חיבור רסיבר קולנוע ומגבר סטריאו לסט רמקולים אחד
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
למיטב ידיעתי,קוראים לזה מגבר סטריאו עם בייפאס.
שזה בעצם,מגבר סטראיו,שיודע לעבוד כפאוואר בלבד בזמן שימוש בקולנוע.
שזה בעצם,מגבר סטראיו,שיודע לעבוד כפאוואר בלבד בזמן שימוש בקולנוע.
כיף חיים.
התשובה היא לא לשתי השאלות.
רסיבר אני רק בדרך לקנות וכנראה שזה יהיה משהו זול יחסית ( אולי בדיוטי פרי) כך שאני לא חושב שיהיה לו פרה אאוט.
גם למגבר הסטריאו המשולב אין יציאת פרה אאוט.
האם קיימת דרך אחרת?
אני יכול תמיד לחבר את חוטי הרמקולים במקביל , אבל אז יש חשש לירידה באיכות, או גרוע מזה- קצר.
השאלה אם קיים חשש כזה גם כאשר רק אחד מהמגברים מופעל והשני כבוי?
רסיבר אני רק בדרך לקנות וכנראה שזה יהיה משהו זול יחסית ( אולי בדיוטי פרי) כך שאני לא חושב שיהיה לו פרה אאוט.
גם למגבר הסטריאו המשולב אין יציאת פרה אאוט.
האם קיימת דרך אחרת?
אני יכול תמיד לחבר את חוטי הרמקולים במקביל , אבל אז יש חשש לירידה באיכות, או גרוע מזה- קצר.
השאלה אם קיים חשש כזה גם כאשר רק אחד מהמגברים מופעל והשני כבוי?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אם מגבר אחד כבוי אז אין בעיה.
בעבר היה לי רסיבר שהפרה שלו חובר למגבר סטראו ,הקידמיים היו מחוברים למגבר ,הבעיה היתה עם הווליום כי כאשר צופים במגבר כפרה הוליום הוא גבוה אבל כאשר מעבירים לסטראו היתי חייב לזכור להנמיך כדי לא להעיף את הרמקולים.
כיום כי אני מפעיל מעט מאוד את המגבר סטראו פשוט חיברתי חיבורי בננה ויש לי כבלים לקידמיים שיוצאים גם מהמגבר וגם מהרסיבר ואז לוקח לי חצי שניה לעבור בניהם
בעבר היה לי רסיבר שהפרה שלו חובר למגבר סטראו ,הקידמיים היו מחוברים למגבר ,הבעיה היתה עם הווליום כי כאשר צופים במגבר כפרה הוליום הוא גבוה אבל כאשר מעבירים לסטראו היתי חייב לזכור להנמיך כדי לא להעיף את הרמקולים.
כיום כי אני מפעיל מעט מאוד את המגבר סטראו פשוט חיברתי חיבורי בננה ויש לי כבלים לקידמיים שיוצאים גם מהמגבר וגם מהרסיבר ואז לוקח לי חצי שניה לעבור בניהם
רק להבין.claudia5 כתב:אם מגבר אחד כבוי אז אין בעיה.
כיום כי אני מפעיל מעט מאוד את המגבר סטראו פשוט חיברתי חיבורי בננה ויש לי כבלים לקידמיים שיוצאים גם מהמגבר וגם מהרסיבר ואז לוקח לי חצי שניה לעבור בניהם...
כיום את עובד שונה מהמצב הקודם שבו זה יצא מה-פרה? כי כאמור לי אין כרגע אפשרות כזאת.
האם הבנתי נכון שהיום אתה בעצם מחבר שני זוגות כבלים במקביל לאותם הרמקולים, זוג אחד מגיע מהרסיבר והשני מהמגבר?
לא הבנתי איך בדיוק אתה עובר ביניהם עם הבננות.
·
·זה נראה כמו מפסק לכיסא חשמלי...keystone כתב:חפש niles DPS 1....
https://www.google.co.uk/search?q=niles ... B450%3B303
בכל אופן מניסוני חיובר שכזה, כשהסרונד עובר דרך המתכת של המחבר הזה, כל הסיכויים שיפגע בסאונד.
הנ"ל קריטי לי יותר במגבר הסטריאו ופחות ברסיבר.
כך שאיכשהו אני מעדיף חיבור מקביל ישיר, ללא אמצעי ביניים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
תחשוב על השיטה הפרימיטיבית ביותר ואז אין לך הפסדים.יש לי כבלים מהרסיבר לרמקולים וגם מהמגבר לרמקולים, בסוף כל כבל יש בננה .כאשר אני משתמש ברסיבר אני מחבר את הבננות עם הכבל מהרסיבר וכאשר אני רוצה את המגבר אז בשניה אני שולף את הבננות והכבלים מהרמקולים ומחבר את הבננות של הכבלים שבמגבר.
לוקח לי שניה .
לוקח לי שניה .