שלום חברים,
התחלתי להתעסק בתכנים של HD והשאלות החלו לצוץ:
הראשונה: הורדתי סרט 1080P, שנקרא IMAX.Coral reef.Adventure.WMV-HD.1080P.DTS.avi
חיברתי את המחשב (ThinkPad R51 ואני לא רוצה לשמוע גיחוכים שם מאחור) מיציאת VGA לכניסת PC.
אני רואה הכל המחשב וב-PHD8,
מפעיל את ה-Windows Media Player עם הסרט הר"מ.
אני רואה את ה-Windows Media Player, במחשב אני גם רואה את הסרט רץ, אבל ב-PHD8 המקום בו אמור להיות הסרט נשאר שחור.
WTF קורה פה? (אני בטוח שהתשובה פשוטה...)
התחלתי להתעסק בתכנים של HD והשאלות החלו לצוץ:
הראשונה: הורדתי סרט 1080P, שנקרא IMAX.Coral reef.Adventure.WMV-HD.1080P.DTS.avi
חיברתי את המחשב (ThinkPad R51 ואני לא רוצה לשמוע גיחוכים שם מאחור) מיציאת VGA לכניסת PC.
אני רואה הכל המחשב וב-PHD8,
מפעיל את ה-Windows Media Player עם הסרט הר"מ.
אני רואה את ה-Windows Media Player, במחשב אני גם רואה את הסרט רץ, אבל ב-PHD8 המקום בו אמור להיות הסרט נשאר שחור.
WTF קורה פה? (אני בטוח שהתשובה פשוטה...)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ממש לא טריוויאלי.
לא בכל כרטיס מסך יש אפשרות לעשות OVERLAY כפול.
לעיתים זה דורש שינוי מתקדם בפרמטרים, לפעמים זה דורש העברת המסך השני למצב PRIMARY (יש כרטיסים שעושים את זה רק עבור המסך שמוגדר PRIMARY) ולעיתים דרושות כל מני פעולות מחוכמות יותר (העברת המסכים לתצורה שבה כל מסך עומד בנפרד ואז גרירת הוידאו למסך השני תפעיל אותו כראוי).
לא בכל כרטיס מסך יש אפשרות לעשות OVERLAY כפול.
לעיתים זה דורש שינוי מתקדם בפרמטרים, לפעמים זה דורש העברת המסך השני למצב PRIMARY (יש כרטיסים שעושים את זה רק עבור המסך שמוגדר PRIMARY) ולעיתים דרושות כל מני פעולות מחוכמות יותר (העברת המסכים לתצורה שבה כל מסך עומד בנפרד ואז גרירת הוידאו למסך השני תפעיל אותו כראוי).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

זה בפרמטרים של המסך (יש לך שני חלונות של מסכים, על אחד כתוב 1 ועל השני 2, RIGHT CLICK יכול לעזור במקרה כזה).
-
DannyZ
- חבר ותיק

ATI Radeon 7500MartinHSabag כתב:איזה כרטיס מסך יש לך?...
עשיתי את מה שאמר הרקולס - במחשב אני רואה רגיל, ב-PHD אני רואה רק את הטפט של הדסקטופ בלי אף איקון או שורת יישומים למטה. כמוכן לא מצליח "לגרור" משהו למסך השני - הוא לא מדלג לשם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46440
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
אם זה דומה לT23 שלי אז
1 לעבוד רק עם דריבר של כרטיס המסך ולא עם המקורי של הווינדוז כי אז לא מאופשרות הפעולות הבאות
2 לחזור למצב המקורי כלומר מסך 1 הוא הראשי
3 להכנס למאפינים של המסך הראשון ובאחד הלשוניות תראה אפשרות למה מציג (lcd,crt,svideo) תאפשר את הCRT (זה הVGA) ואם אתה רוצה אז גם את הLCD אפשר לראות את הסרט בשני המסכים אבל זה יכול להפריע (לדוגמה התאמת רזולוציות בין שניהם)
אם זה לא יעבוד אז אני אברר ספציפית לסידרת הR5X
ירון
1 לעבוד רק עם דריבר של כרטיס המסך ולא עם המקורי של הווינדוז כי אז לא מאופשרות הפעולות הבאות
2 לחזור למצב המקורי כלומר מסך 1 הוא הראשי
3 להכנס למאפינים של המסך הראשון ובאחד הלשוניות תראה אפשרות למה מציג (lcd,crt,svideo) תאפשר את הCRT (זה הVGA) ואם אתה רוצה אז גם את הLCD אפשר לראות את הסרט בשני המסכים אבל זה יכול להפריע (לדוגמה התאמת רזולוציות בין שניהם)
אם זה לא יעבוד אז אני אברר ספציפית לסידרת הR5X
ירון
http://www.weethet.nl/english/video_pc2tv_ati.php
תקרא שם בסוף
Klikking the
-button is needed to set the TV as a PRIMARY screen. This is needed for video. As Video (DivX etc) will ONLY display on the PRIMARY display
תקרא שם בסוף
Klikking the
-button is needed to set the TV as a PRIMARY screen. This is needed for video. As Video (DivX etc) will ONLY display on the PRIMARY display
נערך לאחרונה על ידי olorin ב 11/12/2006 13:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
DannyZ
- חבר ותיק

