התחדשתי ברסיבר ורמקולים - חווית קנייה
שלום...
התחדשתי ברסיבר של אונקיו 636 ורמקולים 683 S2 של B&W .
רציתי לשתף אותכם דווקא בקנייה עצמה שנעשתה מחנות אודיו קלאב בתל אביב .
בהתחלה רכשתי את זוג הרמקולים מתצוגה בצבע לבן ויש לציין שהמחיר היה מאוד אטרקטיבי, באתי להתעניין על מחיר וקיבלתי הצעה שלא יכלתי לסרב לה , לאחר מספר ימים התחרטתי על הצבע הלבן , וביקשתי שחור מהתצוגה, למעשה בחנות לא היו רמקולים בצבע שחור מהתצוגה , ליאור בעל החנות לא רצה לאכזב אותי והחליט להביא לי רמקולים חדשים בצבע שחור בלי שאני אוסיף שום סכום , כלומר קיבלתי רמקולים חדשים במחיר מוזל של תצוגה שגם ככה היה במחיר ממש כדאי .
אין לי ספק שאחזור לשם כדי להשלים את החסר , מקום מקצועי , מחיר הכי זול שמצאתי ( וחפרתי המון ) , והכי חשוב תמיכה בלקוח גם אחרי המכירה !
התחדשתי ברסיבר של אונקיו 636 ורמקולים 683 S2 של B&W .
רציתי לשתף אותכם דווקא בקנייה עצמה שנעשתה מחנות אודיו קלאב בתל אביב .
בהתחלה רכשתי את זוג הרמקולים מתצוגה בצבע לבן ויש לציין שהמחיר היה מאוד אטרקטיבי, באתי להתעניין על מחיר וקיבלתי הצעה שלא יכלתי לסרב לה , לאחר מספר ימים התחרטתי על הצבע הלבן , וביקשתי שחור מהתצוגה, למעשה בחנות לא היו רמקולים בצבע שחור מהתצוגה , ליאור בעל החנות לא רצה לאכזב אותי והחליט להביא לי רמקולים חדשים בצבע שחור בלי שאני אוסיף שום סכום , כלומר קיבלתי רמקולים חדשים במחיר מוזל של תצוגה שגם ככה היה במחיר ממש כדאי .
אין לי ספק שאחזור לשם כדי להשלים את החסר , מקום מקצועי , מחיר הכי זול שמצאתי ( וחפרתי המון ) , והכי חשוב תמיכה בלקוח גם אחרי המכירה !
כיף לראות וכיף לשמוע תרתי משמע
תהנה 👍👍👍👍
תהנה 👍👍👍👍
- YossiMalool
- עוסק בתחום

- תגובות: 53
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
@MosheShaby
·מצטרף לדעתך..לפני שנה קניתי אצלם זוג רמקולים רצפתיים מתצוגה במחיר מעולה והרמקולים מדהימים..JBL STUDIO310BE...היחס והמקצועיות של ליאור ומרקו זה דבר שלא נתקלים בו כל יום...
·מצטרף לדעתך..לפני שנה קניתי אצלם זוג רמקולים רצפתיים מתצוגה במחיר מעולה והרמקולים מדהימים..JBL STUDIO310BE...היחס והמקצועיות של ליאור ומרקו זה דבר שלא נתקלים בו כל יום...
גם אני רכשתי לפני שבוע מערכת שלמה מאודיו קלאב.
קניתי טלויזיה,מגבר ו2 רמקולים רצפתיים .
חייב לציין שהשירות שקיבלתי מליאור היה מעולה ,ההסברים,ההדגמות בחנות וגם ההתקנה בבית של מתקין בשם רומן.
גם לי הייתה אותה דילמה של קניה מתצוגה או זוג חדש , בסוף ליאור בא לקראתי במחיר ולקחתי הכל חדש.
אין ספק שאחזור לשם בקנייה הבאה שלי.
אבי
חייב לציין שהשירות שקיבלתי מליאור היה מעולה ,ההסברים,ההדגמות בחנות וגם ההתקנה בבית של מתקין בשם רומן.
גם לי הייתה אותה דילמה של קניה מתצוגה או זוג חדש , בסוף ליאור בא לקראתי במחיר ולקחתי הכל חדש.
אין ספק שאחזור לשם בקנייה הבאה שלי.
אבי
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
איזה יופי!!!
שמח לקרוא על חנויות שיודעות לתת שירות לנו אוהבי התחום!!
תתחדש תהנה וספר על חוויות מהסט אפ החדש!
שמח לקרוא על חנויות שיודעות לתת שירות לנו אוהבי התחום!!
תתחדש תהנה וספר על חוויות מהסט אפ החדש!
כיף חיים.
תודה רבה לכולכם .
אני ממליץ לכול אחד כאן שהוא לפני קנייה , לעבור בחנות שלהם , והבחור שכתב כאן שהמחירים שלהם באינטרנט קצת לא מובנים, פשוט תלך לחנות עצמה , אל תסתמך על המחירים שיש באתר . מניסיון שלי ליאור ומרקו בעלי החנות כבר ידאגו לך .
ולגבי הרמקולים והרסיבר שקניתי, אני עדיין בשלב הלמידה , אני ארשום יותר עלייהם בהמשך .
הוספתי תמונה של הכול ביחד (צריך עדין לעשות סדר בכבלים מאחורה) , בהמשך יגיעו הסנטר הסאב והסראונד .
אני ממליץ לכול אחד כאן שהוא לפני קנייה , לעבור בחנות שלהם , והבחור שכתב כאן שהמחירים שלהם באינטרנט קצת לא מובנים, פשוט תלך לחנות עצמה , אל תסתמך על המחירים שיש באתר . מניסיון שלי ליאור ומרקו בעלי החנות כבר ידאגו לך .
ולגבי הרמקולים והרסיבר שקניתי, אני עדיין בשלב הלמידה , אני ארשום יותר עלייהם בהמשך .
הוספתי תמונה של הכול ביחד (צריך עדין לעשות סדר בכבלים מאחורה) , בהמשך יגיעו הסנטר הסאב והסראונד .
- royla
-
- חבר ותיק

