אתרי קמפינג משפחות דירוג
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
נראה לי שאין אתר טוב ואמין עם דירוגים של אתרי קמפינג למשפחות.
רציתי לבדוק אם ניתן לעשות פה משהו לפי ניסיון אישי שלכם.
לדוגמא: הינו בחוקוק דרום (מדגיש דרום), זוועה של חוף
היינו בכינרת ירדן, בסהכ בסדר יקר (160 ללילה) לא כולל מקרר, שירותים ומקלחות מלוכלכות (הכי הפריע לי)
הייתה שם מוסיקה וחיות בלי סוף למרות שרשום שאסור..
אשמח לעוד מידע, מתכננים את הטיול הבא.
נראה לי שאין אתר טוב ואמין עם דירוגים של אתרי קמפינג למשפחות.
רציתי לבדוק אם ניתן לעשות פה משהו לפי ניסיון אישי שלכם.
לדוגמא: הינו בחוקוק דרום (מדגיש דרום), זוועה של חוף
היינו בכינרת ירדן, בסהכ בסדר יקר (160 ללילה) לא כולל מקרר, שירותים ומקלחות מלוכלכות (הכי הפריע לי)
הייתה שם מוסיקה וחיות בלי סוף למרות שרשום שאסור..
אשמח לעוד מידע, מתכננים את הטיול הבא.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
לא מזמן היינו בחניון ירוק בבית הילל
סך הכל מקום מתוחזק יפה.
יש הרבה שולחנות, יש תאורה בלילה ונק' חשמל.
יש שירותים ומקלחת עם מים חמים.
אסור להרעיש/להפעיל מוזיקה ואין כניסה לחיות.
כניסה עלתה 60 לאדם.
השכרת מזרון 10 ש"ח
החסרונות: יש במקום פינת חי קטנה מה שאומר שיש תרנגול מעצבן שמעיר אותך כבר ב 3-4 בבוקר.
סך הכל מקום מתוחזק יפה.
כניסה עלתה 60 לאדם.
השכרת מזרון 10 ש"ח
החסרונות: יש במקום פינת חי קטנה מה שאומר שיש תרנגול מעצבן שמעיר אותך כבר ב 3-4 בבוקר.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
חזרנו משם ביום חמישי , הכל נכון כולל התרנגול המעצבן
·noam כתב:לא מזמן היינו בחניון ירוק בבית הילל
סך הכל מקום מתוחזק יפה.
כניסה עלתה 60 לאדם.
השכרת מזרון 10 ש"ח
...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אנחנו נוסעים כל שנה באביב לכנרת.
בפעם הראשונה נסענו תחילה לחוקוק דרום (הצפוני היה סגור לשיפוצים), ראינו איך נראה וברחנו...
מאז אנחנו נוסעים קבוע לגופרה (חוף מזרחי מעל עין-גב) ומאוד מרוצים. חוף סה"כ מסודר, עם תאורה ושרותים ומקלחות בסדר גמור (לאתרי קמפינג). יש מיני מרקט עם כמעט הכל ובמחירים הוגנים. גם הכניסנה לא יקרה- 70ש"ח (אם אני זוכר..) לרכב משפחתי.
עליי להדגיש שאנחנו נוסעים לשם באביב (מאי). יש לי מכרים שנסעו לשם באמצע הקיץ והתלוננו על לכלוך וצפיפות.
לגבי קמפינג באזור ים המלח- קצת בעייתי. חנינו פעם במצוקי דרגות והיה סה"כ בסדר- רק מקום לבנות אוהל ושרותים. אין כמעט שולחנות קק"ל או אזורים מוצלים. מחיר יקר- 50 ש"ח לאדם.
בפעם הראשונה נסענו תחילה לחוקוק דרום (הצפוני היה סגור לשיפוצים), ראינו איך נראה וברחנו...
מאז אנחנו נוסעים קבוע לגופרה (חוף מזרחי מעל עין-גב) ומאוד מרוצים. חוף סה"כ מסודר, עם תאורה ושרותים ומקלחות בסדר גמור (לאתרי קמפינג). יש מיני מרקט עם כמעט הכל ובמחירים הוגנים. גם הכניסנה לא יקרה- 70ש"ח (אם אני זוכר..) לרכב משפחתי.
