המלצה לרסיבר עד 2000 ש"ח מאמזון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,

קניתי אתמול רמקולים סטליטים 5.1 של בוסטון מאמזון, ועכשיו אני מחפש לקנות רסיבר בתקציב של עד 2000 ש"ח.
המערכת מיועדת לשימוש מאוד בסיסי של צפייה בסרטים מהמחשב לטלויזיה, שידורי SD ו-PS4.

חשבתי על הרסיברים הבאים:
Yamaha RX-V477
Denon AVR-X1000
Onkyo TX-NR535

המחיר של הדנון והפיונר זהה (1700 ש"ח), האונקיו עולה 200 ש"ח יותר.
אני קצת נוטה לרסיבר של דנון עקב המחיר, מה אתם חושבים? יש אולי אלטרנטיבות טובות יותר? חשוב לי לא לחרוג מהתקציב.

תודה לכם!
נערך לאחרונה על ידי Acejin ב 13/10/2014 19:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

YossiMalool
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 53
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

@Acejin
·אם מחיר זה השיקול המכריע בשבילך לך על הדנון...אם אתה רוצה צליל יותר טוב תשקיע עוד קצת ולך על האונקיו

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14359
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #3 

תוסיף לראש הרשימה שלך גם את זה:
http://www.amazon.com/Yamaha-RX-V577-AV ... B00ILCRZRK

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

YossiMalool כתב:@Acejin
·אם מחיר זה השיקול המכריע בשבילך לך על הדנון...אם אתה רוצה צליל יותר טוב תשקיע עוד קצת ולך על האונקיו
...
טעיתי לגבי הפרש המחיר בין הדנון לאונקיו, מדובר על הפרש של 200 ש"ח בלבד.

אני מניח שהאונקיו כבר יוצא יותר משתלם ביחס בין המחיר לתמורה, האם האונקיו משמעותית טוב יותר מהדנון? אני אשמח אם תוכל לפרט בקצרה מה הופך את האונקיו לטוב יותר, זה המפרט הטכני או דברים אחרים?

טלHD - אני מעדיף להימנע מקניה מאמזון US עקב חוסר תאימות של מתח החשמל.

תודה לכם!

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9055
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #5 

Acejin - באמזונים "האחרים" גם יש את הרסיבר הנ"ל, לא רק בזה האמריקאי...
ככה שאתה יכול להיות רגוע לגבי תאימות מתח החשמל.
סתם דוגמא מגרמניה: http://www.amazon.de/Yamaha-AV-Receiver ... ha+RX-V577
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #6 

תשקול את הסוני - STR-DH550
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00HRW0HR0 ... mp_s_a_1_3

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

Yamaha RXV577 - עולה 2600 וחורג לגמרי מהתקציב.

SONY STR-DH550 - עולה 1600 ש"ח בלבד, ומשאיר לי אפילו עודף מהתקציב, השאלה אם יש הבדל משמעותי בינו לבין הרסיברים האחרים? טוב יותר/פחות טוב?

תודה לכם!

redead
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

שוקל בימים אלו גם לקנות רסיבר
לא כדי לחכות למבצעים של סוף השנה , Black Friday , Cyber Monday וכו ?

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

זה הכל שאלה של מה אתה מחפש וטעם אישי, איזה יכולות Features הכי חשובים לך ? למה שלא תלך להאזין ולשמוע למה אתה מתחבר ?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #10 

יש לי את הסוני 540 (קודמו של ה 550), מאוד מרוצה!

ב-2000 ש"ח יש לך גם את האונקיו 626.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #11 

redead כתב:שוקל בימים אלו גם לקנות רסיבר
לא כדי לחכות למבצעים של סוף השנה , Black Friday , Cyber Monday וכו ?
...
·סוף עונה זה כשנכנס דגם חדש. וזה קורה כל הזמן. עכשיו לדוג' אפשר להשיג את ה-626 ב-2000 ש"ח, כי נכנס ה-636.

