התלבטות לגבי פלאפון חדש

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
giladk123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

טוב, אז אחרי בערך 3 שנים עם הגלקסי 2 שלי, הגיע הזמן סןף סוף להחליף.

בהתחלה חשבתי על משהו סולידי כמו הדור השני של ה- MOTO G, ההורים שלי טסים לארה"ב ב24 לחודש ואני אוכל לקנות דרכם את הטלפון ב700 שקל שזה בהחלט שווה...

אבל עכשיו אני מתחיל לפזול גם לנקסוס 5\G2 - פשוט כי אם כבר לשדרג אז שיהיה להרבה זמן(כמו עם הגלקסי 2), ואני מפחד שה - MOTO G יהפוך ללא רלוונטי עוד מעט.
העניין הוא, שלפחות לפי מחירי אמזון(אני מניח שאין הרבה מקומות זולים מהם משמעותית בארה"ב), הפרש הבין מחירם של שני המכשירים הללו בארץ ובארה"ב הוא בערך 400 ש"ח - ואני לא יודע אם חיסכון כזה שווה את הLTE + אחריות(כן כן, אני יודע שהאחריות בארץ על הפנים, יצא לי לחוות את זה על בשרי, אבל זה עדיין משהו..).

בכל מקרה, הדרישות שלי לפלאפון ממש לא בשמים, אני לא צריך יותר מדי - לפעמים משחקים, לפעמים סרטונים, כמובן אינטרנט, ווטסאפ ומוזיקה - אבל לא יותר מזה(לכן אני בככל זאת חושב ללכת על הMOTO G).

מה אתם אומרים?
עדיף לי ללכת על הMOTO G או על אחד מהשניים האחרים(אני נוטה יותר לכיוון של הG2, בעיקר בגלל הסוללה)? ואם על אחד מהשניים האחרים, האם כדאי לי לרכוש אותו בארץ או בארה"ב?
או שאולי בכלל יש דגם אחר שלא לקחתי בחשבון ועדיף לרכוש אותו?

תודה רבה מראש לעוזרים!

BorisKr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
שם מלא: Boris Kr
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

בנוגע ל LTE אתה תמיד יכול לקנות ראוטר סלולארי תומך דור 4,אישית אני מחזיק קו קל + ראוטר סלולארי דור 3(הזמנתי עכשיו מEBAY דור 4) כי אני לא מדבר יותר מדי בפלאפון אלה בעיקר באינטרנט וwhatsapp

נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

lg g2 מכשיר מוצלח ביותר

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”