עליי להדגיש שאנחנו נוסעים לשם באביב (מאי). יש לי מכרים שנסעו לשם באמצע הקיץ והתלוננו על לכלוך וצפיפות.
לגבי קמפינג באזור ים המלח- קצת בעייתי. חנינו פעם במצוקי דרגות והיה סה"כ בסדר- רק מקום לבנות אוהל ושרותים. אין כמעט שולחנות קק"ל או אזורים מוצלים. מחיר יקר- 50 ש"ח לאדם.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

יש אתר אמין שאתם מכירים אולי עם חוות דעת אמיתיות ולא פרסומיות (של הבעלים של החוף
).
קמפינג באיזור ים המלח
באיזור ים המלח אני ממליץ על חאן ארץ המרדפים (ליד כפר אדומים) - יש מקומות לבנות אוהל (50 שח למבוגר 30 לילד השכרת מזרון 10 שח) ויש אוהלים מוכנים ל ~10 אנשים בערך, יש פינות מנגל, פינות למדורה ומטבחונים, יש חשמל בשעות הערב (עד 23:00), יש אוהל מרכזי עם פינות זולה ופינת קפה.
יש גם שירותים (אקולוגים ומקלחות עם מים חמים)
והכי חשוב:
- נקי
- לא צפוף
- הבחור שמנהל שם את המקום מאוד נחמד ועוזר
היינו שם בסופ"ש האחרון.
יש גם שירותים (אקולוגים ומקלחות עם מים חמים)
והכי חשוב:
- נקי
- לא צפוף
- הבחור שמנהל שם את המקום מאוד נחמד ועוזר
היינו שם בסופ"ש האחרון.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

מה זה שירותים אקולוגיים? (בול פגיעה
)
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה, לא נראה לי שאשתי תסכים לזה...
1. תל ערד - לינה באוהלים, שרותים מקלחת במבנה ונקיים, מקררים מקפיאים נוחים עלות סבירה עד כמה שאני זוכר
הגענו עם אוהל משלנו, אבל הסתבר ששילמנו על אוהל מקומי טוב יותר
2.בקיבוץ דפנה - הגבלת כמות המשתמשים יצרה מרחב מחיה מצויין . מיקמנו אוהלים על מדשאה מתחת לעצים, מקום לפויקה
3.שעל קטיף - צפונית לשעל לינה בחושות מדהימות, מזרנים חדשים ונקיים. תאורה מעל אזורי המנגל (כולל מנגלים של המקום) שרותים נקיים
4. אכסנית נוער עין גדי, נוחות של מיטה, מזגן ושירותים פרטיים, יקר מאד יחסית לאוהל אבל שווה אם רוצים להרגיש עם ולהיות בלי (או משהו כזה)
חדרים נקיים, מזגן מצויין, כולל ארוחת בוקר טובה מאד (גבינות חביתות ירקות). צמוד למסלולי טיול
תהנו, יש לנו ארץ מדהימה
הגענו עם אוהל משלנו, אבל הסתבר ששילמנו על אוהל מקומי טוב יותר
2.בקיבוץ דפנה - הגבלת כמות המשתמשים יצרה מרחב מחיה מצויין . מיקמנו אוהלים על מדשאה מתחת לעצים, מקום לפויקה
3.שעל קטיף - צפונית לשעל לינה בחושות מדהימות, מזרנים חדשים ונקיים. תאורה מעל אזורי המנגל (כולל מנגלים של המקום) שרותים נקיים
4. אכסנית נוער עין גדי, נוחות של מיטה, מזגן ושירותים פרטיים, יקר מאד יחסית לאוהל אבל שווה אם רוצים להרגיש עם ולהיות בלי (או משהו כזה)
חדרים נקיים, מזגן מצויין, כולל ארוחת בוקר טובה מאד (גבינות חביתות ירקות). צמוד למסלולי טיול
תהנו, יש לנו ארץ מדהימה
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
בנאות הכיכר, 3 מקומות לקמפינג מסודר, כולם מצויינים. המקום הכי מקסים ומומלץ לדעתי - החאן של שקדי.
יתאים גם למפשי הנוחות, כל עוד לינה על מזרון באוהל מסודר באה בחשבון.
יתאים גם למפשי הנוחות, כל עוד לינה על מזרון באוהל מסודר באה בחשבון.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