צריך עזרה בהזמנת מקרן מחול
החלטתי בסוף להזמין מחו''ל אחרי התלבטות אני חושב ללכת על האופטומה hd141x
מה אתם אומרים עליו? ההפרש מחירים בינו לבין הHD26 מוצדק כדי שאני יוסיף כסף?
מאיפה אתם ממליצים להזמין? הבנתי שהרבה אנשים פה מזמינים מאמזון גרמניה.. למה עדיף משם ולא מאמזון אמריקה אם מאמריקה יותר זול? איך אני מחשב את המיסים על ההזמנה?
תודה רבה וחג שמח
מה אתם אומרים עליו? ההפרש מחירים בינו לבין הHD26 מוצדק כדי שאני יוסיף כסף?
מאיפה אתם ממליצים להזמין? הבנתי שהרבה אנשים פה מזמינים מאמזון גרמניה.. למה עדיף משם ולא מאמזון אמריקה אם מאמריקה יותר זול? איך אני מחשב את המיסים על ההזמנה?
תודה רבה וחג שמח
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה יכול נסות להתחיל הזמנה גם מגרמניה וגם מארה"ב, ולפני שאתה בפועל מזמין אתה תראה את הסכום לתשלום כולל מיסים. תנסה ותראה את ההבדלים במחיר. איפה שיותר זול - תזמין. תבדוק גם אמאזון איטליה וגם אנגליה. שים לב שרק המוצרים שנמכרים ע"י אמאזון עצמה נשלחים לארץ.
קודם כל תודה על התשובה
בנוגע למיסים.. הסכום שהאמזון מחייב אותי על מיסים זה הסכום? פשוט לא נראה לי הגיוני שמקרן שעולה 600 דולר ועוד 40 דולר משלוח באמזון אמריקה הסכום של המיסים שהוא מחשב לי זה סכה''כ 100 דולר שזה ניראה לי ממש מעט?
זה הגיוני? מה הפרוצדורה של המיסים דרך אמזון?\תודה
בנוגע למיסים.. הסכום שהאמזון מחייב אותי על מיסים זה הסכום? פשוט לא נראה לי הגיוני שמקרן שעולה 600 דולר ועוד 40 דולר משלוח באמזון אמריקה הסכום של המיסים שהוא מחשב לי זה סכה''כ 100 דולר שזה ניראה לי ממש מעט?
זה הגיוני? מה הפרוצדורה של המיסים דרך אמזון?\תודה
סתם לצורך הדוגמא, באמזון UK ה - hd141x יעלה עד הבית 516.56 פאונד:
Order summary
Items
£416.63 -עלות מוצר לאחר הפחתת מע"מ בריטי.
Estimated Postage & Packaging
£24.87 - דמי משלוח
Total before VAT
£441.50- סה"כ כולל משלוח ללא מיסים ומעלות מכס.
VAT
£0.00
Import Fees Deposit
£75.06 - מיסים ועמלות מכס.
Estimated Order Total
£516.56 - סה"כ לתשלום.
המבנה די זהה בכל האמאזונים. תבדוק עם המתרגם של כרום ומה שיוצא הכי זול תזמין משם.
לגבי הדגמים אני לא יודע מה יותר טוב.
Order summary
Items
£416.63 -עלות מוצר לאחר הפחתת מע"מ בריטי.
Estimated Postage & Packaging
£24.87 - דמי משלוח
Total before VAT
£441.50- סה"כ כולל משלוח ללא מיסים ומעלות מכס.
VAT
£0.00
Import Fees Deposit
£75.06 - מיסים ועמלות מכס.
Estimated Order Total
£516.56 - סה"כ לתשלום.
המבנה די זהה בכל האמאזונים. תבדוק עם המתרגם של כרום ומה שיוצא הכי זול תזמין משם.
לגבי הדגמים אני לא יודע מה יותר טוב.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ככל הנראה ה-1070 טוב יותר.
ההחלטה בניהם תלויה גם במרחק ההקרנה.
הבנקיו 1070 פתוח תמונה גדולה יותר מאשר האופטומה באותו מרחק הקרנה.
לדוגמא אם המסך הוא 100" 16:9 אזי באופטומה מרחק הההקרנה האפשרי הוא 3.3-3.6 מ' ובבנקיו 2.5-3.3 מ'.
לדוגמא אם המסך הוא 100" 16:9 אזי באופטומה מרחק הההקרנה האפשרי הוא 3.3-3.6 מ' ובבנקיו 2.5-3.3 מ'.
· אם מבחינת מרחק ההקרנה אין בעיה אזי ה1070 יותר טוב מבחינת תמונה ו3D לזה התכוונת ?(מתכוון לפתוח 120 אינטש)idan309 כתב:ככל הנראה ה-1070 טוב יותר.
לדוגמא אם המסך הוא 100" 16:9 אזי באופטומה מרחק הההקרנה האפשרי הוא 3.3-3.6 מ' ובבנקיו 2.5-3.3 מ'....
תודה.
·למיטב הבנתי וממה שחוויתי מהחברי הפורום לא תמיד נתונים יבשים אומרים הרבה.... לכן קווי לקבל תשובה של אדם שראה שמע ויכול להשוות על פי תמונה ולא לפי נתונים רק.asafrx כתב:אבל לפי נתונים יבשים הבנקיו הוא 2000 לומנס והאופטומה הוא 3000 לומנס וגם הקונטרסט באופטומה טוב יותר...