הגיע לידינו יורש העצר לדגם הקלאסי של אודיו טכניקה ה-M50. הדגם החדש, הזוכה לחידוש של כבל נתיק מראה לנו שסוס מנצח לא מחליפים, אלא משפרים. שלחנו את כתבינו לבדוק מה שונה בדגם ההמשופר.

איזה טרנדים בשוק האוזניות ? הסבר ,פרט .( אוזניות למשתמשים יש קשת +2 רמקולים)התחרות בשוק האוזניות עולה וגוברת והטרנדים החולפים בתעשיה עושים את שלהם...
אני קהל וקהל יעד ומכיר קהל יעד , לא מרגיש או רואה כל דרישה לכבלים נתיקים , איך אתה יודע על דרישה כזאת ?הדגם M50x, משלב את הדרישה הגוברת של קהל המשתמשים לכבלים נתיקים ומודלריות אותה אודיו טכניקה מנגישה לקהל בתצורת הדגם החדש....
למה לכל הרוחות אני צריך לנתק ולחבר עוד כבל ? במקרה הצורך חוט מאריך כמו שנעשה עשרות שנים .ה-M50x דומה 1:1 לדגם האורגינאלי, מלבד מחבר האוזניות הניתק, המאפשר לנתק את הכבל ולחבר בהתאמה את הכבל הרצוי מתוך השלושה המתקבלים בקופסה....
האם זה מה שהאוזניות מוכרות קרטון שבו הם ארוזות ? זה ביקורת רצינית ? כמה תמונות לאריזה צילמת ? זה מה שיש להם למכור ?האוזניות מגיעות באריזת קרטון לבנה ונקיה עם תמונה גדולה ויפה של האוזניות בקדמת האריזה. החזון העיצובי מזכיר את העיצוב של אפל המוכר לנו מהאייפונים,...
זה לא רציני אפשר היה לספק חוט מאריך 2 + 4 מטר ולא כבלים נתיקים שלא מוסיף אורך רציניהכבלים השונים ניתן למצוא כבל ישר רגיל קצר באורך 1.2 מטר כבל ישר רגיל ארוך באורך 3 מטר והשלישי מסולסל באורך 1.2-3 מטר....
עוד משפט שלצערי מראה כמה לא רציני המאמר ,אדם לא רציני קונה אוזניות ב- 1000ש"ח + בשביל הטבעההטבעה של שם הדגם הנוכחי בצורה בולטת על גוף האוזניה...
זה מבחן סוביקטיבי מאוד , אני לא מכיר את הבודק או טעמו האישי , לא יודע אם עבר בדיקת שמיעה ,אם הוא בריא פיזית נפשית ,מבחן האזנה...
חייב לציין לטובה שמציין ציוד בדיקה שאולי משנה מקצה לקצה איכות סאונד שעכשיו בטוח לא רלוונטי ל-99% מהמשתמשיםלצורך בדיקת האוזניות הישתמשתי בלפטופ מדגם NV57H13u של חברת Gateway ו-DAC מסוג Stoner U110 V2 מכיוון ורוב השימוש התבצע בבית בהאזנה למוזיקה וסרטים.
הבדיקה התבצעה באמצעות קבציי FLAC ונגן FOOBAR2000....
שוב הכותב אומר קהל שכאילו ביקש , דבר שאני צריך לומר פרסומת לאגף השיווק שמוכר אותם אוזניות בשינוי קופסא ,פלאגים .הקהל התלונן שהוא לא אוהב כבל מסולסל? לא אוהב כבל ארוך? רוצה לזגזג בין מבחר סוגיי כבלים שונים? אודיו טכניקה הציגה את הפתרונות תוך כדי שינוי מינורי של נקודות קטנות כמו הגדלת קוטר מפתח הפאדים ובחירה בחומר רך יותר. זאת לצד הוספת אפשרות לכבל נתיק בלי שינוי בעיצוב הכללי של האוזניה שמזכיר 1:1 את הדגם הקודם והמפורסם....

עלו 400 במקום 650.stompy כתב:הM50 עלו בסביבות 300 בבאג בבלק פריידי האחרון בארץ ... קניתי אז דיי מרוצהשילוב FILO E17 ... גם בבלק
...

ziv_r כתב:היבואן "שמע" הוריד את מחיר האוזניות ל- 890 ש"ח....

טופל: https://www.htisrael.co.il/vt221124ziv_r כתב:אם יפתח שרשור ויהיה עניין, היבואן בהחלט ישמח לעשות מבצע כזה....