סיוע בבחירת HTPC קטן ככל האפשר עם וינדוס 8.1 ורמקולים חזקים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
הצטרף: אוגוסט 2005
שם מלא: xena
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

לגבי רמקולים, חשבתי על SOLO 7 או 6. אני מתכוון לרכוש פלזמה 51" והייתי רוצה לשדך להם HTPC אבל במארז קטן ככל האפשר, אם אפשר שיבוא בנוי כבר. לא רוצה להתעסק בזה. אני לא בעניינים כל כך לגבי מה הולך היום. ראיתי שיש NUC אבל לא ברור לי אם הוא יפעיל WINDOWS 8.1.
תודה לכל העוזרים...

אהה, השימושים דיי מינימאליים. גלישה באינטרנט. יוטיוב וכדומה. צפייה בסרטים בפורמטים סטנדרטיים יחסית. MKV ברזולוציית 1080 לכל היותר. לא 3D ולא פורמטי אודיו מיוחדים.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
הצטרף: מאי 2009
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #2 

ה NUC יריץ לך WIN8.1, אך הוא כן דורש התעסקות של התקנת דיסק פנימי וזיכרון RAM. כמה שזכור לי בחנות פלונטר אפשר לרכוש כזה מורכב.
תוכל גם לקנות מסין מוצרים של EGLOBAL אשר גם מומלצים, קטנים ויש ואפשר גם להזמין אותם מורכבים ואפילו עם WIN8.1 (לא יודע אם הוא חוקי). קרא על אחד מהם כאן - http://www.hometheater.co.il/vt217921.E ... D7%A8.html. יחסית קטן.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”