YossiMalool
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #12 

@Acejin
·כל מה שאני יכול להתבסס עליו זה רק מהנסיון האישי שלי...היו לי רסיברים של דנון ועכשיו אני כבר עם האונקיו השני שלי והאונקיו נשמע הרבה יותר טוב עם אותם רמקולים ובאותו חדר...לאונקיו יש כמה פטנטים בנושא ההגברה שנותנים לרסיברים שלהם צליל נקי וחם ויש להם המון פיצ'רים ביחס למחיר...אל תשקול בכלל רסיברים של סוני..הם "צעצוע" לעומת דנון ימהה אונקיו ופיוניר מקבילים להם...עם כל הכבוד לסוני והתרומה שלהם לעולם האודיו הרסיברים שלהם אף פעם לא היו מהשורה הראשונה...

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

·כל מה שאני יכול להתבסס עליו זה רק מהנסיון האישי שלי...היו לי רסיברים של דנון ועכשיו אני כבר עם האונקיו השני שלי והאונקיו נשמע הרבה יותר טוב עם אותם רמקולים ובאותו חדר...לאונקיו יש כמה פטנטים בנושא ההגברה שנותנים לרסיברים שלהם צליל נקי וחם ויש להם המון פיצ'רים ביחס למחיר...אל תשקול בכלל רסיברים של סוני..הם "צעצוע" לעומת דנון ימהה אונקיו ופיוניר מקבילים להם...עם כל הכבוד לסוני והתרומה שלהם לעולם האודיו הרסיברים שלהם אף פעם לא היו מהשורה הראשונה...
...
יוסי, אתה טועה ומטעה, לי יש את ה-Sony 1040 שאותו השוואתי אצלי בבית ל-X3000 ול-626 והסוני מבחינת קולנוע ביתי נותן תוצאה טובה יותר, מבחינת סטריאו שזה מה שחשוב לי הוא בכמה דרגות מעל הדנון והאונקיו (626 זה מה ששמעתי). אני לא צריך את כל הפיצרים של הדנון, סוני בכמה שנים האחרונות גורפת את ביקורות מהללות לסידרת הפתיחה של המגברים שלהם והם תמיד נותנים תמורה מעולה לכסף. הסוני לא מייצרים צעצועיים, הם מיצרים מגברים איכותיים עם מעט פיצרים אבל איכות צליל שתמיד מעל לרמת המחיר שלהם בהשוואה לתחרות.

לדעתי ברמת המחיר של ה-1600 ש״ח יהיה קשה מאוד להתעלות על הסוני.

ראה קישור לאח הגדול - http://www.whathifi.com/sony/str-dn850/review - אחלה צעצוע :D

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

תוספת קטנה מארצנו לדגם הקודם / קודם / קודם של ה-550 -http://www.dtown.co.il/articles/2031.html
, ולא אני לא עובד בישפאר, אני פשוט לא אוהב שכותבים שטויות !!!

YossiMalool
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #15 

@brillix
·תשובה קצרה בשבילך מותק...בראש הפורום פה יש סקר קצר.."איזה מותג של רסיבר יש ברשותך"..סוני המעולים שלך עם אחוז מסכן אחד!!!...וחשוב להדגיש שהסקר נעשה בין חברי האתר שאפשר לסמוך עליהם שהם "טיפה" מבינים בתחום ויודעים מה שווה לקנות ומה לא...תהנה מהסוני שלך אבל אין מה לעשות הם לא בשורה הראשונה של היצרנים בתחום הזה וזה המצב לא רק בארץ...

