שרשור תגובות: מגיני מסך מהדור החדש לאייפון 6 - זכוכית מחוסמת
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9458
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1142 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני באופן אישי לא מבין את הענין של לרכוש מכשיר באלפי שקלים ואז לשים עליו מגני מסך וכיסויים למיניהם שפוגעים משמעותית בחווית השימוש.
אבל אולי זה רק אני..
אבל אולי זה רק אני..
-
oferlaor
- מנהל

oris74
ברגע שצריך להחליף מסך בעלות של מאות שקלים, זה הופך את כל התענוג למפוקפק במיוחד.
ברגע שצריך להחליף מסך בעלות של מאות שקלים, זה הופך את כל התענוג למפוקפק במיוחד.
תסתכלו על מגן המסך הזה של iloome. זה מגן מסך מזכוכית שמכסה את כל המסך מקצה לקצה, יש לו קצוות מעוגלים בדיוק כמו במסך של המכשיר.
http://www.iloome.com/iPhone-Screen-Pro ... B00NYCFU9W
http://www.iloome.com/iPhone-Screen-Pro ... B00NYCFU9W
-
oferlaor
- מנהל

השאלה המעניינת היא איך זה יתמודד עם case או כיסוי, כמו המקורי של אפל...
לדעתי לא צריכה להיות בעיה. זה אמור להתמודד עם הכיסוי בדיוק כמו שאיפון 5s שעליו מגן הזכוכית הגיע עד הקצה, המתמודד איתו או לחלופין כל מכשיר אחר שהמגן זכוכית מכסה מקצה לקצה. יש לי גם איפד air שעליו מגן זכוכית מקצה לקצה ואין לו בעיה עם המגן המקורי של אפל
לעומת זאת יש מגנים פשוטים מסיליקון שמרימים את מגן המסך גם במכשירים עם מסך ישר
בכל אופן אני הזמנתי אחד כזה עדין מחכה שיגיע ואם אתה מעוניין לבדוק אותו אז בשימחה
לעומת זאת יש מגנים פשוטים מסיליקון שמרימים את מגן המסך גם במכשירים עם מסך ישר
בכל אופן אני הזמנתי אחד כזה עדין מחכה שיגיע ואם אתה מעוניין לבדוק אותו אז בשימחה
במשך השנים היה לי אייפד 1, אייפד 3, אייפון 3g, 3gs, 4, 4s. כולם ללא שום הגנה, וואלה לא קרה להם כלום במשך השנים. היו פה ושם נפילות אבל לא נגרם נזק.. איך אתם שואלים- אני פשוט מודע לכך שיש לי מכשיר יקר ערך ופשוט נזהר איתו: לא שם בכיס עם מפתחות, מניח בעדינות על השולחן, וכו׳.. נכון אני לוקח ״סיכון״ אבל אם מסתכלים על זה- במשך שנים על גבי שנים לא היה לי נזק מנפילה של מכשיר.. תחשבו כמה עולה כייסים ומגיני מסך לכל המכשירים האלו..
-
oferlaor
- מנהל

