אקסטרימר - אזהרה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eleliko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, להלן הסיפור שלי עם אקסטרימר כפי שפורסם שעוד מספר מקומות ברשת. אני חושב שכדאי להזהיר את הציבור מחבורת הגנבים הזאת.

אז ככה: בחיפושי אחרי סטרימר נורמלי מחברה עם שם נורמלי קצת יותר מכל הסיניות האלמוניות שמוכרות באיביי הגעתי לאקסטרימר. למיטב ידיעתי אין חברה גדולה באמת שמוכרת סטרימרים, בייחוד לא כאלה שכוללים גם עידן פלוס לכן שיא המותג בתחום הסטרימרים היה להבנתי אקסטרימר. היה.

הזמנתי מהם בחודש יולי סטרימר Sidewinder 4 שכולל גם עידן פלוס, תנאי שהיה לי כשחיפשתי מכשיר מתאים. המכשיר הגיע כעבור חודש, חיברתי אותו לטלוויזיה בבית ושום דבר, מסך שחור כאילו הטלוויזיה לא מודעת בכלל שמשהו מחובר אליה. ניסיתי לצרוב רום מחדש, ניסיתי עוד כל מיני דברים שהם המליצו לי באתר שלהם אבל בסופו של דבר המכשיר היה מקולקל ופתחתי בקשת RMA. הבקשה אושרה אחרי קצת בירוקרטיה, הבטיחו לי שאני אקבל מוצר חדש אם אשלח להם את הישן ועד כאן הכל היה באמת בסדר, לפחות ברמת השירות אם לא ברמת המוצר.
שלחתי להם את המוצר בחזרה, כמובן שידעתי אותם על כך בצירוף סריקה של הקבלה מהדואר כמו שהם ביקשו. לפני כחודש ביררתי מול דואר הונג קונג שטען שהחבילה נמסרה ליעדה ופניתי לאקסרימר בשאלה האם זה באמת כך ומתי הם שולחים לי מוצר חלופי. אין תגובה. אחרי שבוע ראיתי שאין תזוזה מכיוונם ושלחתי מייל שוב. שוב אין תגובה. לאחר כמה ימים נוסף פניתי אליהם באתר, בצורה מנומסת יחד עם כל הפרטים תוך הבעת תקווה לאיזושהי תגובה מהם. אין תגובה. עבר עוד קצת זמן, אפילו שכחתי מהאירוע ועכשיו איך שהתחילה חופשת סוכות שלחתי להם פנייה תקיפה מעט יותר. נחשו מה, אין תגובה. היום נמאס לי מהם והחלטתי לרשום להם הודעה מאוד תקיפה אך מנומסת בפייסבוק. רשמתי שאני מאוד מאוכזב ולא ציפיתי לשירות כל כך גרוע מחברה שמתיימרת להיות מותג וסופסוף גם הייתה תגובה. הפוסט שלי נמחק. פוסט נוסף שלי ותקיף יותר בפורומי התמיכה שלהם נמחק גם הוא. אגב עושה רושם שגם אם הוא לא היה נמחק הגאולה לא הייתה מגיעה משם, לפחות לפי רוח הפוסטים האחרים שם.

אז סיכום הביניים הוא שנשארתי ללא סטרימר מקולקל או לא מקולקל וללא 120 הדולרים ששילמתי עליו, אה וגם עוד 30 שקל דמי משלוח חזרה והרבה בלאגן מיילים מול חברה סינית שמתיימרת לשדר רצינות. אז חברים, אל תעשו את הטעות ואל תחשבו שאקסטרימר זאת חברה איכותית יותר מכל מוכר אנונימי בDX אפילו שיש להם אתר מאוד יפה.

ואם למישהו יש הצעה למי אני פונה מכאן אני אשמח, למרות שאני מתאר לעצמי שבסין אין מועצה לצרכנות שישראלים יכולים לפנות אליה...

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1023
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #2 

מי אמר שאקסטרימר זה מותג?
יש חברות אחרות, מוצלחות יותר.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #3 

באג היא היבואנית הרשמית פה בארץ - האם ניסית לערב אותם במקרה ובבקשת עזרה?
בתור יבואן הם גם יכולים לספק לך חדש במידת הצורך, הם נציגות רשמית של היצרן לכל דבר ועניין, שווה לך לנסות - אין לך מה להפסיד..

מקרה די תמוהה אגב מניסיון עם היצרן, הם עונים יחסית מהר וכל המוצרים שנקנו מהם עובדים לי פיקס
למה בחרת ללכת מלכתחילה בדרך הארוכה ולא הקצרה ולא בחרת לקנות פה בארץ מהיבואן הרשמי? למה ישירות מהיצרן? זה היה pre order?

jeka79
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

אצלי היה מקרה דומה עם minix x8h. גם אצלי הייתה בעיה עם חיבור מכשיר לטלוויזיה.
אבל במקרה שלי שלחתי את המוצר בחזרה למוכר,ביקשתי refund וקיבלתי אותו בלי שום בעיה.
המוכר שלי היה אתר geekbuying.

eleliko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
קיבל תודות: 0

תודה על התגובות

שליחה #5 

תודה על התגובות חברים, אנסה מחר להתקשר לבאג ולספר להם על המקרה.

הסיבה שבחרתי להזמין ברשת היא ששם המחיר הוא 120$ כולל משלוח ובבאג המחיר בזמנו היה כ-700 ש"ח, לא בדקתי האם הוא ירד בחודשים האחרונים. אני רק באמת לא מצליח להבין מה פשר ההתעלמות הזאת, אפילו תגובה אחת של "מה אתה רוצה מאיתנו?" לא הייתה, פשוט התעלמות מוחלטת שאני לא מבין מה הסיבה לה...

אגב חברות יותר טובות אני לא מכיר, לא הצלחתי למצוא אף חברה נורמלית באמת שמייצרת את הדברים הללו. אם הייתי מוצא הייתי קונה גם בהשקעה של עוד קצת כסף.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”