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

הלוגיקה שלך ממש מצחיקה, זה שאין הרבה אנשים בארץ שעושים שימוש ברסיברים של סוני זה אומר שהם לא טופ ולא עושים רסיברים מעולים,
לפי הלוגיקה שלך בגלל שרוב המכוניות בארץ זה מאזדה / טויוטה / ויונדאי לכן Audi מיצרים צעצועים - חחחח - :lol:

לכמה אנשים בארץ יש Anthem ?, לכמה אנשים בעולם יש Anthem לעומת המותגים הגאנריים של אונקיו ודנון ?, זה אומר שהוא צעצוע ולא טוב, הרסיברים של Anthem עולים בכמה דרגות על כל מה שיש למותגים הגאנרים לזרוק עליהם.

בקיצור, אל תזרוק הצהרות שאתה לא יכול לעמות מאחוריהן, סוני מייצרים מגברים בליגה של דנון ואונקיו ולדעתי ולדעת רבים נותנים תמורה טובה יותר לכסף בשלב הזה.

אני נשאר עם הסוני שלי עוד הרבה זמן ולא הולך עם העדר, אלא עם האוזן :D

YossiMalool
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #17 

@brillix
·ההשוואה שלך למכוניות לא קשורה לכלום..שם ההפרשים הם של עשרות ומאות אלפי שקלים..עובדה שגם שהסוני זולים יותר מהמקבילים להם לא גורמת לאנשים שמבינים לקנות אותם וזה לא שממש קשה להשיג אותם...עוד לא נתקלתי בחובב רציני שיש לו רסיבר של סוני...אם השיקול היחיד שלך לרכישה הוא המחיר אז תקנה סוני...אני ימשיך ליהנות מהאונקיו 1010 החדש שלי...:)

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

קודם כל הוויכוח נהפך למגוחך, בוא נסכים שלא נסכים :
1. לאוזן שלי עם הרמקולים שלי הסוני לא נפל מהדנון והאונקיו ברמת המחירים שאני חיפשתי אלא התעלה עליהם - אוזן לא מחיר !
2. בארץ הסוני לא נפוץ מסיבה פשוטה - ישפאר לא מיבאת אותו. בעבר שישפר ייבאה את הרסיברים של סוני הם היו מאוד נפוצים.
2. האונקיו 1010 מעולה !!!!!, אבל זה ליגה אחרת ממה שאתה ממליץ עליו לבחור ורחוק שנות אור מה-636.
3. לא מסכים עם הלוגיקה שלך שאם לא קונים הרבה ממוצר הוא פחות טוב או איכותי. (ההשוואה מראה לך את הלוגיקה השגויה), ולא עם הקביעה שחובב רציני לא יקנה סוני, חובב רציני יבחן את החלופות יאזין להם ויקנה את הרסיבר שישמע לו הכי טוב, האם שמעת פעם את הסוני בסדרות הגבוהות לעומת האונקיו שאתה יכול לקבוע שהמוצר לא טוב ?
4. אני מחשיב את עצמי כחובב רציני, המערכת העיקרית שלי היא סטריאו, עלות ההגברה (Pre & Power) היא פי כמה מהאונקיו 1010, אבל אני לא קונה לפי עלות המוצר אלא לפי האוזן והסוני נתן תוצאה טובה יותר מהדנון והאונקיו ברמת המחירים שלו נקודה.

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

חבר'ה תודה רבה על כל ההמלצות!

צמצמתי את הבחירה לרסיברים הבאים:

- Denon AVR-X1000
- Onkyo TX-NR535
- Yamaha RX-V477

כל הרסיברים למעלה עומדים בתקציב, איזה רסיבר עדיף מבין שלושתם?
אם אפשר גם לפרט בקצרה את ההבדל בינהם אני מאוד אשמח!

תודה לכם.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9055
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #20 

יהיה לך הכי פשוט להכין טבלת השוואה על בסיס המפרט הטכני שמופיע בכל דגם ודגם, ברמת הנתונים היבשים ופיצ'רים.
מעבר לזה או שתקנה את התמורה הגבוהה ביותר למחיר או שתלך ותאזין להם ואז תחליט.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”