שלט שחור של ממיר טוטאל. מאז שהחליפו לי ממיר הוא לפעמים משתגע - לוחץ על ניווט לימין והוא בוחר לי שמאל, למעלה הופך למטה וכדו. זה קורה גם עם שלט אחר שניסיתי כלומר הבעיה בממיר.
ביצעתי איפוס להגדרות יצרן, החלפתי בין פרוטוקול NEC ל XMP - לא עזר.
תתעקש מול החברה לקבלת ממיר חדש בלבד
הטכנאי יביא לך אותו באריזה מנויילן ככה תדע בוודאות שיהיה לך נחת
כמו כן דרוש ממיר בעל קיבולת 1 טרה לאור כל העצבים שעברת, טרטור ואיבוד המידע
יש כאן פוסט איך לזהות בין הממירים לפי מדבקות, הרץ חיפוש ובהצלחה
כן, אתה צודק. נמאס לקבל מוחדשים... למרות שהחליפו לי לפני מספר שבועות את הממיר השני לחדש מהניילונים והוא בכלל לא עלה - הטכנאי אמר שזה קורה להם לפעמים שהספק כח נדפק..
נראה לי שיש לי אותה בעיה כ-שנה מאז שהחליפו לי ממיר בפעם האחרונה.
אז, הטכנאי אמר שזה בעיה של בטריות והלך ולקח לי כמה ימים להבין שזה בממיר.
היום אני די חי עם זה גם בגלל שמתבאס להחליף ממיר ולהפסיד את ההקלטות וגם אני מאמין שאם אתקשר ליס והסביר להם את הבעיה הם יגידו ללכת לדואר לקנות שלט חדש כי מאוד קשה להסביר את הבעיה.
זה די מעצבן, אבל בסוף זה מסתדר, רק לפעמים לוקח קצת זמן לבצע פעולה.
טכנאי שהיה בבית לתיקון תקלה אחרת נתן איזה פתרון שגורר מחיקת כל מה שמוקלט, אבל החלטתי בינתיים לוותר.
אני לא זוכר אם הממיר היה "מהניילון"
טוב אני מחייה שוב את השירשור כי הבעיה חוזרת על עצמה כל מספר חודשים!!
כל פעם אותו סיפור - לתמיכה הטכנית אין שום הצעה מלבד ניתוק מהחשמל ואיפוס (כמובן שביצעתי את זה) ובסוף שולחים לי טכנאי "כדי שיבדוק" כאשר כל מה שהטכנאים עושים זה להחליף ממיר (אגב - ב 50% מהמקרים הממיר ה"חדש" לא עובד מהקופסא ואז הטכנאי יורד לאוטו ומביא עוד ממיר..)
עכשיו הם טוענים שזה בגלל הרומבה שמשבשת את התדרים - הסברתי להם שהיא לא באותו חדר וחוץ מזה זה קורה רק לאחר מספר חודשים של שימוש אז זה לא הגיוני..
אם התאוריה שלהם נכונה לגבי הרומבה אז הרבה אנשים אמורים לסבול מהבעיה הזו לא?