מספיק שריטה אחת בשביל להפוך את כל הרווח הזה להפסד ענק...
תחשוב על זה כמו ביטוח... משלמים מעט אבל הסיכון גבוה.
תחשוב על זה כמו ביטוח... משלמים מעט אבל הסיכון גבוה.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
·nati-va כתב:במשך השנים היה לי אייפד 1, אייפד 3, אייפון 3g, 3gs, 4, 4s. כולם ללא שום הגנה, וואלה לא קרה להם כלום במשך השנים. היו פה ושם נפילות אבל לא נגרם נזק.. איך אתם שואלים- אני פשוט מודע לכך שיש לי מכשיר יקר ערך ופשוט נזהר איתו: לא שם בכיס עם מפתחות, מניח בעדינות על השולחן, וכו׳.. נכון אני לוקח ״סיכון״ אבל אם מסתכלים על זה- במשך שנים על גבי שנים לא היה לי נזק מנפילה של מכשיר.. תחשבו כמה עולה כייסים ומגיני מסך לכל המכשירים האלו.....
כנ"ל. אני פשוט מקפיד לא לשים בכיס שבו האייפון מפתחות או מטבעות.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9458
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1142 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שלא תבינו אותי לא נכון - הכל אישי פה כמובן.
לאשתי אני קודם כל קונה מגן (יותר מאחד שתמיד יהיה אחד נוסף כשהיא תהרוס לגמרי את הראשון) ורק אז את המכשיר כי היא ממש לא טובה בלשמור על מכשירים (חוץ מזה היא מושלמת!!)
אני מעדיף ללכת בלי - אני מודע לסיכון אבל אני שומר היטב על המכשיר (ומאמין שאני גם נהנה ממנו יותר)
לאשתי אני קודם כל קונה מגן (יותר מאחד שתמיד יהיה אחד נוסף כשהיא תהרוס לגמרי את הראשון) ורק אז את המכשיר כי היא ממש לא טובה בלשמור על מכשירים (חוץ מזה היא מושלמת!!)
אני מעדיף ללכת בלי - אני מודע לסיכון אבל אני שומר היטב על המכשיר (ומאמין שאני גם נהנה ממנו יותר)
לאחר שהלך מסך לשני סלולרים בבעלותי - אחד סיני Zopo שבעקבות לחץ בכיס בעת ישיבה התקפל והלך המסך (מי אמר שהסינים לא מקדימים את אפל...), והשני G3 בעקבות נפילה מגובה 0 (פשוט נפל על הפינה), המסקנה שלי היא כיסוי גומי איכותי (לא פלסטיק) לספיגת מכות צד ומגן זכוכית למניעת סריטות ומכות קדמיות.
עבור מכשירים הנמצאים בקצה העליון של סקלת המחירים, זה הופך לסיכון גדול מדי, ואני מעדיף איזשהו ביטחון נוסף על חשבון ההנאה מעיצוב המכשיר המקורי.
עבור מכשירים הנמצאים בקצה העליון של סקלת המחירים, זה הופך לסיכון גדול מדי, ואני מעדיף איזשהו ביטחון נוסף על חשבון ההנאה מעיצוב המכשיר המקורי.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אני חובב גדול של מגני זכוכית, מהסיבה הפשוטה שלא מרגישים שהם שם בניגוד למגנים אחרים
לא יודע למה חלק מהאנשים חושבים שזה פוגע בחוויה
אישית לא משתמש בשום מכשיר בלי מגן מסך טוב וכיסוי, כן זה מגדיל את המכשיר
אבל לשלם הון קטן על מסך זה לא משהו שאני רוצה לעשות
אבל לשלם הון קטן על מסך זה לא משהו שאני רוצה לעשות
·הפוך, גוטה, הפוך...iakovl כתב:אני חובב גדול של מגני זכוכית, מהסיבה הפשוטה שלא מרגישים שהם שם בניגוד למגנים אחרים
אבל לשלם הון קטן על מסך זה לא משהו שאני רוצה לעשות...
מגיני המסך מזכוכית מאוד בולטים בהשווה למגיני מדבקה שקופים.
מהסיבה הפשוטה:
מגיני הזכוכית מאוד עבים (בממוצע 0.4 מ"מ).
ההיתרון שלהם בהשוואה למגיני המדבקה, זה שהם מאוד צלולים וחדים (במיוחד המגנים האיכותים), וכמובן שהם נחשבים לשכבת ההגנה הטובה ביותר במידה והמכשיר נופל על הצד של המסך.
*אני באופן אישי פריק של בטיחות, אז כבר הזמנתי מדבקת זכוכית של Invisible Shield (עלה ביחד עם משלוח בסביבות ה200 ש"ח כולל מע"מ).
אחת הסיבות שאני אוהב את הנוט3 שלי היא בגלל הכיסוי החכם שלו (s-view) הוא מחליף את גב המכשיר ומגן על הצד הקידמי שלו. נפל לי מספר פעמים ללא שום נזק. יושב סכיס עם מפתחות - 0 שריטות.
[img2=450x450]http://images.mobilefun.com/graphics/pr ... 0790/c.jpg[/img2]
[img2=450x450]http://images.mobilefun.com/graphics/pr ... 0790/c.jpg[/img2]