תודה לשניכם על התגובות.
kingshoko ,
ניסיתי באמת אתמול בלילה להיכנס להגדרות סאונד בקילזון ואכן יש שם בחירה מתוך שתי אפשרויות: NORMAL או SMALL SPEAKERS. זה היה בברירת מחדל על NORMAL. העברתי ל- SMALL SPEAKERS ועושה רושם שהסאונד עכשיו הרבה יותר מפורט, מאוזן ובכללי גם מעט חזק יותר. אז לפחות כאן יש איזשהו פתרון רק חבל שלא ראיתי את זה לפני שסיימתי את המשחק

(חייב לציין שזה מוזר, ה PS4 מחובר כמו כל שאר הרכיבים שלי לרסיבר של ימאהה עם סט רמקולים סטליטיים של CANTON ומעולם לא הייתי צריך להגדיר משהו, הסאונד תמיד היה נשמע פיקס. ועברתי עשרות רבות של משחקים ב PS3..)
לגבי אינפמוס, לא יצא לי לבדוק עדיין, כבר היה מאוחר, אני אבדוק היום בערב כשאחזור מהעבודה.
Yuval11,
אתה צודק לדעתי לגבי אינפמוס, הוא אכן די משמעם. אבל יש לי קטע כזה בחיים שאני "חייב" לסיים כל משחק שאני משחק. המשחק צריך להיות ממש גרוע כדי שאנטוש אותו באמצע והוא לא כזה גרוע, הוא פשוט מאד בינוני וריק מתוכן. מה שהחזיק אותי בו אלו קטעי האקשן שיש פה ושם במשימות וכל מיני נסיונות להשיג Trophies מעניינים..
אה וגם כשסיימתי אותו התחלתי את הסיפור צד של ה- Paper trail שיש בו. קטע די מגניב ומאד מקורי כשלעצמו
https://infamouspapertrail.com/.
המשימה הזו במשחק משתלבת עם המציאות ודרוש לחקור דברים מסויימים במציאות במגוון דרכים כמו פיענוח ראיות, צפנים, קיפול אוריגמי ועוד כל מיני דברים מעניינים כדי להתקדם במשימה. מי שאוהב אתגרים שכליים וקורץ לו לעשות קצת עבודת בילוש וחקירה אמיתיים זה דווקא מדליק. ממליץ לפחות לנסות.
אגב שני המשחקים האלה - ממש נחמד היישום בהם לרמקול ולמשטח המגע המובנים בשלט.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".