תקלה לאחר ברק
גם שהמקרן כבוי אין הדבר מונע פגיעה מברק.
אם אין לך מגן ברקים ייתכן מאוד כי נגרם לו נזק. תנסה לשחק בו קצת אם לא פועל בעייתי מאוד... הייתי מפעיל אחריות או משהו אם נקנה בארץ.
וסתם שאלה הברק בפגע ישירות בביתך?
עריכה: יש מוצרי חשמל עם מגני ברקים מובנים בפנים אבל אני ממש לא בטוח שיש לו אחד כזה.
אם אין לך מגן ברקים ייתכן מאוד כי נגרם לו נזק. תנסה לשחק בו קצת אם לא פועל בעייתי מאוד... הייתי מפעיל אחריות או משהו אם נקנה בארץ.
וסתם שאלה הברק בפגע ישירות בביתך?
עריכה: יש מוצרי חשמל עם מגני ברקים מובנים בפנים אבל אני ממש לא בטוח שיש לו אחד כזה.
איני יודע יכול מאוד להיות שנפגעו המכשירים .....
תבדוק אם הוצאה לגמרי מהחשמל יריסט למכשיר יעזרו.
תנסה להוציא מהחשמל ואז ללחוץ על כפתור ההפעלה לרוב מוציא חשמל סטטי מהמערכת וכל מיני מתחים נותרים . תנסה אפילו אחר כך לחכות כמה דקות לפני חיבור מחדש לחשמל .
אפילו תוריד את הפקק חשמל.
יותר מזה לצערי אין ביכולתי לעזור לך, מקווה שתצליח....
תבדוק אם הוצאה לגמרי מהחשמל יריסט למכשיר יעזרו.
תנסה להוציא מהחשמל ואז ללחוץ על כפתור ההפעלה לרוב מוציא חשמל סטטי מהמערכת וכל מיני מתחים נותרים . תנסה אפילו אחר כך לחכות כמה דקות לפני חיבור מחדש לחשמל .
אפילו תוריד את הפקק חשמל.
יותר מזה לצערי אין ביכולתי לעזור לך, מקווה שתצליח....
פניה לחברת החשמל
לא הפתרון הכי "כשר" שיש אבל הייתי שוקל לפנות לחברת חשמל בטענה של נחשול מתח. מאחר ומדובר בשתי מכשירים במקביל, יש מצב שיאמינו לך ויכסו את עלויות התיקון.
Re: פניה לחברת החשמל
·אכן אפשריnimmer כתב:לא הפתרון הכי "כשר" שיש אבל הייתי שוקל לפנות לחברת חשמל בטענה של נחשול מתח. מאחר ומדובר בשתי מכשירים במקביל, יש מצב שיאמינו לך ויכסו את עלויות התיקון....