עזרה במפרט לHTPC
היי,
אני צריך עזרה עם מפרט לHTPC עם הרבה דרישות שמגבילות. זה הולך להיות יותר מחשב בסלון מאשר סטרימר (מצגות, מסמכים ואינטרנט) ככה שאני חייב שיהיה עליו חלונות.
1. לXBMC יש העדפה ל8.1? 7?
2. חייבת להיות יציאת VGA. כרגע אין כניסת HDMI פנויה ברסיבר ויש כבר VGA שמגיע עד למסך. זה מסך עם מעלית ואין אפשרות לעוד HDMI אלא אם אני קונה גם מפצל, דבר שאני מנסה להמנע ממנו.
3. אני צריך שיהיו 2 יציאות אודיו שינגנו בו זמנית. הראשונה דיגיטאלית (קואקסיאלית או אופטית) לרסיבר שבשביל סראונד בסרטים והשניה אנלוגית סטראו בשביל מערכת מולטי רום.
4. כיום שולט בהכל הרמוני SMART CONTROL ככה שאני חייב עינית IR במארז עם אפשרות הדלקה וכיבוי. אני חושב שבשלב יותר מאוחר אני אוסיף גם http://www.logitech.com/en-us/product/harmony-keyboard-add-on?crid=60
5. צריך כונן אופטי, DVD או BD.
לפני כמה שנים קניתי מארז של אנטק שהגיע עם IR וVFD ואני לא מצליח למצוא שום דבר שדומה לזה.
אשמח גם שהמארז יהיה כמה שיותר נמוך גם אם זה אומר להתפשר על דיסקים 2.5".
לגבי שאר רכיבי החומרה (מעבד, זיכרון לוח) אני חושב שi3 מודרני, 4GB זיכרון ולוח עם החיבורים הרלוונטים יעשה את העבודה.
לא הולכים לשחק עליו אז הכרטיס מסך המובנה יעשה את העבודה.
כמובן שאני לא רוצה להשתולל יותר מידי במחיר.
המון תודה
אני צריך עזרה עם מפרט לHTPC עם הרבה דרישות שמגבילות. זה הולך להיות יותר מחשב בסלון מאשר סטרימר (מצגות, מסמכים ואינטרנט) ככה שאני חייב שיהיה עליו חלונות.
1. לXBMC יש העדפה ל8.1? 7?
2. חייבת להיות יציאת VGA. כרגע אין כניסת HDMI פנויה ברסיבר ויש כבר VGA שמגיע עד למסך. זה מסך עם מעלית ואין אפשרות לעוד HDMI אלא אם אני קונה גם מפצל, דבר שאני מנסה להמנע ממנו.
3. אני צריך שיהיו 2 יציאות אודיו שינגנו בו זמנית. הראשונה דיגיטאלית (קואקסיאלית או אופטית) לרסיבר שבשביל סראונד בסרטים והשניה אנלוגית סטראו בשביל מערכת מולטי רום.
4. כיום שולט בהכל הרמוני SMART CONTROL ככה שאני חייב עינית IR במארז עם אפשרות הדלקה וכיבוי. אני חושב שבשלב יותר מאוחר אני אוסיף גם http://www.logitech.com/en-us/product/harmony-keyboard-add-on?crid=60
לפני כמה שנים קניתי מארז של אנטק שהגיע עם IR וVFD ואני לא מצליח למצוא שום דבר שדומה לזה.
אשמח גם שהמארז יהיה כמה שיותר נמוך גם אם זה אומר להתפשר על דיסקים 2.5".
לגבי שאר רכיבי החומרה (מעבד, זיכרון לוח) אני חושב שi3 מודרני, 4GB זיכרון ולוח עם החיבורים הרלוונטים יעשה את העבודה.
לא הולכים לשחק עליו אז הכרטיס מסך המובנה יעשה את העבודה.
כמובן שאני לא רוצה להשתולל יותר מידי במחיר.
המון תודה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ben389
תיארת פה אחד לאחד את המחשב Xtreamer Ultra
אם הייעוד שלך הוא XBMC וגלישה אבל לא משחקים - זה הדבר
ל-XBMC אפשר גם אקס פי... אין העדפה מיוחדת כאשר המערכת מתאימה לכל הפלטפורמות - לינוקס/IOS/אנדרואיד/חלונות רק תבחר
תיארת פה אחד לאחד את המחשב Xtreamer Ultra
אם הייעוד שלך הוא XBMC וגלישה אבל לא משחקים - זה הדבר
ל-XBMC אפשר גם אקס פי... אין העדפה מיוחדת כאשר המערכת מתאימה לכל הפלטפורמות - לינוקס/IOS/אנדרואיד/חלונות רק תבחר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בני, הבעייה היא שלא ממש מוכרים אותו יותר...
בן, אתה יכול ללכת על מחשב מבוסס מעבד אינטל 1037U או J1900 של eGlobal, אותו ניתן לקנות ישירות מהיצרן דרך עלי אקספרס ולקבל שנה אחריות, או ללכת על המחשבים הזעירים המוכנים של אינטל, כמו ה-NUC N2820, שנמכרים ע"י פלונטר ו-KSP ועם 3 שנות אחריות.