ziv_r כתב:את סמן העכבר אתה כן מצליח לראות ב PHD?...
תיקון
עובד כמו גדול.
עבדכם רגיל בעבודה שהמסך EXTENDED נמצא בצד..... שמאל והפעם הוא בצד ימין משום מה.
אז אחרי שגוררים את WMP למסך המורחב ומפעילים שם את הסרט רואים, ורואים נפלא.
למה צריך לצלול בכלל ולהתרטב אם אפשר להוריד את הסרט
IMAX.Coral reef.Adventure.WMV-HD.1080P.DTS.avi
אז ראשית, תודה לכל העוזרים. הנעמתם לי את היום.
ושאלה: האם אני רואה עכשיו HD? הסרט HD, הכרטיס הוא כרטיס מיושן, פנימי של נייד והחיבור הוא VGA - האם זה ה-TOP או שאם אחבר חיבור DVI/HDMI אראה עוד יותר טוב?
- oferlaor
- מנהל

לגבי גרירה לשמאל או לימין - לא רבים יודעים זאת, אבל במסך של ה-DISPLAY PROPERTIES (בדיוק זה שהרקולס צילם) - פשוט צריך למשוך את המסכים ולהזיז אותם וכך אפשר לסדר אותם היכן שרוצים באופן וירטואלי.
dannyz,
לגבי איכות התמונה, זה ממש תלוי. אם הכל עובד כשורה, הכל מכוייל ואין בעיות, אז אתה רואה לא רחוק מהכי טוב שאפשר. DVI/HDMI לא יוסיף לך הרבה (מעבר לכך שהתמונה תהיה דיגיטלית).
dannyz,
לגבי איכות התמונה, זה ממש תלוי. אם הכל עובד כשורה, הכל מכוייל ואין בעיות, אז אתה רואה לא רחוק מהכי טוב שאפשר. DVI/HDMI לא יוסיף לך הרבה (מעבר לכך שהתמונה תהיה דיגיטלית).
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
דניז, אני משתמש ב R40, ורואה בלי שום בעיה, אז עם R51 החדיש שלך בטח שלא צריכה להיות בעיה
שני דברים שאני ממליץ:
1. יש נגנים יותר מוצלחים מה WMP. למשל Media Player Classic החינמי http://www.free-codecs.com/download/Med ... lassic.htm
מריץ יותר חלק, ו Theater Tek טוב עוד יותר.
את ההבדל רואים בהרצת 1080i, שבו ה EMP מגמגם, בעוד האחרים מנגנים סביר. 720P רואים סביר בכולם.
2. לי יש 1GB RAM, וזה מאוד משמעותי לניגון HD.
שני דברים שאני ממליץ:
1. יש נגנים יותר מוצלחים מה WMP. למשל Media Player Classic החינמי http://www.free-codecs.com/download/Med ... lassic.htm
מריץ יותר חלק, ו Theater Tek טוב עוד יותר.
את ההבדל רואים בהרצת 1080i, שבו ה EMP מגמגם, בעוד האחרים מנגנים סביר. 720P רואים סביר בכולם.
2. לי יש 1GB RAM, וזה מאוד משמעותי לניגון HD.