סתם שאלה-השוואת אותם לCM8?
מה דעתך?
מה דעתך?
כיף חיים.
יצא לי לשמוע את שנייהם , אני טיפה משוחד כלפי הדגמים של 683/684 כי יש לחבר שלי ואני מאוד אהבתי את הסאונד והתרגלתי אליו.
אישית אני מעדיף את ה 683 S2 וגם לפי מה שזכור לי הוא זול יותר .
לפי דעתי למי שיש סלון קטן עד בינוני עדיף לו לקנות את ה 684 S2 , כרגע הסלון שלי קטן ואני לא
מתקרב למקסימום של המיצוי שלהם , אבל בעתיד אני מתכוון לעבור דירה , בשאיפה לסלון גדול , ולכן רכשתי אותם .
לפי דעתי למי שיש סלון קטן עד בינוני עדיף לו לקנות את ה 684 S2 , כרגע הסלון שלי קטן ואני לא
מתקרב למקסימום של המיצוי שלהם , אבל בעתיד אני מתכוון לעבור דירה , בשאיפה לסלון גדול , ולכן רכשתי אותם .
- royla
-
- חבר ותיק

·MosheShaby כתב:יצא לי לשמוע את שנייהם , אני טיפה משוחד כלפי הדגמים של 683/684 כי יש לחבר שלי ואני מאוד אהבתי את הסאונד והתרגלתי אליו.
מתקרב למקסימום של המיצוי שלהם , אבל בעתיד אני מתכוון לעבור דירה , בשאיפה לסלון גדול , ולכן רכשתי אותם ....
אחלה רכישה!!! תתחדש ותהנה!!!שילוב מעולה עם האונקיו,לטעמי האישי,יש לי את האונקיו 818 והCM9.
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

·MosheShaby כתב:CM9 לא יצא לי לשמוע .
שמעת אותו מול ה - 683 ?...
שמעתי את סידרת הCM מול ה6.. אהבתי את הCM ,טעם אישי..אולי..יותר חיי ,אורירי ,מפורט...אולי,זאת דעתי האישית.
כיף חיים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.

שמעתי את ה-685S2 לא מזמן עם מגוון די רחב של רסיברים ומקורות, והתרשמתי מאוד לטובה.
אני חושב שהרבה דברים "טיפטפו" מסדרת ה-CM לדור השני של סדרת ה-600 שהושק זה לא מכבר, וזה בהחלט צעד מבורך מצידה של B&W לעניות דעתי!
שמעתי את ה-685S2 לא מזמן עם מגוון די רחב של רסיברים ומקורות, והתרשמתי מאוד לטובה.
אני חושב שהרבה דברים "טיפטפו" מסדרת ה-CM לדור השני של סדרת ה-600 שהושק זה לא מכבר, וזה בהחלט צעד מבורך מצידה של B&W לעניות דעתי!