על כולם כמובן אפשר להתקין ווינדוס. ההמלצה כיום היא להתקין 8.1.
לכל המחשבים יש מקלט MCE IR מובנה, אבל אין להם VFD.
בן, אתה יכול ללכת על מחשב מבוסס מעבד אינטל 1037U או J1900 של eGlobal, אותו ניתן לקנות ישירות מהיצרן דרך עלי אקספרס ולקבל שנה אחריות, או ללכת על המחשבים הזעירים המוכנים של אינטל, כמו ה-NUC N2820, שנמכרים ע"י פלונטר ו-KSP ועם 3 שנות אחריות.
על כולם כמובן אפשר להתקין ווינדוס. ההמלצה כיום היא להתקין 8.1.
לכל המחשבים יש מקלט MCE IR מובנה, אבל אין להם VFD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לדעתי יש אותו עוד בבאג... שווה להרים טלפון למרכז ההזמנות הארצי שלהם ולברר
הייתי מתפשר גם על מחודש בחצי מחיר
את שלי קניתי ב-1400 בזמנו וכבר 4 שנים אולי יותר הוא עובד כפנתר... שווה כל שקל בתור HTPC ומחשב עבודה
הייתי מתפשר גם על מחודש בחצי מחיר
את שלי קניתי ב-1400 בזמנו וכבר 4 שנים אולי יותר הוא עובד כפנתר... שווה כל שקל בתור HTPC ומחשב עבודה
לצערי הNUC ודומיו ממש לא מתאימים בגלל מחסור חמור בחיבורים.
הXTREAMER ULTRA יחזיק חלונות? יש שם אטום עד כמה שזכור לי. בנוסף, אני ממש לא מת על החברה הזאת.
בינתיים מצאתי את סדרת VISION של ASROCK רק חבל שלא מצאתי דגמים מהשנים האחרונות בארץ.
ממה שאני רואה הוא בדיוק מה שאני מחפש. הבעיה היא שהוא קצת יקר.
הXTREAMER ULTRA יחזיק חלונות? יש שם אטום עד כמה שזכור לי. בנוסף, אני ממש לא מת על החברה הזאת.
בינתיים מצאתי את סדרת VISION של ASROCK רק חבל שלא מצאתי דגמים מהשנים האחרונות בארץ.
ממה שאני רואה הוא בדיוק מה שאני מחפש. הבעיה היא שהוא קצת יקר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמה חיבורים אתה צריך? אתה יכול לפרט?
·ben389 כתב: 2. חייבת להיות יציאת VGA. כרגע אין כניסת HDMI פנויה ברסיבר ויש כבר VGA שמגיע עד למסך. זה מסך עם מעלית ואין אפשרות לעוד HDMI אלא אם אני קונה גם מפצל, דבר שאני מנסה להמנע ממנו.
...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה צריך גם יציאה אופטית וגם VGA, אז כנראה HTPC בגודל "רגיל" זה מה שאתה צריך.
האם עיינת במאמר המפרטים המומלצים? יש שם מפרטים שיכולים להתאים לך.
אגב, שתי יציאות אודיו המנגנות בו זמנית, אחת סטריאו ואחת דיגיטלית עם סראונד, לא תוכל לקבל עם HTPC, אלא רק עם סטרימר.
ב-HTPC תוכל לנגן בו זמנית סטריאו בשתי היציאות או לבחור כל פעם יציאה אחרת עם המאפיינים שלה (סטריאו או סראונד).
פתרון אחר הוא להשתמש ביציאת אודיו אנלוגית של הרסיבר. כלומר - הרסיבר מקבל את האודיו דיגיטלית, מפענח אותו ומוציא אודיו אנלוגי אל הרמקולים ואל יציאה אנלוגית הקיימת בו.
האם עיינת במאמר המפרטים המומלצים? יש שם מפרטים שיכולים להתאים לך.
אגב, שתי יציאות אודיו המנגנות בו זמנית, אחת סטריאו ואחת דיגיטלית עם סראונד, לא תוכל לקבל עם HTPC, אלא רק עם סטרימר.
ב-HTPC תוכל לנגן בו זמנית סטריאו בשתי היציאות או לבחור כל פעם יציאה אחרת עם המאפיינים שלה (סטריאו או סראונד).
פתרון אחר הוא להשתמש ביציאת אודיו אנלוגית של הרסיבר. כלומר - הרסיבר מקבל את האודיו דיגיטלית, מפענח אותו ומוציא אודיו אנלוגי אל הרמקולים ואל יציאה אנלוגית הקיימת בו.
HTPC זה מה שאני מחפש.
אולי לא הבהרתי את זה מספיק בפוסט הראשון אבל מה שאני מחפש זה בעיקר מארז. כל השאר די סטנדרטי.
לרסיבר המדובר (denon 3806) אין אפשרות להמיר כניסה דיגיטאלית ליציאה אנלוגית ללא קשר למקור הנבחר. גם לא בZONE2.
אולי לא הבהרתי את זה מספיק בפוסט הראשון אבל מה שאני מחפש זה בעיקר מארז. כל השאר די סטנדרטי.
לרסיבר המדובר (denon 3806) אין אפשרות להמיר כניסה דיגיטאלית ליציאה אנלוגית ללא קשר למקור הנבחר. גם לא בZONE2.